top of page

PÜHA NAISENERGIA AKTIVEERIMINE JA ÄRATUS

Naisenergia avanemine on loomulik ja normaalne protsess, mis tähendab seda, et inimene hakkab kasutama oma kaht ajupoolkera enam tasakaalus ja seega langetab arukamaid otsuseid, elab tervemalt ning külluslikumalt. Puuduse kogemused saavad vahetatud aruka loomise vastu ja ohvritunded enda elu eest vastutamise vastu.

Sel nädalal on sul võimalik kuulata spetsiaalset kanaldust, et endas see oluline polaarsuse aspekt avada ning olla vastuvõtlikum Universumi abile ja elu kantusele. Seanss on sobilik nii meestele kui naistele.

Vana aja energia oli pigem enam sundimine ja "teen-nii-nagu-teised", sest kõik teevad nii. Nüüd uue ajastu algul tuleb meil kõigil varem või hiljem ümber õppida, hakata kuulatama enda intuitsiooni ehk sisetunnet, sest enda sundimine võib teha inimesed lausa haigeks.


Suure osa elus oleme harjutanud, et õppida elama meesenergias. Meesenergia on toimetamine, asjade ajamine, ratsionaalne mõtlemine, sõnastamine, kokkulepete loomine ja pidamine.


Oleme arendanud tohutud haridusssüsteemid, et meie vasak ajupoolkera saaks õitseda ja õilmitseda. Aga tõeline tasakaal ja harmoonia saab valitseda meie elus tõeliselt siis, kui ka meie naisenergia – tunnetus, tunded, õnnelik OLEMINE e nauding, on esindatud. Selle seansi käigus loomegi uue tasakaaluseisundi uuteks õitsengu-kogemusteks.


See on eriti oluline juba vaikselt algaval Veevalaja ajastul, mil inimene oma olemuses muutub üha tundikumaks ja see omakorda nõuab meilt oskust oma tundeid mõista ja vastavalt ka tegutseda.


Iga seansil osaleja saab täiesti erilise pühitsuse, nii paluti mul edasi öelda seansi kogejaile! Kuna igal inimesel on väga individuaalne energiamuster ja kokkulepe universmiga, siis see seanss austab ja väga toetab just igaühe enda eripära välja toomist!


Aktiveerime ka varjatud andeid ja võimeid - Sinu ja kõigi kõrgeimaks hüvanguks!




Õnnistusega


Stella

bottom of page