top of page

Mida oleks vaja teada algava kuuloomise nädala kohta?

Updated: May 5

NÄDALA PÕHITEEMAD: PUHASTUSED -> KUULOOMINE -> IMELISED UUED ALGUSED

Kolmapäeval, 08. mail kell 06:22 on kuuloomine. Enne seda esmaspäeval ja teisipäeval võivad toimuda suuremad puhastused, sisemised korrastused, selleks et uude kuutsüklisse minna uue värske tundega. Võivad üles kerkida teemad, mis kutsuvad meid olema veelgi julgemad. Vaatlema seda, kuhu me teel oleme, miks me midagi teeme ja missuguseid valikuid me langetame. Uue kuutsükli eesmärgiks on tõsta meie teadvus tõeliselt säravale tasandile, kus me tunneme, et me oleme julgelt meie ise. Me ei pelga olla need, kes me tõeliselt oleme. Me tõuseme oma hirmudest kõrgemale. Hirmudega silmitsi seistes võta kõik tänuga vastu, mida elu meile pakub. Kui miski asi üles kerkib, on see selleks, et laheneda.

Nädala põhisõnumiks: Lase kõigel vabalt voolata. Nädala alguses on puhastus ja alates kolmapäevast imeliste uute alguste loomine.


Tähtis sel nädalal on väljendada enda sisemist tõde. Tea seda, et mida selgemalt ja julgemalt sa väljendad enda tõelisi tundeid, seda tugevam on ka energia, mida sa oma loomeprojektidesse paned. Ära lase perfektsionismil ennast takistada, sa ei pea tegema asju täiuslikult. Tee nii nagu parasjagu tunne on ja tea, et see ongi parim.

 

Sellel nädalal on ka õige aeg jagada enda kogemustest saadud õpetusi, kui see haakub sinu teemaga. Räägi enda elust. Jaga nii, nagu see on olnud. Ole ehe. Selles on tohutu jõud, sest väljendades end ehedalt ja siiralt, äratab see ka teistes sellesama siiruse ja eheduse. Seega aitab läbi murda ego blokeeringutest ja barjääridest. Vaatle, missugustest kohtadest sa oled sirge seljaga läbi tulnud ja ole enda üle uhke ning tänulik, et me need kohad oleme ära teinud. Just see annab tegelikult meile sära ja julguse olla veelgi ehedam. Julguses toimuvad väga suured läbimurded.

 

Soovitus partnerluses: hoida positiivset meelt. Ükskõik, mis elu parasjagu toob, pea meeles, et sa saad väga suurt kasu, kui sa väljendad seda, mida sa tegelikult soovid. Missugune on sinu visioon, kujutlus, tunnetus? Nii nagu sa tajud, missuguseks su elu võib kujuneda, siis tea, et selliseks kujunebki. Ja kui sa tunned, et see ei ole parasjagu selline, siis ära anna alla, vaid anna lihtsalt ruumi. Veeda aega omapäi. Selle asemel, et keskenduda teistele on aeg pakkuda parimat iseendale. Alates kolmapäevast sa võid kirjutad oma unistuste päevikusse või oma visioonikaardile, kuidas sa tahad. Hoia seda visiooni alles, mida sulle nüüd elu on ilmselt toonud. Visiooni tsükkel lõppes meil 03. mail ja uus tsükkel hakkab nüüd looma neid visioone. Uue tsükli algusega laupäeval hakkab meil 2-nädalane tsükkel, mis aitabki hästi julgelt puhastada, vabastada kõik meie teelt, et see uus, mida me oleme igatsenud, saaks ennast ilmutada.


Kui oled soovinud enda ellu Tõelist Armastust ja vajad sel teekonnal minu ja mu kaksikleegi toetust ja abi, saad liituda meie uue KAKSIKLEEGITEE E-KURSUSEGA, mis alustab 12. mail – võid alustada vaatamist mis iganes ajal tahad, ei pea kindlatel aegadel arvuti taga olema!



Nädala energiate ülevaadet koos päevade kaupa analüüsiga saad vaadata siitkaudu:


Uus video


Õnnistusega

Stella

bottom of page