top of page

Räägime USALDUSEST

MAAGILISE REIKI 2. PÕHIMÕTE, et elada harmoonias looduse ja loomulikkusega:


JUST TÄNA ma valin anda vabaks muretsemise, täna olen USALDAV.

Usaldav inimene suudab keskenduda sellele, mida luua soovib. Ja seega käia oma meeldimise teed. Inimene, kes ennast ega maailma ei usalda, on ärevuses, paanikas, tal puudub korralik maandus.


Maandus=usaldus=küllusteadvus=sisemine rahu.


Maandusesse tagasi saab läbi planeedi ja elu armastamise, usaldamise, et sa pole siin kogemata. Mitte miski pole valesti ja kõik on täpselt nii nagu olema peab, et sa oma kõrgeimasse meisterlikkusesse üles ärkaks. Kui on ühendus elu usaldamisega on nõrgenenud või katkenud, saab neid blokke väga kiirelt eest ära sulatada reiki abiga.



Reiki kui terviklikkus elab meis kõigis. Absoluutselt kõiges. Kõik, mida me kogeme, koosneb energiast.

See on ehitusmaterjal, millest koosneb kogu maailm! Reiki tähendab Universaalset üksolemise energiat e nagu teadlased ütlevad elektromagnetiline energia. Iidsete käsikirjade sõnul – ARMASTUS.


Reiki kui tervendav energia on intelligentne energia – ta teab, kuhu suunduda ja mida teha, kui seda oma ellu lubada. Seda tuleb ise enda ellu kutsuda ja tahta. See on vaba tahte seaduseks – kes ei taha südame ja armastuse abi, saab veel kogeda kannatusi! Kui hing tahab veel kannatada – siis ta peab seda saama, selline on Armastuse armastamise suurus – ta laseb meil kogeda, mida hing on soovinud.


Reiki teeb meid magnetiliseks selle suhtes, mida me pärselt armastame, ehk meie elud häälestuvad selle praktika läbi südame sagedusele ehk lihtsalt öeldes – elu läheb aina paremaks, mõnusamaks, ilusamaks, lihtsamaks, külluslikumaks (kes seda päriselt ka kasutavad, mitte lihtsalt et ah käin kursusel, ja siis ootan suu ammuli peas).


Magneti omaduseks on ligi tõmmata seda, mis ta ise on.


Seega me tõmbame ligi kogemusi, mida me sisaldame – ükskõik, kas oleme sellest teadlikud või mitte, oleme nagu suure korvitäie igasuguste eri energiate hoidjad. See "korv" on meie enda energiaväli e aura, teisisõnu võime seda nimetada ka DNA mustriteks.

Kui teadlased on olnud kunagi arvamusel, et see 90% DNA-st, mida nad ei osanud kunagi varasematel aegadel kuidagi lahti tõlgendada, et see on prügi. Palun väga! PRÜGI! Siis nüüd nad on jõudnud arusaamisele, et see kunagi prügiks nimetatu ongi tegelikult meie endi elu salvestiste kogum ja see MUUTUB, kui me muudame keskkonda, uskumusi, loome uusi kogemusi ja mälestusi. See, mida ma räägime, mõtleme ja millesse usume, on magnetiks uutele kogemustele. Seega palun saage aru, et mitte teadus pole siinse maailma a ja o – teadus alles õpib aru saama seda, mida tegelikult aastatuhandeid meile läbi kõrgete vaimsete õpetuste pärandatud on!


Ärge laske ennast oma südame juurest minema kallutada!

Praegusel ajal on nii populaarne öelda – hähh, vaimlemine on möga, mediteerimine on nõme, spirituaalsus on bullshit – ja seda räägivad tihti inimesed, kes teisi "aitavad". Kahjuks väga kõva häälega öeldakse seda ja mu süda nutab iga kord, kui ma selliseid asju loen või kuulen. Saate aru – need inimesed üritavad teid oma populaarsete "samamoodi arvamusel olijate poolehoidu võita". Seda õpetatakse pea igal müügikoolitusel, mida ma tean – võitke klient enda poole näidates, et te olete ka samamoodi inimesed (aga paremad, kuna teil on see toode) ja leidke nendega sama keel. Mul on vastik seda teile teada anda, aga midagi pole teha – te peate aru saama, kallid inimesed, kuidas teid manipuleeritakse! Väga osavalt. Aga usaldage – vaadake siis seda mängu läbi, nähke läbi sellised tegelased.


Mitte pole vaja usaldada igaüht, kes teie teele tuleb ja on võimalik ka et väga kuulus, rikas, või meedia silmis populaarne – see ei tähenda, et see inimene TÕTT RÄÄGIB!


Mina ütlen, et ärge usaldage mitte kedagi, kui teie enda südame hääl teisiti räägib. Isegi kui loete neid ridu või kuulate mu videosid või näete keda iganes rääkimas, kellel on tuhandeid fänne – ärge pange mitte iial mitte kedagi oma südame häälest kõrgemale.

Õppige suhtlema oma südamega ja USALDAGE ENDA SISEHÄÄLT!


Olen seda oma elus saanud väga valusate õppetundidena kogeda – tehes nagu teised ütlevad ja endas kahelnud, olen maksnud selle eest väga väga valusate õppetundidega, oma tervisega, oma aja ja energia raiskamisega, aastatepikkuse väga raske emotsionaalse taagaga. Olge targemad kui mina: õppige teiste vigadest – õppige usaldama ennast alati number ühena!


Vaimsed praktikad nagu näiteks hingamisharjutused, mediteerimine ja reiki tegemine ON OTSETEE TAGASI TERVEMÕISTUSLIKKUSESSE – enda intuitsiooniga kontakti. Kes neid praktikaid halvustab, on lihtsalt kas teadmatuses (pimeduses – pole enda valgusesse välja jõudnud veel), ogar, peast põrunud või väga kaval manipulatsiooni kasutav müügimees, et sa kõrbes olles mitte ise ei läheks kaevust jooma, vaid ostaks tema pudelivett.


Vaimsed praktikad, kui need on tehtud teadlikult ja õigete juhiste järgi (mitte lihtsalt papagoina kellegi järgi, vaid tõesti sügava sooviga saada teada TÕDE), toovad sind enda sees tagasi lättesse. See on otseühendus omaenda väega kontakti saamisesse. Kõik, kes teid sellelt teelt – omaenda südamega ühenduse juurest minema kallutavad, nõrgestavad teie ühendust Universumi lõpmatu tarkusega. Seda pead ära tundma endas! Tunned enda sees – kas ma muudkui ootan nagu laps, et keegi mulle tarkust pähe kallaks või rahunen ja saan selle sisemise teadmise ENDA SÜDAMEST?!



Ego ehk individuaalne kasutajaliides maailmaga suhtlemiseks, ei vaja mitte hävitamist, vaid ÜHENDAMIST!

Meil on vaja USALDADA oma kõrgemat kutset, mitte joosta oma eraldatuses egosoovide järgi rada! Kui egosoov on aga järgida oma SÜDAME SOOVI, on edu sama hästi kui garanteeritud. Südame tee – edu tee. Teed, mida armastad ja armastad, mida teed ja sinu vägi kasvab.


Lihtsalt öeldes – kui sinu inimlik meel teeb seda, mida süda ütleb, siis sa saavutad edu. Kui teed asju südame vastu, lähed oma edust kaugemale.


Mitte ei ole vaja matkida teisi, vaid enda seest enda tõde üles leida!


Ma kindlasti ei ütle, et maise loomine on vaimsega vastuolus. Vastupidi – kui teed oma elus õiget asja, siis on KÜLLUS JA KA MAINE RIKKUS väga normaalsed "kõrvalsaadused", aga elu eesmärk ei peaks olema mitte hirmu pärast teistele kättemaksuks ise rikastumine, et saaks kõrgelt teistele pähe sülitada. See on vastuolus kõrgema plaaniga. Kõrgem plaan ja kuldajastu energiad saavad siia planeedile laskuda, kui me teeme koostööd ja aitame üksteisel tõusta kõrgemale, mitte ei manipuleeri ennast edukamaks, et siis inimestele rohkem oma kaupa müüa.


Kuidas usaldada ja tunda üksolemist Algallikaga? Tunda ennast looja kehastusena?

Et USALDADA on vaja kõigepealt aru saada, kes või mis on TÕE ALLIKAS. Ja siis usaldada seda tõde. Mina olen jõudnud selgele arusaamisele (ja minu arusaamine ühtib aastatuhandeid vanade veedalike õpetustega – vanimad käsikirjad, mis siia planeedile on säilinud), kus räägitakse selgelt, et TÕDE AVALDUB ahnusevabale meelele läbi rahu.

Süda on otsene ühendus kõrgema tarkuse juurde. PORTAAL TÕE JUURDE käib läbi südame kuulamise. Rahu aitab sul oma hirmude kriiskamisest sügavamale kuulatada – südame hääl on rahulik, enesekindel, vaikne ja hästi konkreetne, ei sibele, värele ega kahtle endas. Mõistus kahtleb, süda teab.


Kui harjutad mõistuse südant kuulama, tuleb su ellu rahu, mis on stabiilsem senisest närveldamise harjumusest. Seda on vaja treenida. Selleks ongi olemas vaimsed praktikad. Järjepidevad väiksed sammud viivad kohale!

Südame soovid ei tulene TAHTMISEST SAADA, vaid süda teab, et mis kuulub sulle, ongi sinu jaoks juba olemas ja võimalik.


Ehk siis mõnes mõttes on vaja olla vaba tahtmisest SAADA, ja siis läbi rahunenud meele TÕDE AVALDUB läbi sisemiste visioonide, teadmiste ja lihtsalt selge meele taipamiste.


SAADA tahtmine juhatab sind kaevuni, aga kui sa südame kaevust jood, siis sa ei pea sealt küünitama, vaid see, mis vaja, tuleb sinuni pingutusevabalt, visioonid või pildid või teadmised voolavad pingutusevabalt ja sa lihtsalt TEAD selgelt.


Süda ei kahtle, ta TEAB!

Tehniliselt võiks see siis toimuda nii, et sa tahad lahendust mingile küsimusele – see on loomulik inimese vajadus ja astud järgmised sammud:

  • Sa sõnastad selgelt, mida sa tahad – lood konkreetse ja hästi teadliku taotluse – mina soovin ja valin kogeda seda ja seda. Läbi positiivse jaatava vormi lausud nii.

  • Järgmises sammus sa annad selle taotluse vabaks – võid ka sõnastada – Universum, palun näita, kuidas see võimalik on ja siis lõdvestud.

  • Ei hakka muretsemisega üle kirjutama oma senist taotlust. Kui muretsed siis selle asemel hoopis palvetad – mingu kõik veel palju paremini kui olen lootnud või arvanud.

  • Küsid endalt: aga mis siis, kui tegelikult kõik õnnestub ja ma vaatan tagasi ja saan aru, et ma ei pidanudki üldse muretsema? Aga mis siis, kui minu jaoks on olemas kõrgeim plaan ja mu kõrgem mina juhib mind kõige helgemal ja pehmemal moel edasi?

  • Seejärel annad kõik vabaks – alistud jumalikule tahtele. Lausud: annan kõik vabaks. saagu, mis saab. Mina taotlen kõrgeimat – Universum, annan kõik nüüd sinu kätesse.


Ehk siis panustad sellesse, et


1. lahendus tuleb

2. võimalik, et tuleb veel parem lahendus kui oled lootnud või arvanud

3. treenid end lõdvestuma ja usaldama ka siis, kui sa ei ole kunagi kedagi eeskujuna näinud enda elus sellist asja tegema – oled teerajaja nii enda kui teiste jaoks


Nüüd kui oled oma häälestuse teinud sõnaliselt, ongi väga oluline teha midagi, mis su vibratsioonitaset koheselt tõstab


a) mediteerimine b) tantsimine c) reiki tegemine d) teemant-tervenduse seansid jne


Teed midagi, millest HAKKAB PAREM – tuju tõuseb (pohmellivabalt)

Sellega tõused sa MURE-korruselt LAHENDUSE-korrusele, kuna LAHENDUS ON ALATI MUREST KÕRGEMAL SAGEDUSEL

Olles tänulik lahenduse eest ette hakkadki magnetina seda ligi tõmbama.


Lõdvestus peale pingutust on väga vajalik, et me ei jääks oma stressidesse kinni. Väga hea stressivabastus on ka kirjutamine, loominguline eneseväljendus vms. Kui on mingi teema, mis on jäänud enda sisse ketrama, siis teistega selle koha jagamine võib olla väga valgustav – just neil inimestel oligi vaja seda kuulda ja ka endas avastusi koos sinuga teha, kellele neid teemasid jagasid. Seega ära jää üksi, luba energial voolata, suhtle ja räägi asju südamest.


Usalda, et see, mis sinu seest tahab maailma voolata, on vajalik ja teretulnud. Kui sa ei ole leidnud inimesi, kellega seesuguseid teemasid jagada, mis sinu sees pulbitsevad, ei tähenda, et neid olemas pole, vaid seda, et sul tuleb veel selgemini ja julgemini oma juured maa sisse ajada ja kinnitada: see on minu planeet ka! Ning julgeda olla sina ise, rääkida, mida sina tunned ja näed ja millesse usud – südame juhatusel. Loomulikkus juhatab meid hästi, spontaansus aitab teha õigeid samme, julgus ärgata oma tõe teele. Seega magnetiseerid oma hingepere enda ellu täiesti pingutusevabalt. Lihtsalt usaldades, et sa oled väärtuslik ja väärid seda, mida pead parimaks.


Kui sa mind ei usu – küsi oma südame käest järele.


Kui sa ei tea, kuidas oma südamega suhelda, võid alati kasutada seda videot siin.


Otsene tõe allikas on su enda süda – palun kuula seda, väljenda seda, ela seda!


Õnnistusega

Stella

bottom of page