top of page

Selle täiskuu energia

Täiskuumoment R 29.09.2023 12:57. Jagan sinuga enda sisetunnetust selle päeva energiate kohta. Täiskuu toimub veedaliku astroloogia kohaselt Kalades, idamaades peetakse järgmist kaht nädalat väga oluliseks esivanematega seotud elumustrite austamist ja energeetiliselt võidki tunda, kuidas eelmiste põlvkondade probleemid läbi sinu praegu ära lahendatakse.


Leiad lehekülje lõpust ka mitmed uued Youtube'i videod, sh ka spetsiaalne kanaldussessioon selle täiskuu energiatega paremaks koostööks ja blokeeringute vabastamiseks.

Sel päeval võid tunda, et elu nagu sikutaks sind endaga kaasa. Võivad tekkida justkui hoovuse tunded, tugevad emotsioonid, sisemised raputused, ärkamine. Kõige parem on aidata sellele ärkamisele kaasa läbi rahunemise: usaldan, et kui midagi mu elust ära laguneb, siis see on selleks, et asemele tuleks midagi paremat, ilusamat, vägevamat. Jumal ei jäta mind hätta. Kuigi mu elus on olnud väga rasked olukorrad, siis usun, et olen suuteline tulema tasakaalu. Ma luban nendel olukordadel terveneda, ma luban endal tulla eluhoiakusse, kus ma liigun edasi rahulikult, aga kindlalt, ma olen stabiilne. Stabiilne tähendabki, et kui tuleb mingi emotsioon või väljakutse, siis ma ei lähe närvi, vaid ütlen, et lahendame selle ära. See ongi küpsuse tunne.


Me saame aru, et meie elus on pidevalt mingid väljakutsed, aga meile meeldib, et nad seal on, sest tänu neile väljakutsetele me tõuseme kõrgemale oma senisest, kasvame lapsteadvusest meisterloojateks. Me lausa naudime seda, sest järelikult saame selle kohaga hakkama! Järelikult elu teab, et siin on mulle midagi paremat plaanis. Teeme selle ära! Suhtumine väljakutsesse ei pea olema: „Oh, jälle on mingi asi toimumas!“, vaid „Universum, näita, kuidas selle lahendus käib!“.

Siin on toimumas elusse suhtumise tervendus ja läbi selle me vabaneme oma ego püünisest, lõksust, kus oleme olnud. Vabastame oma maskid. Ego lõks ongi see: „Ma pean kõik korda tegema, siis ma saan rahulik olla! Ma pean kõik korda saama, aga ma ei saa midagi kontrollida, järelikult ma ei saa rahulik olla!“. Kuidas me ego vabaks anname? Kui saame aru, et oleme planeedi teenistuses ja ankurdudes oma südamesse ning tehes asju läbi oma südame: ma olen algallika kanaliks, ma ei ole vastutav selle eest, et tulemused tuleks täpselt nii, nagu mu pea seda tahab, vaid ma olen avatud selleks, et Universum teab, mis on parim. Ma annan endast parima ja sellest piisab. Mul ei ole vaja ennast pooleks tõmmata. Usaldus on rahu.


Kui sul on suur ego, siis see võib sinu vastu töötada, aga alandlikkus aitab kogemustel küpsemiseni jõuda. Alandlikkus ongi see, kui me ei võta mitte midagi isiklikult, mis meie eludes on.


Isiklikult võtmine ongi kui varastamise energia, sest kõik kuulub Jumalale, kõik kuulub algallikale ja see ei ole isiklikkus. Kui ma pean seda enda individuaalseks teemaks, millega maadlen, siis ma olengi võtnud endale midagi, mis ei ole minu individuaalne omand. Minu tunded ei ole minu individuaalne omand, minu mõtted ei ole minu individuaalne omand. Tegelikult ei kuulu mitte miski meile. Kõik on laenuks.


Kui me oleme vaimses küpsuses, siis me saame aru, et need on lihtsalt kogemused, mis ei ole meie omad, me saime neid kogeda, me saime neid vaadelda. See on samamoodi kui kinno filmi vaatama minek – seal juhtub midagi, sa saad need kogemused, aga see film ei ole sinu oma. Isegi kui sa oled selle filmi valmistanud, sa oled selle režissöör, siis ikkagi see kuulub Jumalale, algallikale, sina lihtsalt aitasid seda siia kanaldada, aitasid selle kinolinale projitseerida.


Kogu looming, kõik meie elus on tegelikult algallika oma, meie oleme tegelikult lihtsalt vaatlejad. See tasand aitab meil rohkem tänulikkusesse tulla. Aitäh, et saime seda kogeda, aitäh et saime vaadelda, aitäh, et saime tänu neile kogemustele õppida! Saime tänu neile kogemustele uusi sõpru, uut sügavust oma sõpruses.


Saime õppida oma elujõu kasutamise kohta, saime oma kire kohta rohkem teada. Me saime teada ka seda, et meil on egod. Tore, et saime teada, et meil on egod, aga me ei pea rohkem seda mängu teadmatuses mängima. Ka ego on Jumalikkuse väljendus. Anna kõik tagasi Algallikale ja austa elu oma aususega, see on vabanemise tee!


Õnnistusküllast päeva!


UUED VIDEOD YOUTUBE'IS


SINU JÄRGMINE PEATÜKK SU ARMASTUSROMAANIS

Gruppide algusajad: 2) 21:19 3) 38:58



TÄISKUUPÄEVA PALVE VIP-KANALDUS spetsiaalselt praeguse täiskuuenergiaga koostöö tegemiseks



UUE NÄDALA ENERGIATE ÜLEVAADE 2-8.10



KUIDAS TAASTADA USALDUS?



Suur aitäh kõigile, kes on mu YT kanali VIP-liikmed, kes te mu videosid ja postitusi vaatate, jagate, laigite!


Tasuta meditatsioon ANDESTUSE TERVENDUS kõigile kuni 2. oktoobrini on alla laetav siitkaudu: https://www.inspiratsioonikool.ee/Meditatsioon


Rahulikku täiskuuaega!

Stella Shakti

bottom of page