top of page

Päiksevarjutuse ja uue kuutsükli olulisematest energiatest

14. oktoobril toimub Päiksevarjutus, lisaks ka kuuloomine kell 20:55 Neitsi tähemärgis ja Chitra kuumärgis veedaliku astrolooga kohaselt, (e siis see, mis tegelikult taevas toimub – lääne astroloogia on arvutusvea tõttu nihkes). Chitra kuumärgise tunnuseks on geniaalsus ja silmapaistvus. Selle kuumärgise sümboliks on pärl ja põhienergiaks on tugevus ja jõud asjad lõpuni viia ja ära teha.


Päiksevarjutus on nähtav Mehhikos ja Ameerikas.


Jagan sinuga, mis sõnumid tulid kaartide järgi:


Kuutsükli põhisõnum: OLE AVATUD IMEDELE JA LAHENDUSTELE – nii need saavad ennast ilmutada! Võid alustada igat päeva taotlusega:


täna on mu elu parim päev, olen avatud imedele ja lahendustele!

Selle Päiksevarjutuse põhiteemaks tuleb ARMASTUSE VÕIT PIMEDUSE JA HIRMU ÜLE. Tõeline armastus suudab kõike andestada, läbistada, tervendada ja tasakaalustada. Sellele saame kaasa aidata teadliku taipamisega, et alati on olemas võimalus, lahendus, edasiliikumine. Tasuks julgeda kaaluda vastu võtta, mida elu neil aegadel praegu pakub, sest see võib olla saatuse poolt oluline järgmine samm. Teisisõnu: kui armastus koputab uksele, tee uks lahti!


Soovitus – alistuda sisemisele rahule. Oskus hoida sisemist ruumi ja vabadust lihtsalt elul voolata, aitab meie enese väestamisele tugevalt kaasa. Mida suurem on oskus olla rahus ja võtta tänuga vastu õnnistused, seda enam hakkame me enda elus õnnistusi nägema, neid tähele panema ja mõistma, missugune suur jõud on RAHU hoidmise oskuses.


Sellele protsessile aitab kaasa sisemise vaatlemise võime arendamine. Mitte ei tegele pidevalt välise maailmaga, vaid võtame aega, et mõtiskleda ja vaadelda enda sees – mis tegelikult toimub?


Terve kuutsükli põhienergiaks tuleb MEESENERGIA VÕIMAS ÄRKAMINE – asudes kasutama oma mõistust ja teadlikku otsustamist ning mõtlemist ennast väestavalt, hakkame saama koghemusi, mis on jõustavad ja toetavad.


Igapäevaselt oleks kasulik järele vaadata enda sees – kas ma keskendun draamale ja raskustele, kas olen enda sees ennast armastusest ära eraldanud – või saan nüüd ja praegu ennast oma hingega kooskõlla tuua?

Näide, kuidas teha taotlusi, mis on tõesti väestavad:

ma valin elada armastusena; teha, mida armastan; elada nagu mulle meeldib; olla endaga kannatlik ja kaastundlik ning palvetada selle järele, mida päriselt soovin. Astun vajalikud sammud tunnetades nagu mu unistused juba olekski täitumas!




Niimoodi otsustades on su meesenergia ja naisenergia sisemiselt harmoniseerumas. Tegutsedes vastavalt oma otsustele hakkad sa kiirelt looma uutmoodi magnetismi, mis häälestab terve su elu edu lainepikkusele.


Piisab, et koged edu ühes eluvaldkonnas – see mõjutab tegelikult kõiki valdkondi!


Seepärast on soovitus, et kui mingi asi ei suju hästi, tegele selle eluvaldkonnaga, milles on mõnus voog, pane oma tähelepanu sinna. Peagi võid näha, et tajudes edu, olles õnnelik edu üle, hakkab see edu justkui nakkus külge ka teistesse eluvaldkondadesse.


Kui aga valetame endale, teeme head nägu, hakkavad kõik eluvaldkonnad varem või hiljem lonkama. Kui kaob tõde, kaob valgus e informatsioon, tekivad blokeeringud. Ausus iseendaga on võti. Ehk on abi inspireerivate raamatute või kursuste läbimisest, kus harjutame ennast arusaamisesse, et tõeline armastus hakkab sellest peale, et me tõesti armastame ennast nii palju, et hakkame rääkima enda elu kohta uut ja väestavamat lugu.


Sellised taotlused: ma oskan; ma soovin osata; ma tahan teada, kuidas... jms on heaks alguseks hingega kooskõlas olevatele otsustele.


Mitte meil pole vaja musta valgeks rääkida, aga TUNNETADA, mis on tegelikult meie sees olev soov ja tõde ja siis seda julgelt ka välja öelda.


Uued e-koolitused ja iganädalased meditatsioonid mu kodulehel on just selleks, et saaksid taas kontakti enda kõrgema potentsiaali ja väega. Oled teretulnud kogema!


SELLEL NÄDALAL MEDITATSIOON KUULOOMINE


Armastusega

Stella





bottom of page