top of page

Uue nädala energiate ülevaade 25.09-1.10 – uue energiatsükli algus ka

Algab uus energiatsükkel, mis toob meile visiooni selle kohta, mida meil on tarvis tervendada ja millel on vaja lasta nähtavale tulla selleks, et saaks toimuda hingetasandiga kokku lõimumine ehk armastusega joondumine. Võivad avaneda uued teemad, uued mõistmised, uued arusaamised ja sinu teadvusse võib tulla visioon selle kohta, kuidas sa tegelikult tahad, et su elu oleks. Saad selle visiooni ka ise genereerida – otsustada ja valida läbi tänutunde – mida enda ellu tuua.

29. sept on tulemas täiskuu (12:15 päeval) – väga hea, et teha sel ajal meditatsiooni. Pööripäeval, 23. septembril algas kiirendusala, turboala, kus võimalik, et kerkisid esile just need teemad, millega on praegu tarvis korrastust teha. Kuni täiskuu momendini on hea seda kasutada, et luua uued kokkulepped iseendaga, maailmaga, teha uued struktuurid, plaanid, vahetada mittetoetavad harjumused toetavate harjumuste vastu ja täiustada oma seniseid projekte – kuidas sa tahad, et sel aastal asjad minema hakkaks. Sügisesest pööripäevast kuni talvise pööripäevani on küpsemise aeg, kus on väga kasulik teadlikult tegeleda endale meeldivate asjade arendamisega.

The Star Tarot
The Star Tarot – Tugevus

Meil on võimalik väga rasketest olukordadest välja tulla. Seda saame teha läbi otsuse: ma valin oma südame teemat tervendada. Sinna, kus on olnud haav, toon tervenemise – selline teadlik otsus ai tab sel kogemusel loodud saada. Võimalik, et siin tuleb tegemist olukordadega, kus sa tunned ja teadvustad ja saad aru, et see, kuidas sa seni oled asju teinud, selles on muutuse loomiseks vaja uut taktikat, uut strateegiat, uut lähenemist, mis oleks rohkem kooskõlas algallikaga. Selleks, et seda strateegiat luua ja kogeda, on tarvis aru saada, et meis endas on see tugevus, see vägi, millega me loome. Meil ei ole vaja oodata, et keegi tuleb ja teeb selle kogemuse meie eest korda, vaid selle asemel me saame aru, et nüüd on vaja ise endaga kooskõlas elada. Kui ma lähen kooskõlast välja, siis lähevadki asjad varem või hiljem lappama, lagunevad ära, lõppevad ära.


Enda ära tundmine, enda sisemise häälega kooskõlas elamine peaks olema nr üks prioriteet. Ja mitte see hääl, mis ütleb, et kõik on halvasti ja valesti, vaid selle häälega kooskõlas elamine, mis räägib, mis on võimalik, mis on hästi, kuidas edasi minna, mida ma tegelikult väärin ja milleks ma loodud olen.


Võib olla vaja üle vaadata kohti, näiteks kui partnerlussuhetes on olnud olukordi, mis on sügavalt haavanud, tõmmanud üles mingid valusad kohad, siis tasuks vaadata, mida ma nendel valusatel hetkedel endale ütlesin? Mida suudan meenutada, et mis lubadusi või mis otsuseid ma sel hetkel langetasin? Kas need otsused on meid kinni sidunud? Ebaõnnestumise kohad, kus me oleme mitte südamega kooskõlas olles oma uskumusi tõena võtnud. Näiteks, et õnnelik armastus ei olegi võimalik, partnerluses ei saagi hästi minna, õnnestumised ei saagi tulla?

Need kogemused on meid justkui kinni sidunud, ankrusse pannud ja siin ei ole küsimus selles, kas keegi tuleb ja teeb sulle veel liiga, vaid küsimus on selles, kas sa elad endaga kooskõlas või ei. Kui sa lähed endale vastu, siis asjad peavad ära lagunema – see on nagu seadus, tõe seadus. Kes tõega kooskõlas ei ela, saab kogeda lagunemist, sest elu tahab, et me tuleksime tõega kooskõlla.


Praegu on suur oht minna sügavalt egomängudesse. Seni kuni hoiame kinni sellest, mis ei ole meiega kooskõlas, seni me neid lagunemisi ja maailma ümberkukkumisi kogeme ja tunneme.


Soovitus algallikalt on alistuda oma hinge teele. Sinu elu teekond on täiuslikult kujundatud, et su hing saaks kõrgeima kasvu osaliseks. Võta vastu iga õppetund igas hetkes. Kaastunne aitab rasketest kohtadest läbi sulanduda.


Universumi poolt tuleb meile abi: anna kõik vabaks! Katsu ennast kõikidest kogemustest lahti ühenduda, millega oled varasemalt kokku lõimunud. Haakumine, mille oled teinud lootuses saada õnne mingist kogemusest, mingist suhtest, mingist partnerlusest – see tuleks täielikult lahti lasta ja andestada. Siin ei tähenda andestamine, et sa kiidad heaks selle, mida see inimene tegi, vaid oleme tänulikud, et see on läbi, see olukord on nüüd möödunud ja me harutame end sellest olukorrast lahti ja tuleme meesenergiasse. Meesenergia on täilikult vaba, ei taha kellegi ega millegagi lõimuda ega kokku haakuda, vaid tunnistab, et ahah! – kui nii ei saanud, siis saab teisiti.


Siin on vaja usaldada, et elu toob sulle midagi paremat. Kui sa seda praegu ei usu, siis ma soovitan, et hakka kasutama sellist sisemist tehnikat, kus sa analüüsid oma minevikusündmusi ja vaatad, kus sul on varem olnud ebaõnnestumised ja siis vaatad, mis suunda sa elus tänu neile ebaõnnestumistele liikusid. Kas ei ole nii, et sulle tegelikult meeldib see, et sa said liikuda uude suunda? Kui sa kõikide kogemuste puhul veel seda ei näe, siis vaata neid kogemusi, mida sa oled hakanud mõistma. Näiteks kui sa olid kellessegi kunagi armunud ja mõtlesid, et ma tahangi temaga elu lõpuni koos olla ja kui sa nüüd vaatad seda kohta, siis sa saad aru: jumal tänatud, et see asi kaugemale ei läinud, sest siis me ei teadnud, et me ei olekski tegelikult sobinud. Sedasi hakkad aru saama, et algallikal on alati plaanis sinu parim käekäik, mitte ei taha sulle halba, vaid kõigel on alati mingi hea põhjus.

Soovitus: ümbritse end valge valgusega, luba end tunda, kujutleda või mõelda, et sa oled jumalik valgusolend maises kehastuses. Ükssarvikud ja Universum tahab sulle parimat, sa puhkad valguskookonis ja sa tunnetad, et Jumal hoiab sind enda kätel ja kannab sind kõrgeimasse sagedusse, kus sa oled suuteline enda ellu kõrgemaid kogemusi magnetiseerima. Suure tõenäosusega oled olnud enda sees uskumatuses, et sa võiksid paremat väärida. Selle nädala energia aitabki need kohad, kus sind ei ole väärtustatud, ei ole nähtud, kus sa ei ole olnud tõeliselt vastu võetud, minema uhuda.


Võid juba ette tänulik olla, et su elu toob sulle nii palju imesid ja küllust ja võimalusi, mille kohta sul varem aimugi ei olnud. Õpi imestama: vau, kui imeline, kuidas kõik asjad lähevad alati just nii, nagu vaja! Selline imestus ja imetlemine aitavad sind hoida avatuna uuele, kõrgeimale võimalikkusele.


Tundub, et sel nädalal tuleb tugev suhteteemade korrastus.

Soovin kõigile imelist nädalat ja kordaminekuid!

Armastusega

Stella


Kui tahad kuulata/vaadata kõikide nädalapäevade kohta energiate ülevaadet, saad seda teha siit lingilt:


Veel uuemaid videosid:




bottom of page