top of page

Uue nädala ülevaade 17-23.04 ja maagiline noorendav õli Eesti looduskosmeetikast

Updated: Apr 20, 2023

Kas tunned, kuidas planeedi sagedus iga päevaga aina kasvab?

Rahunemise, lõdvestumise ja maandamise oskus on enam vajalik kui kunagi varem! Et osata talitseda enda sisemist tuld, on vaja julgust hoida oma kirg lõõmavana. Aga samas mitte armastada midagi nii palju, et oled nõus haiget tegema sellega kõrvetades. Me õpima kasutama oma elujõudu ja selle õppimise käigus on loomulik, et oleme nii mõneski kohas läinud üle piiri varasemalt või mitte julgenud oma tiibu sirutada, et oma lendusid ette võtta. Võimalik, et oleme oma sisemise tule märgade kaltsude alla tahtnud ära peita. Minevikumälestused, mis toovad pisaraid, on aeg nüüd oma sisemisel soojusel lasta ära aurustuda.


17.-23. aprilli nädal – Õnneseente tärkamise aeg


Nädala taotlus: kõik laheneb suurepäraselt kõikide asjassepuuuvate jaoks!

20. aprillil toimub kuuloomine. Nädala esimeses pooles tuleb suurem vabastamine ja puhastus, nädala teises pooles imeliste alguste vastuvõtmine. Otsusta, et sellest tuleb sinu elu parim nädal! Kõik, mis tuleb, teenib sinu kõrgeimat hüvangut!

See, mis on olnud varem, on ära olnud, sellesse ei ole mõtet kinni jääda. Soovitus on astuda rahulikud ja enesekindlad sammud edasi liikumiseks. Rahulik, kindel ja teadlik edasi liikumine.

Maa-energia abil loomine eeldab, et oskame rahuneda, end lohutada. Kui oleme endale meeldivatest piiridest välja läinud, näiteks käitunud hirmunult, agressiivselt, läinud õigustustesse või ohvrimeelsusesse, siis kõik need seisundid saame ületada, kui küsime endalt: „Mida ma tegelikult armastan? Kuidas mulle meeldib, kuidas armastan olla? Kelleks olen loodud saama?“.

Üles võib tulla tunne, et me ei taha lasta lahti ennast piiravatest uskumustest, kuna need on tundunud mugavad, oleme olnud turvatsoonis ja ei ole julgenud end neist näilistest köidikutest vabastada.

Köidikud ja kammitsetuse tunne on sinu enda illusioon ja selles olukorras on kõige parem valida saada teadlikuks sellest, kuidas oled end tõe teelt tagasi hoidnud, end pidurdanud, end takistanud, mis mänge endaga mänginud. Seejärel tule lahkusesse, heasoovlikkusse. Tee koostööd partneri, kaaslaste ja sõpradega – jaga tagasisidet ja peegelda, vaata läbi armastuse pilgu. Kui on raske iseendas näha, mis mustrites oled, siis näita kellelegi, kellele läheb su lugu korda ja kes saab sinuga koos tunnetada, mis lood ja mängud su elus parasjagu toimumas on.


Tea, et võit on vältimatu! Ükskõik, mis su elus on toimumas, mis kogemuses parasjagu oled, varem või hiljem jõuad naudingusse, ekstaasi ja harmooniasse tagasi.


Juba enne kohale jõudmist, juba täna ja praegu võid tähistada ja rõõmustada selle üle, et lahendused on võimalikud. Külva oma energiavälja tänutunnet öeldes: „Aitäh, et see olukord laheneb kõikide kõrgeimaks hüvanguks! Aitäh, et see on mu elu parim nädal! Kõik, kellega ma kohtun, ka nende jaoks on see elu parim nädal! Ma valin uskuda ja usaldada, et sellel maailmal on meile nii palju imelist pakkuda. Olen avatud imedele, lahendustele, õndsusele, armastusele, kergusele. Ma luban kõigel heal enda ellu tulla!“. Läbi tänulikkuse ja palvetamise pöörame pilgu valgusesse ja varjud jäävad selja taha.

Selleks, et end piirangutest vabastada, ei pea me nende piirangutega tegelema – on vaja tunnistada, et oleme olnud sõltuvuses millestki või kellestki. Selleks, et kogeda lõpmatut armastust ei pea olema mingit objekti – midagi või kedagi, keda armastada. Armastada võib armastust ennast. Tänulik võib olla ka tänulikkusele. Usu, et see, kes sa oled, on terviklik. Võid olla tänulik isegi selle eest, et koged puudust, sest ka see on osa terviklikkuse kogemusest. Väljapoolt õnne otsimine saab asenduda sisemise fookusega, kui tood tähelepanu enda sisse, mediteerid, lõdvestud, võtad aega endale.


Luba oma südamel saata endale visioonid selle kohta, kuidas sa elada tahad. Mida armastus läbi sinu kogeda tahab? Mitte, mida ego tahab, mitte hirmupõhiselt, vaid mis kerkib loomulikult, naturaalselt, iseeneslikult, millega kaasneb hea ja lihtne tunne. Keerulisuse tunne on sageli märk selle kohta, et vaatad asju ego tasandilt ja mitte südame.


Et tulla mõistuse ja südamega tasakaalu, saad soovi korral kasutada abiks seda Teemant-tervenduse meditatsiooni MÕISTUSE JA SÜDAME TASAKAAL http://inspiratsioonikool.ee


Lisaks tahan sulle sel nädalal tutvustada ka väga kvaliteetset ja Eesti väeka Naise Kadi Reiali loodud aprikoosiseemneõli. Leiad lisainfo siit altpoolt 🌸

Saad kasutada ka sooduskoodi!


Õnnistusega

Stella



SOOVITAN KÕIGILE – MAAGILINE JA PUHAS NOORENDAV APRIKOOSISEEMNEÕLI

See puhas ja luksuslik Aprikoosiseemneõli tõstab naha kaitsevõimet, on toitev, pehmendav ja nahka niisutav õrn õli mis sobib kõikidele nahatüüpidele, meestele ja naistele, nii kehale, näole, juustele, habele kui küüntele ning imehästi beebide õrnale nahale, kuna on üks kõige vähem allergiat tekitav õli.


Lisaks terapeutiline, sest leevendab liiges- ja kehavalusid, sel juhul määri parimaks tulemuseks enne magamaminekut.

Tänu oma kergele tekstuurile on see õli kerge, poore mitte ummistav, kiiresti imenduv ega jäta nahale ebameeldivat õlikihti.

Meestele on see lisaks super habemeõli: karvadele läiget andev habeme- ja näoõli. Samuti tõhus teraapiline massaaži õli, soovituslikult vananevale, tundlikule, põletikus ja kuivale nahale, taastab naharakke. Miks lastele: Väikese molekuliga õli, mis imendub hästi ega ummista poore ja laseb lapse peenepoorilisel nahal hingata ja loomulikult taastuda. Õli sisaldab rohkelt väärtuslikku gamma linoleenhapet, mis aitab tervendada ja ennetada ekseeme ning allergiaid. Õli on seetõttu rahustava ja toitva toimega, aidates õrnal nahal edukalt end kaitsta ja kiirelt taastada. Aprikoosituumaõli võib määrida ka beebikõõma puhul otse peanahale, et eemaldada koorikuid ja ennetada uue kõõma teket. Üldse on tegemist väga hea peanahale sobiva õliga, olgu siis probleemiks kuivus, ekseem, kõõm või juuste liigne väljalangemine. Kuigi õli sobib ideaalselt ka vanni tilgutamiseks, siis seda õli soovitame pigem lapse naha igapäevaseks hüpoallergeeniliseks niisutajaks. Õli sobib igapäevaseks kasutamiseks ka kõige õrnemal näonahal, silmade ümbruses ja üle keha. Eriti mõnus, niisutav ja kiirelt imenduv niiskel nahal Käsitööna valminud 100% naturaalne ja orgaaniline külmpressitud valitud aprikoosiseemnetest on valmistatud iidse “Ghani" traditsiooni järgides ja pärineb India Himaalaja mägedest. Protsess on aeganõudev ja annab tööd paljudele külanaistele, kes korjavad metsikult kasvavate puude juurest küpsed aprikoosid või tuumad. Seejärel kogutakse erikülade viljad kokku ning tuuakse Kullu külla, kus need päikse käes kuivatatakse ja seejärel purustatakse kivi, et tuumad kätte saada. Tuumaümbris ja tuumad eraldatakse käsiti. See on aeganõudev ja pühendusega töö. Järgmise sammuna viiakse tuumad kuivama katusele päikese kätte selles ettenähtud kappidesse. Kui tuumad on kuivad hakkab ettevalmistus neist õli väljapressimiks, milleks ongi Ghani meetod ehk kivikäi. Õli on 100% puhas ja mitte ühtegi teist õli või ainet sinna ei lisata. See aroom on võrratu. Sisaldab vitamiine A ja E ning rikkalikult oleiin- ja linoolhapet. Oleiinhape muudab naha pehmeks, elastseks, uuendab naharakke ning on põletikuvastase toimega. Linoolhape aitab taastada naha kaitsevõimet ja säilitada naha niiskusetaset. Leevendab nahaärritusi ning seetõttu sobib suurepäraselt tundliku ja kuiva naha hooldamiseks. Ennetab naha enneaegset vananemist, elustab väsinud nahka. Kasuta ka tundliku, ärritunud, põletikulise, kuiva ning kuperroosa naha korral. Kasutades seda õli ei aita sa mitte ainult ennast vaid toetad India Himaalaja mägiküla naiste ühendusi.


Sooduskood Stella -5% kehtib nii sellele õlile kui ka võimsatele viirukitele, mida Kadi Indiast ühest väga eriliselt kohast leidis.


VIIRUKID JA PALJU MUUD PÕNEVAT: https://www.reial.ee/


Õnnistused!

St







bottom of page