top of page

Päiksevarjutuse maagiline palve

Armas Teekaaslane, täna toimib päikesevarjutus. Seda küll Eestist näha pole, aga energeetiline mõju on tajutav kogu maailmas. Selliseid astroloogilisi momente on läbi aastatuhandete kasutatud, et manifesteerida ja teha pühasid rituaale, kuna neil hetkedel võib olla väga suur mõju, kuna need on nö turbo-häälestuse-hetked.

Ka praegusel pühal õnnistustele häälestumise ajal on väga kasulik teada looduses toimuvat, sest niimoodi saab õigel ajal lausutud palve terve elusaatuse pöörata väga lihtsa vaevaga uuele kvaliteeditasandile. Jagan teiega äsja kanaldatud palvet Päikesevarjutuse aja energiatega koostööks.

Võid enda poolt taotlusi ka lisada või muuta sõnastust, kui tunned. Õige taotlus toob õige tunde ja äratundmise, et see taotlus ongi juba tööle hakanud e võib tekkida kogemus, kus tajud, et see, mida küsid, juba ongi sinu tegelikkus!


Aitäh, kallis loodus, et sa oled meid häälestanud elama kõrgeima elusaatuse kohaselt. Aitäh, kallis keha, et kuulame sinu sõnumeid – oled loodus. Minu keha on loodud kogema ja looma naudingut, ekstaasi, armastust ja rõõmu.


Vabanegu sel päiksevarjutuse ajal kõik see, mis minu keha-meele-hinge omavahelist ühtsust ei toeta, purunegu hingesidemed ja karmamustrid, mis on olnud kurnavad, väsitavad või mistahes viisil ahistavad. Vabanegu lepingud, uskumused, piiritletused, mis on meid hoidnud uinunud olekus. Ärgaku mu meel täielikult taas enda tõele.


Luban ilmutuda puhtal valgusel, uuel vool selleks, et teada, kuidas olla, mil moel toimida, et jätkata julgelt, vabana, õnnelikuna. Olgu iga minu samm tants, iga minu sõna laul, iga minu mõte õnnistus ja iga mu kogemus kantud armastuse ja õndsuse väest.


Luban selle varjutuse käigus vabaneda kõigil vanadel vimmadel, mineviku maskimängudel, tahtmisel kellelegi meeldida – kõigil varjudel tulla ja tõusta taas valgusesse. Aitäh, et saan tunda, kogeda ja nautida elamist õndsuse kehastusena, haakumata kellegi lugudesse. Valin olla vaba, sõltumatu, määratledes ise, kes ma olen.


Aitäh, et ma ei pea vastama kellegi ootustele või ettekujutustele, meeldima kellegi egole. Lasen endal olla, kes olen ja kui keegi tajub minu peegeldust keerulisena, siis olgu see kogemus kõigile äratuskellaks, mind ja teisi kahjustamata, vaid äratades taas valgustatuse olemusse, mis on meie kõigi keskmes.


Sündigu meie eludes imed, võitku armastuse vägi. Jumal on meis kõigis ja seepärast ei pea ma kellegi pärast muretsema. Kui Jumal tahab kogeda veel kannatusi läbi teiste, las ta aga kogeb, kuniks isu on täis. Selle asemel, et pidevalt uinunud teadvusi üritada aidata, püsin ise ärkvel, heasoovlikkuses ja julguses jääda haakumatuks, neutraalseks, just nii nagu parasjagu tunne on.


Aitäh, et see varjutus viib minema minust kõik kahtlused, kaotusvalud ja-hirmud, usaldamatuse blokeeringud ja väeti olemise tunnetused. Aitäh, et kogen end taas tervikliku ja õnnelikuna ning valin sellesse olekusse ankurduda kogu oma olemusega. Ma väärin armastus, õndsust, heaolu ja tänan, et ma saan olla just see, kes ma olen.


Läbi alandlikkuse taipan, et mitte miski pole isiklik ning olen juba ette tänulik, et kogu inimkond saab elada siin planeedil paradiisi-sagedusel, kes seda valib.


Päikesevarjutuse ja kuuloomise ajal on väga hea keskenduda uute alguste õnnistamisele ja kõrgele energiasagedusele. Selleks spetsiaalne meditatsioon on soovijaid ootamas



Õnnistusega

Stella

bottom of page