top of page

Täiskuunädala energiate prognoos, taotlused ja e-koolituste suur soodukas

Armas Teekaaslane, ehk oled tajunud, et praegu on üsna intensiivne aeg? See on enne täiskuud ja sel perioodil täiesti normaalne nähtus. On hea ennast sel ajal maandada ning paluda, et Elu aitaks meil edasi liikuda rahu rütmis. Kui tunned jällegi, et on täielik seisak, või asjad ei liigu, nagu tahaks, võime alati paluda elult ka kiirendust olukordade lahendamiseks.

Esmaspäeval kell 11:16 on täiskuumoment. Sellest alates võime kogeda suuremat sisepuhastust, kus paljude jaoks tuleb õppetund, et on vaja kuulata oma armastava sisetunde kutset ja mitte jääda uskuma kõike, mida pea kokku räägib.

Mõistus võib rääkida meile sada eri versiooni – kui jääme uskuma meele mõlgutusi, mis pole südamega ühenduses, tunneme ebamugavat tunnet, raskust ja keerulisust. Et saada tagasi rohkem lihtsuse ja kergusega kontakti, on vaja seda esiteka tahta. Kui me tahame, hakkame alateadlikult otsima võimalusi.


Üks võimalus vastuseid saada, on rahunedes ja lõõgastudes, siis saame oma intuitsioonist paremini aru.


Väga hea on kasutada enne mediteerimist taotlusi e selgeid otsuseid:


* olen avatud lahendusele!

* olen avatud teadmisele ja taipamisele!

* universum, palun näita, kuidas selles olukorras lahendus käib!

* olen avatud kergendusele ja avardumisele!

* usaldan protsesse ja hingan sügavalt ja taotlen enese rahustamise oskuse suurenemist!

* olen avatud uuele vaatenurgale, mida senini pole kaalunud!

* mis oleks, kui sellel olukorral oleks veel palju lahedam ja mõnusam lahendus kui olen seda senini oodanud või arvanud?


Esmaspäeva ja teisipäeva jooksul võib tulla väga palju vastuseid küsimustele, mis viimase kahe nädala jooksul üles on kerkinud. Võimalik, et näeme selgelt, kuidas ühte ja sama olukorda saab vaadata väga mitme nurga alt ja mõistame, et vaatenurga ja seega ka oma elukogemuse saame ikka ise valida. Oleme ühe väga võimsa energiatsükli lõpus, mis on meid ilmselt kõvasti sakutanud, kui oleme olnud keskmest väljas, siis oleme suure vurrina misteab mis dimensioonides ringi keerelnud. Õnneks tuleb peale tormi alati päike, alates kolmapäevast peaks tulema täitsa uued energiad, mis aitavad meil veelgi enam selgust ja kergendust leida. Uue energiatsükli idee on aidata meil tõesti oma tõe ja sisemise valgusega koostöösse lõdevstuda. Seega, kellell keerulisemad ajad, nädala lõpuks on ilmselt hoopis teised tuuled puhumas.


Nädala alguses tasuks tähele panna, mida elu sulle peegeldab. Kui näed enda ümber olevastes inimestes mingeid jooni, siis need on ilmselt ka sinus aktiivsed. Või siis just need kohad, mida pole tahtnud endas näha, aga julgelt vaadates saame aru, et on väga hea olla enesekindel ja ennast armastada kõigi hele-tumedustega. Kui keegi näib sulle ebakindel või saamatu, siis äkki see on sulle endale ka kutse tulla suuremasse enesekindlusesse?


Enesekindluse afirmatsioonidega meditatsioon on üleval kuni T südaööni https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon




SOOVID ALUSTADA UUT AASTAT UUEL MOEL, ET SEE SAAKS OLLA TÕESTI SU ELU PARIM?


JAANUARIKUU E-KOOLITUSED ENDALE JA OMA KALLITELE

Jõulukingituseks endale või oma kallitele – jaanuaris algavad e-koolitused supersoodukaga 50% kuni 12. detsembrini


Kõiki koolitusi saad vaadata endale sobivatel aegadel, ei pea teataval kellaajal arvuti taga olema. Koolitused on järelvaadatavad vähemalt 2 aasta jooksul.

tavahind 166 / soodushind 83€


tavahind 422 / soodushind 211€

tavahind 166 / soodushind 83€

tavahind 122 / soodushind 61€


Võimalik on tellida ka individuaalne 2024 kaardiennustus

12 kuu prognoos inglisõnumitega – u 30-45 min / tavahind 90€ - 12. detsembrini 45€

privaatvideo salvestis / video tellimiseks palun kirjuta inspiratsioonikool@gmail.com ja saadan sulle lähema info.



Õnnistusega

Stella



bottom of page