top of page

Püha Seksuaalsuse Maagiline vägi ootab avastamist

ÜLEHOMME ON KUULOOMINE! Täpsemalt siis 29.06.2022 05:52. Senikaua on loomulik, kui tunned sisemist survet puhastada, korrastada, sisemist tööd teha, et uus selgus luua.

Üles võivad kerkida just need teemad, mis on tarvis tänuga minna lasta.


Aitäh, lasen sul tagasi valgusesse minna!


Just nii saad seda korraldada.


❤️

Power Of Attraction, from the Sacred Rebels Oracle Card deck, by Alana Fairchild, artwork by Autumn Skye Morrison

Kes soovib, siis Püha Seksuaaluse internetikoolitusel jagan sinuga veel nippe ja praktilisi nõuandeid, kuidas oma intiimelu uuele tervendavale ja väestavale tasandile tuua.


Blokeeringute vabastamine ei pea olema tohutu töö ja vaev, minu jaoks on just nimelt läbi ekstaasi ja naudingu vabastamine olnud läbi elu üks suuri lemmikuid. Püha Seksuaalsus pole asendamaks su kõrgemat arusaama elust või mingite uskumuste peale surumiseks, vaid selleks, et sa ise taipaksid oma Püha olemuse ja lõpmatu väe allikat iseendas. Need praktikad aitavad kiirelt tõsta vibratsioonitaset ja hoida inimest kõrges sageduses ka siis, kui ümberringi on kaos.





Eriti hea on see neile, kes ei viitsi pidevalt kõike analüüsida ja enda sees kaevata. Läbi tunnetuse ja tunnete tõstmise algallika valgusesse, lahustuvud mõttetasandi pusad ja mitte ajutiselt, vaid ka tegelikkuses. Mida kõrgemat sagedust hoida suudad, seda lihtsamaks elu läheb.


Praegu on veel paar kohta vabad supersoodustusega mu kodulehe kaudu http://inspiratsioonikool.ee


Seda on väga hea õppida juba vallalisenagi, kuna kui suhtesse lähed, oleks ju hea teada, mismoodi, kellega ja mis tingimustel. Just nimelt õige partneri valikule on vaja tegelikult panna 90% suhte loomisest. Sest kui lood selle ebasobiliku inimesega, on võimalik, et hiljem on vaja oma haavu parandada sama kaua või vahel veel kauemgi, kui see suhe kestis.


Just sellele õnneliku suhte loomisele iseenda, oma keha, vaimu ja hingega on pühendatud Püha Seksuaalsuse esimese astme e-koolituse algus. Sobilik nii vallalistele kui ka juba suhtes olijaile.


Kes soovib, saab koolitusel kuulata ka spetsiaalseid meditatsioone ja kanaldusi, et oma energeetika õigeks partnerluseks ette valmistada ja ennast üleüldse algatuseks ka avada.


Eraldi on harjutused nii naistele kui meestele ja kui olete koolitust kogemas paaridena, on olemas ka näpunäited, kuidas mõningaid praktikaid ja armatsemist veelgi valgusküllasemaks ja väestavamaks muuta.


Meil ei ole vaja vaimsuse teemadega tegeledes nunnadeks ja munkadeks muutuda. On normaalne ja väga võimalik olla nii väga hästi algallika ja armastuse e valguse teenistuses ja ka seksuaalselt väga aktiivne ja täielikult toimiv.


Ka ei piisa tõesti suurepäraseks armastaja olemiseks sellest, et teada, kus kellegi erogeensed piirkonnad on ja siis inimest õigest kohast katsuda. Kõige tähtsam ja mõjuvam on tegelikult see, kuidas me ennast armastada oskame, kui puhtad on meie kavatsused ja kui siiras on elu nautimise vägi. Seda tõest iseennast, ürgset elujõudu saab kasvatada, endast välja tuua, ebatõed eest ära puhastades. Püha Seksuaalsus aitabki seda sisemist teemanti nähtavale tuua. Kõrgeimas Naudingus, mis võimalik. Nii enda kui partneri jaoks.


Koolitust saate vaadata endale sobivatel aegadel, ei pea kindlal kellaajal arvuti taga olema. Saate üle vaadata mitme aasta jooksul, kui soovite. Koolitus on nii videoloengute, kui ka kirjalike materjalidena.


Olen antud teemaga teadlikult tegelenud enam kui 15 aastat, vähem teadlikult terve oma elu, nii kaua kui mäletan. Olen õppinud üle maailma eri õpetajate juures ja usun, et läbi südame ja armastuse on seksuaalsus üks kõige kauneimaid kingitusi, mis meile elusolenditele antud on.


Saad lisaks lugeda ja registreeruda koolitusele http://inspiratsioonikool.ee

Õnnistusega Stella

bottom of page