top of page

Uue nädala ja uue 9-kuulise sünnitsükli energiad

On lõppemas mitu tsüklit korraga – 9-kuuline sünnitsükkel ja 13-päevane lühitsükkel ja algamas uued algused, mis on veel lahedamad ja võimsamad, kui oled seda arvanud või uskunud!

Uue nädala energia ütleb, et ei ole tarvis millestki kinni hoida, hakka uut looma, lase see vana lihtsalt minna, lase täielikult lahti! Sa ei ole sinu minevik, sa ei ole sinu mälestused, sinu mõtted, mis sa eile mõtlesid. Sa oled täiesti uus inimene, kui sa üles ärkad. Ees on ootamas väga julge saatusepööre.


Algab uus 9-kuuline tsükkel, seega on siin veel väljahingamise hõngu ja uue sissehingamise hõngu. Võime näha justkui tagasivaates enda elule, et vau! – kas see olin tõesti mina, kes sellist elu elas! Vaadates ennast uute silmadega saame aru, et tegelikult ei pea me üldse pingutama selleks, et olla see, kes ma olen. Ma ei pea kellelegi midagi tõestama, ma ei pea midagi väljendama, ma ei pea oma nahast välja pugema.


Tegelikult on vaja lihtsalt lõdvestuda ja lubada vool end kanda. Mitte mina ei tassi elu enda seljas, vaid elu kannab mind väga hästi.


See on pöördepunkt. Ja selles pöördepunktis võime tunda, et elu hakkab muutuma. Üles võivad tulla hirmud. Näiteks et ma ei tea kõike, mis muutusega kaasneb, sest isegi kui mu elu ei olnud enne päris selline, nagu ma tahtsin, siis vähemalt oli see tuttav. Täiesti normaalne koht, kus me võime avastada, et on küll tore, et asjad lähevad paremaks, aga mis siis, kui… Pea võib hakata neid „mis siise“ tootma. Soovitus tuleb teadvustada, et oleme alati hoitud, Universum hoolib meist, Universum on lahke, ta tahab parimat. Kasulik on kasutada sellist taotlust: ma usaldan, et kõik on hästi, ma usaldan, et kõik läheb iga päevaga aina paremaks, ma usaldan, et elul on mulle ainult parim plaanis.

Kui sul on mingil põhjusel tunne, et seda usaldust nii sügavalt ei ole, siis mis sind saaks aidata? Aususe ja tõe kaart. Tasub vaadata, kuidas siis tegelikult elu on olnud? Kas ei ole nii, et kõik asjad, mis elus on olnud, on alati meid paremuse suunas toonud? Need asjad, millele oleme alguses vastu hakanud, siis hiljem, kui olukord on lahenenud, oleme näinud, et tegelikult on minu hirm ja paanika seal olnud täiesti asjata või oli see proportsionaalselt liiga suur. Tasub natuke kainelt vaadet ja selget pead hoida. Nii nagu me ei lähe autorooli purjus peaga, on samamoodi ka oma elu elades – et mitte pidevalt täiesti suvalises suunas kablutada, vaid ikkagi hoida mõistuse ja südame koostööd.


Selleks, et tulla terviklikkuse tsüklisse, on vaja ennast avada ja otsustada, et ma avan ennast õnne võimalusele. Ma avan ennast armastuse võimalusele. Ma avan ennast võimalusele, et Universum ise korrastab mu elu, ma ei pea selleks eriliselt pingutama, ma lasen asjadel kulgeda ja ma lasen kõikidel kogeda, mis nad kogevad. Ma taotlen taipamist, kuidas elada terviklikkusega täiuslikus kooskõlas. Mitte karta mingite asjade lagunemisi, sest ei saa laguneda see, mis sulle on loodud, mis on sinu hingega kooskõlas – see jääb püsima. Ära saavad laguneda egod, hirmud, raskused, puudused ja sellised kogemused, mis ei ole tegelikult meiega kooskõlas. Selle nädala eesmärk ongi lasta kõigel olla, lõdvestuda teadlikkusesse, et kõik, millel on aeg minna, see läheb ja millel on aeg tulla, see tuleb. Meil ei ole vaja selleks hullult pingutada või suuri hookus-pookuseid teha, vaid selleks on vaja lihtsalt usaldada ja olla avatud, et elu armastus on intelligentne energia, mida ta on – armastus teab, mis on kõigile kõige parem.

Soovitus: võtta rohkem vastu, mitte nii palju koguaeg rääkida, vaid võtta vaikusepause, rahupause. Kui mingi asi ei näi olevat sinuga kooskõlas, siis mitte selle kohaga vaielda ja kakelda, vaid lihtsalt lasta see endast lahti. Tunneta, kuidas sa haakud sellest lahti, ei hakka sellega vaidlema, võitlema, õigustama, sundima, vaid lased voolama. Lased sel kõigel lihtsalt olla ja ei jookse kaasa sellega, millega ei ole kooskõla tunnet. Loobu, lase lahti! Lase lahti klammerdumisest, survestamisest, meesenergia pidurdamisest. Lase lahti sellest, millega sa ei ole nõus! Lihtsalt aktsepteeri, et praegu olen olnud sellises paralleeluniversumis, kus on olnud selline kogemus. Võid kohe hingata sisse seda teadmist ja otsust valida olla selles ajaliinis, kus oled kõiksusega harmoonias.

Ma tunnen, et selle nädala õppetund ja 9-kuulise tsükli lõpu põhiline sõnum ongi see, et jäta sellesse vanasse tsüklisse maha oma vanamoodi reageeringud, kus sa oled kedagi või midagi üritanud ümber veenda või -rääkida või otsustada või mingisuguseid kavalusi kasutades enda tahtmist saada. Selle asemel soovitab elu: tee kindel valik, otsusta ning usalda. Ma tunnen, et siin ongi vaja usaldada, et sa valid elada selles tundes, mis sulle tegelikult meeldib. Isegi kui su väline ei näita, ei peegelda sulle seda, mida sa päriselt tahad, kohe sekundi pealt, siis sina oled oma otsuses kindel, missugust tulevikku sa tahad.


Kuuloomise järgne aeg on ka väga hea, et seda oma elu otsustamist teha – ei vaidle sellega, mis praegu on, vaid tood kogu oma tähelepanu paar sammu edasi. Sa ei pea teadma, kuidas sa sinna edasisesse jõudsid, vaid sa hoiad seda visiooni ja tunnet, et sinu unistus ongi juba täitunud, sa otsustad et alla selle sa ei lepi ja sa usaldad, et see kogemus saab teoks tehtud. Mõnes mõttes me hüppame tõesti sellest reaalsusest, mida me oleme pidanud reaalsuseks sellesse ajaliini, kus meie unistuste täitumine ongi juba tegelikkus. Lase kõigel liikuda omasoodu. Sinu asi on hoida visiooni: missugune see uus visioon on, kuidas sa elada tahad, missuguses sageduses, missuguses kogemuses. Kuidas sinna saada, jäta Universumi hooleks.

Tea, et sul on turvaline olla, sa oled kaitstud hoitud, elu tahab sulle anda seda, mida sina tahad. Elu tahab seda, mida su süda on sulle öelnud, mis on sinu tee ja kogemus. Nii et las egod rahunevad, tegelevad oma asjadega. Võimalik, et sa oled oma nina toppinud kuhugi, mis ei ole sinu lahendada, mis ei ole sinu ülesanne. Sinu ülesanne on olla ruum, vaikus ja kaastunne, kes laseb teistel hingedel oma kogemused läbi teha ja õppetunnid ära õppida.


Imelisi uusi alguseid!

Spetsiaalne meditatsioon kuuloomisaja energiatega koostööks ootab huvilisi veel kuni T südaööni siitkaudu: https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


Õnnistusega

Stella



bottom of page