top of page

Uue nädala energiate kokkuvõte

Nädala põhiteemaks tuleb maandus.

Maandamine tähendab suuremat kohalolekut siin ja praegu, oma kehas koha, ühenduses looduserütmide, enda keha vajaduste, enda heaolu ja rahuga.


Kahaneva kuu ajal on loomulik, et meie eludes toimub suurem sügavam emotsionaalkeha puhastus, st et kehast vabanevad vanad stressid, pinged, mälestused ja sisemised vastupanud elule. Mis võib omakorda tekitada suurt vastupanu. See oma korda aga veel suuremat stressi. Vahel on see väga kasulik, et stressi suurenedes me näeme ära, kuskohas me saame siis seda vabastust teha. Et kui oleks selline leige poolsoe koht, siis kannatame kuidagi ära, aga kui ikka jalge all väga tuliseks läheb, siis on tarvis hakata kiiremalt liigutama, et süte pealt ära saada.


Maandamine on väga hea viis ned vanu stresse maha jätte. Sisuliselt on tarvis õppida haakumatust ja mitte asjade tähtsustamist, millel tegelikult suures plaanis nii suurt olulisust pole.


Esiteks on vaja enda sees selgeks teha, mis on elus see skaala, kus me toimetame. Kas teeme igast sääsest elevandi või oskame asju tähtsuse järjekorda panna. Tähtsuse järjekord tähendab, et asjadel, millel ole nii suurt olulisust aasta või 100 aasta või 500 aasta pärast, ei ole ehk nii suurt kisa ja kära väärt. Kõik meie elus tuleb ja läheb ja muutub. Tunnete tasandil aga, kui oleme harjunud pidevalt iga väikse apsukese pärast endal hinge läbi närima või iga kellegi öeldud sõna pärast ülekeemistemperatuurini tõuseme, on parim, mida me teha saame, endale aru anda, et oleme lühikese süütenööriga ja õppida mitte niimoodi üle keema.


Igasugu stressivabastuspraktikad võivad siin tulla suureks kasuks. Näiteks sügava hingamise harjutamine, õppimine teha asju vaikselt ja rahulikult, õppida ütlema ei ja panema asjad kõrvale, mida nagunii muuta ei saa, ja mis närvi ajaksid. Enda ümberõpetamine võib võtta aega, aga see on võimalik! Eelkõige nõuab see praktikat, kus me järjepidevalt tuleme oma mõistusetasandilt süfdame tasandile ja hakkame asju nägema nii nagu need on, mitte üle dramatiseerides. Südametasadnil olles kaob vastupanu sellele, mis on ja kõik, mida teeme, seda läbistab lõpmatu ühtne zen-rahu tunne. Ilma südamega ühenduseta võime ringi joosta nagu peata kanad, üritades kogu maailma ära päästa.


Maandamine on oskus, kus me võtame nagu kordi kraanikausi äravoolu eest ära ja anname kõik ülepinged tagasi planeet Maale lahendada, ise hullumise asemel.


Maandada aitab meid paljajalu Maa peal käimine;

soojas ja turvalises kohas viibimine;

rahuküllaste inimestega suhtlus;

vaimsed praktikad, mis aitavad vabastada pingeid ja seejuures jõuda tõeliselt südamega ühenduseni välja (ehk tunned sügavamat stabiilsust ja rahu enda sees);

hautatud juurikate süümine;

stabiilne ja regulaarne päevakava;

meeldivate asjade tegemine, kus kogeme naudingut (sh ka püha seksuaalsuse praktikad);

tänulikkus selle eest, mis on hästi;

mediteerimine, mis aitab tulla suuremasse rahusse.


Kui soovid kogeda suuremat südamega ja rahuga ühendust, saad tulla kuulama selle nädala meditatsiooni ÜHENDUS SÜDAMEGA.




Rahuküllast nädalat!

Stella

bottom of page