top of page

Kaksikleegikaartide soodusmüük avatud!

Tere armas Teekaaslane!

Oled otsinud enda ellu tõelist armastust, või oled juba suhtes ja sooviksid tuua teie suhte sügavamale tasandile, siis see siin on sulle!


Sinu jaoks on valmimas uus kaardipakk


KAKSIKLEEGI KAARDID –

99 SÕNUMIT SINU KAKSIKLEEGITEE TOETUSEKS

 

Kaksikleegi sõnumid on kanaldatud mitmete aastate jooksul, tänu nendele energeetilistele kanaldustele olen kohtunud oma kaksikleegiga, kellega hetkel elame koos siin Sri Lankal. Nüüd oleme teile valmistamas spetsiaalseid kaarte, et ka teie saaksite leida oma parima sõbra, kallima, vaimse õpetaja ja kui soovid, – siis ka abikaasa – ühes isikus.

 

Need sõnumid aitavad sul kiirelt häälestuda iseendaga paremini kontakti ning saavad olla suureks abiks sellel väga põhjalikul vaimse kasvu protsessil, mida Kaksikleegi teekond endast kujutab.

 

Kui Kaksikleegi mõiste sind ei kõneta või tekitab eri arusaamu, võid selle sõna asemel kasutada ka sõnapaari Tõeline Armastus.

 

Kaartide selgitused leiate nii Jumaliku Neisenergia printsiibi kui ka Jumaliku Meesenergia printsiibi selgituste kaudu, mida mina ja mu kaksikleek Ruwan meile kanaldanud oleme. Nii saate kogeda ja vaadelda, mismoodi mõlemalt poolt asjad paista võivad ning saate mõista selgemini, kuidas see teekond saab lahtu rulluda looduse ja terviklikkusega kõige harmoonilisemas seoses.

 

Minu kaksikleek on sündinud 1979 a ja elanud Sri Lankal pea terve elu, reisinud palju ka eri maades, juba korra oleme käinud ka Eestis ja plaanime tulla Eestisse ka sel suvel. Meie kohtumine füüsilisel tasandil toimus veidi rohkem kui aasta tagasi, aga tema olemasolust tuli mulle teadmine juba aastal 2016, mil hakkasin ennast selleks suhteks teadlikumalt ette valmistama.

 

Võin päris suure kindlusega öelda, et mida parem ettevalmistus selleks suhteks teha, seda sujuvamalt kõik kulgeda saab. Kui sa tunned enda hinges ja südames kutset, siis tea, et ka sinu hing on valmis kohtuma oma teise hingekehastusega ning elul on teile palju imelist plaanis!

 

Kaartide ettetellimine kohta lisainfo ja näidisega saate tutvuda siit lingilt:




Saad koos kaartidega tellida ka supersoodushinnaga Soovin Õnne raamatuid.

Imeline kingitus nii endale kui ka sõbrannadele terveks eluks!


SAAD TULLA KA E-KOOLITUSELE!

KAKSIKLEEGITEE 1. KLASSI E-KURSUS ALGAB 12. MAIL

Selle kohta lisainfo leiad siitkaudu vajutades lingile või pildile:



Õnne ja õnnestumisi!

​

Armastusega

Stella

bottom of page