top of page

Uue nädala energiate ülevaade ja tasuta meditatsiooni MP3


Tere armas Teekaaslane!

Tujukas ja tõrges kevad on tegelikult tihtipeale selline võimas ärkamise aeg, kus me õpime eriti selgelt eristama ja ära tundma, mis on meie jaoks õigeim tee. Lihtsalt enam vana moodi ei taha. lisaks jääpurikatele laseme sulada ka enda südamel ning see igatsus, mis meil on sooja ja imelise ja uue järele, tegelikult aitab meid väga palju elus edasi. Julgustan kõiki tundma igatsust sellise elu järele, millest enam ei taha ära põgeneda, sellise uue kogemuse järele sirutada võib tunduda alguses vaevaline, aga kui ei alusta teekonda, ega siis ei saa kohale ka jõuda!


Mis oleks, kui hingaks endasse täna JULGUST?


Julgus on võti, mis avab uksed. Julguse läbi saavad võimalikuks võimatused, avarduvad sulgunud kohad ja ärkavad sisemised õied.


Et seda voogu sel nädalal sinu jaoks mõnusamaks muuta, jagan sinuga üht meditatsiooni, mida saad soovi korral tasuta alla laadida siit lingilt.


TASUTA MEDITATSIOONI MP3 UUE KEVADETUNDE TOOMINE


UUE NÄDALA ENERGIATE ÜLEVAADE:


NÄDALA PÕHITEEMAD – TAIPAMISED, JULGUS, KERGENDUS

Selle nädala energia kutsub meid sügavasse taipamisse mingis kindlas eluvaldkonnas. See näitab sulle tervenemise võimalikkust just selles, mida sa oled arvanud, et ei ole võimalik. Reedel lõppeb energiatsükkel, kus meil oli lihtsalt tarvis uut visiooni, millele keskenduda. Võimalik, et me tundsime mingis eluvaldkonnas jänni jäämist, sest meil ei olnud uut nägemust, selgust, kergust. Nädala energia aitabki meid ette valmistada uute taipamiste tulemiseks, teemade selginemiseks.


Laupäevast algava uue energiatsükli põhiteemaks on julgus. Julgus jääda hästi selgelt iseendasse kohale ja selles kasvab meie sisemine sära. Julgus annab meile väe. Julgus võib ilmutada ennast mingites meie nõrkades kohtades. Vähesuse tunne saab selles uues tsüklis üle kirjutatud uue tugevuse ja kergendusega. Nädalavahetus toob sellise mõnusa tunde, kus sa taipad, et polnudki vaja karta. Kui sa tunned, et mingid asjad jäävad ripakile, siis järgnevad kaks nädalat aitavad seda teemat meis lahendada ja kergendust tuua.

 

Kaartide soovitused:

  • Luba ennast armastada ja luba endal kiirata lõpmatult armastuse, halastuse ja kaastundlikkuse energiat. Tea, et see, mida tahad sina elus korda saata, see on algallika soov läbi sinu kogeda.

  • Kuula ainult armastust. Kuula läbi südame, vaata asju läbi südame. Tea, et sul on käsil jumalik missioon.

  • Sind aitab väga hästi päeviku pidamine. Kirjuta üles oma tunded, oma ideed ja luba oma enesekindlusel kasvada. Läbi kirjutamise sa võid hakata nägema, et mida sa varasemalt oled tahtnud, on täide läinud. Järelikult need asjad, mida ma nüüd soovin, on samuti täitumisele määratud. Pane ka tähele seda, mismoodi sa varasemalt midagi loonud oled. See võib anda sulle sisemist tugevust, et jätkata sellega, mis praegu parasjagu käsil on.

Meid toetab pimeduse energia, mida pole vaja karta. Pimedus on tegelikult veel loomata ala. Võimalik, et avastad seda, et meil on tarvis luua justkui midagi sellist, mida varem ei olegi olemas olnud. Võidki tajuda, et mõtled välja seda, mida ei olegi varasemalt eksisteerinud. See millegi enneolematu väljamõtlemine võib tekitada hirmu, aga see võib tekitada ka põnevust. Valid sina.


Selline enda sees teadmatuse ületamine annab sulle ülemeelelised võimed ja toob väga suure naudingu. Luba endal nautida seda, et sa oled täiesti erakordne. Sa võidad kõik, kui sa oled võitmatu. Iga ettevõtmine läheb hästi - naisenergia ongi selline loomata ala, puhas potentsiaal, kasutades oma tunnetust ja tajumeelt. Me ei tea kõike ette, aga me läheme ikkagi sellele teekonnale. See viib väga suurde edusse. Ma kuulan, mida ma tegelikult tahan pakkuda, luua ja kogeda. Usalda seda kõige paremat tunnet.

Kui sa ei saa keskenduda sellele, mida sa tahad, siis on soovitus lihtsalt aeg maha võtta ja keskendu enda prioriteetidele. Ära lase teiste inimeste tahtmistel ja nõudmistel endale sisse sõita. Vahetevahel on vaja lihtsalt osata öelda „ei“ või et „ma teen hiljem“ või „vaatame seda asja natukese aja pärast, praegu mul on muu asi käsil“. Nii sead endale tervislikud piirid, kus sa saad päriselt olla kohal selle jaoks, mida sa tunned, et sa parasjagu luua tahad. Sellist oma ruumi loomist tuleb meil kõikidel õppida. Selline otsustamine, kui palju ma teistele pakun ja kui palju ma ise endale pakun – tasakaalu loomine. Kasuta vastavalt enda tunnetusele.

 

Nädala soovitus: leia rohkem huumorit, eriti partnerlussuhetes. Mitte jääda kinni sellesse, et kõik on nii tõsine nagu peaksime tõsiseid asju tegema. Vaid julge teha nalja või täiesti mõttetuid asju või midagi täiesti uut, mida sa varasemalt teinud ei ole. Too lustakust ja rõõmu. See rõõmuelement võib äratada mingisugused uued sisemised ühendused. Proovi midagi täiesti uut. Lase oma fantaasial ja rõõmul vabalt lennata.

 

Nädala energiate ülevaadet saad vaadata siitkaudu:


UUS! KAKSIKLEEGITEE E-KURSUSELE saad registreerida siitkaudu:


Õnnistusega

Stella


bottom of page