top of page

Tähelepanuväärne uus suund

See, kui palju sa endale tähelepanu tood, määrab ära selle elukvaliteedi, mida luua suudad. Endale tähelepanu tagasi toomine on üks kõige olulisemaid tervenduse algvundamente. Selle asemel, et muudkui tegeleda teistega, oma lähedaste abistamisega, on vaja joonistada enda ellu tähelepanu toomine iseendale tagasi. Seda võime nimetada tähelepanu-suunaks, mida tuleb teadlikult jälgida ja ka uued teadlikud sammud ette võtta, kui elu on kuidagi laperdama hakanud.

Armastamine pole vaid jagamine. Kuigi paljudes peredes seda ilmselt nii õpetatud on. Hoolimine on ka see, kui hoolin iseendast nii palju, et pakun maailmale selle versiooni iseendast, kes on kõige õnnelikum ja eluga rahulolevaim, mis võimalik.

Muidu võid teisi aidata küll, aga kui on näha, et sa pole seejuures rahul ja õnnelik, oled tegelikult oma hädaldamise ja kurvastamisega ju koormaks, mitte abiks. Mis ei tähenda, et me vahel hädaldada ei võiks, aga põhirõhk võiks ikkagi minna õnnelikule loomisele ju.

Tasakaalu küsimus. Sellist vastutuse võtmist saame ÕPPIDA, kui seda varasemalt kogenud pole.


Armastamine on ka vastu võtmine. Võtame vastu armastuse enda siseplaanidelt, oma maagiliselt iseendalt, kes on suurem ja avaram kui füüsiline keha. Mõnes mõttes võime seda nimetada elektriseerimiseks või laadimiseks. Nagu telefone laetakse või läpakaid, samamoodi, õpime ennast suurema armastusega laadima. Armastus on elektromagnetiline energia ja seda saame endasse magnetiseerida, kui me ise valime sellele iseendas väge juurde anda. Teadlik laadimine saab toimuda hästi mitmel moel.


* õige hingamine – kogu kehaga värske hapniku toomine on väga väestava mõjuga – rahu kogemiseks hinga sügavamalt, energia käimapanemiseks võid teha raputavaid hingamisi (hingamisharjutused e pranayamad võiks olla igapäevane praktika)


* piisav puhkus – tasakaal tegevuste ja olemise vahel (pausid tegevuste vahel!)


* piisav uni – mitte liiga palju ega mitte liiga vähe


* jooga – keha-meele-hinge omavaheline ühtsus (jooga pole vaid füüsilised harjutused, aga ka mõtlemine, mis on teadlik enda armastuse olemusest ja armastuse suunast).

Kui keha on nõrk, lödi ja ei hoia sind mõnusalt ja kindlalt, on ka sisetundel raske rõõmus ja hoitud tundes olla. On vaja häid lihaseid ja et energiavoog oleks käima pandud. Siia alla võib kuuluda ka tantsimine, fitness jms, mis su keha treenib tugevamaks, et su hingel oleks sossum olla.


* tervislik toit, mis annab energiat, mis on täis elujõudu


* nende asjade tegemine, mida armastad – see ühendab maa-energiaga ja toob ka rahu tunde tagasi. Kui teed asju, mis pole sinu hinge tee, rahutus ja ärevus suurenevad!


* õige mõtlemine – mõtled konstruktiivseid, ennast väestavaid ja tervendavaid mõtteid


* looduses viibimine – puhas loodus suhtleb su energiakehaga koheselt ja oskab sind multidimensionaalselt ümber häälestada (juba taimede lõhn ja energiaväli võivad koheselt mõjuda tervendavalt


* seltskond, mis on tõstev – armastavad inimesed võivad üksteisele väga tervendavalt mõjuda – see on tegelikult lausa vältimatu! Armastuse voogu peatab see, kui üritatakse teist inimest ümber teha ja muudkui tänitatakse kellegi kallal – see peatab voo. Et voogu käivitada, on tarvis austust ja aktsepteerimist, et kui Jumal on tahtnud läbi selle inimese just nii olla, siis see on parim. Eriti on seda vaja lastele – austage palun endast nooremaid ka!


* mediteerimine – lõdvestud pingeikihtidest läbi taas enda keskmesse


* reiki – teadlik esmase elujõuvooga e armastusega enda laadimine – võimalik teha kõikjal! Reiki praktika läbi saame lahustada ja vabastada ka teiste inimeste seatud projektsioonid meile ning läbistada ebaterved suhteniidistikud vabaduse ja õnnistustega.


* püha seksuaalsuse praktikad – naudingud põletavad blokeeringud eest ära ja oled taas särav valge valgus, – see, kes sa kogu aeg oma tuumolemuses oled


* kannatlikkus iseenda arengut jälgides – see hoiak iseenda suhtes mõjub tervendavalt ja väestavalt, kuna me ei hakka enam sellele vastu, mis on, vaid anname loa elul kulgeda loomuldasa. kui me püüame ennast muuta, survestame ennast ja võimalik, et ei näe kõrgeima elusaatuse võimalikkust. Andes end vabaks, saab meie sisemine pilk aga koheselt lahendusele liikuda.


Niisiis – kui on keerukas olukord – lõpeta ringisahmerdamine ja too tähelepanu endale ja sellele, et endale parimat pakuksid. Ilma tulemuse külge klammerdumata, astu lihtsalt järgmine sammuke omaenda energiakeha eest hoolitsemisele ja oledki kõrgemas sageduses, kus on lahendused lihtsamad tulema!

Mina soovitan luua regulaarse igapäevase praktika, et võtta aega enda eest hoolitsemiseks. See võib olla näiteks hommikul või õhtul 30-90 min, vastavalt võimalusele. Sel ajal teha just neid harjutusi või kogemuste vastuvõtmisi, mis on sinu jaoks sellist tunnet tekitavad, et vot täna olen endale tähelepanu tagasi toonud.


Lihtsalt jalutamine ja aia rohimine minu arust seda hästi teha ei aita, kuigi võivad ka rahustavad olla. Oluline pole mitte see, et sa ei tegele töömõtetega sel ajal, vaid see, et sa tunned, et oled energia-kaheksa endasse tagasi joonistanud.


See on tähelepanuväärne (nii mõnegi jaoks uus suund) ja muudab inimeste elusid sageli lausa päevapealt. Kui alustad päeva enda laadimisega – oled magnetiks elujõule terve päev!


Et kui südamest on läinud teadvuseosake väljapoole midagi otsima, siis nüüd tood selle tähelepanukiirekese endasse tagasi. Seda nimetangi tähelepanu-kaheksaks. Võid seda tähelepanujoonekest kujustadagi 8-kujulise lõpmatussilmusena. See joonistab ennast väljapoole, et saada kogemust ja seejärel tood selle kogemuse (tunde, mõtte, emotsiooni, ihaluse tagasi enda südamesse).


Kes soovib seda harjutada koos minuga, saate kasutada selleks selle nädala meditatsiooni JULGEN VASTU VÕTTA KOGU HEA.


Õnnistusega

Stella

bottom of page