top of page

Mida oleks vaja teada praegusest portaalide avatuse ajast?

Maagilises Maailmas on väga palju erinevaid Valgusolendeid. Täna räägime draakonite müstilisest ja vägagi võimsast väest, mida saad ka enda elus rakendama asuda.

Draakonite energia on tegelikult meie enda kõrgem vägi, läbi mille me saame luua taasühenduse enda Lõpmatu Olemusega. Kundalini e elujõud on alluv meie tahtele, kui kasutame seda kõiksusega kõrgeima koostöö eesmärgil. Egoistlike ja kedagi kahjustava taotluse korral energia toimida ei saa. Oleme oma olemuselt multidimensionaalsed. Inimteadvus on aastatuhandeid olnud kolme- ja neljadimensioonilises kogemuses kinni. Nüüd sel põneval ajal aga saame taasühineda oma kõrgemate dimensioode olemusega. St et me sulame ühte kõikide inglite, ülestõusnud meistrite, Valgusmaailma energiatega.


Samm- sammult neid oskusi integreerides saame Meisterloojateks, kes suudavad vaid pegalt oma mõttejõuga kogeda maailma loomist ja enda kõige metsikumate ja imelisemate fantaasiate manifesteerimist.


Kelle jaoks see kõik tundub praegu alles täiega umbluu-jutt, soovitan teil oma elust stressi vabastamine võtta prioriteediks (reiki, meditatsioon, vabastav hingamine jne) ja hakkate ise neid maagilisi kogemusi enda elus järjest enam tajuma.


Olen ise tegelenud regulaarselt mediteerimise ja reikitamisega, energiatöödega praeguseks üle 15 aasta. See praktika on nii võimas ja imeline ja ma ei jõua ennast ära kiita, et ma selle enda südameasjaks olen võtnud. Elu on muutunud täiesti müstiliselt ja maagiliselt justkui võlu-muinasjutuks. Nagu muinasjuttudes ikka, ei puudu ka minu elus väljakutsed ja lahendamist vajavad teemad, aga selles uues ajastus ja koostöös energiatega on lahenduste leidmine täiesti uue kvaliteediga. Siinjuures ongi siis mu ellu tulnud nüüd ka draakonite energia abi ja suure rõõmuga saan ka sind kutsuda seda sagedust kasutama ja õppima.


Mina olen tajunud ja ka teiste tajujate jutu järgi aru saanud, et draakonid on 7. dimensiooni puhta terviklikkuse valguse olemid. Nagu ükssarvikud ja Pegasusedki, on see sagedus personaalsete ja individuaalsete teadvuste taasühinemiseks vajalik, et tuua meisse suurem terviklikkuse, ühtsuse ja peretunne.


Kui ükssarvikud on sellised säravad ja puhastust loovad, siis draakonid aitavad meil meie elusaatuses väga kiirelt edasi liikuda, kui oleme kuhugi takerdunud. Kirjutan siin artikli allpool pisut pikemalt enda tunnetusest.


Aga lisainfoks ja tutvustuseks sulle – draakonite energia ja sümboolika kohta leiame paljudest iidsetest traditsioonidest. (Allikas: https://www.dragonsandbeastslive.com/blog/6-mythical-dragons-from-different-cultures)


Bakunawa (Filipiinid)


Filipiinide mütoloogias on Bakunawa suur meredraakon, kellel on järve suurune suu, punane keel, lõpused ja kaks tiibade komplekti. Iidne lugu räägib looja Jumalast Bathalast, kes valgustas taevast seitsme kuuga. Bakunawa tõusis seejärel kuue öö jooksul igal õhtul sügavast merest ja tõi alla ühe kuu, kuni Bathala keelas tal vihaselt süüa viimast, mis jäi meie taevasse tänaseni.



Quetzalcoatl (Kesk-Ameerika)


Quetzalcoatl oli draakonijumal, keda Kesk-Ameerika kultuurid, nagu maiad ja asteegid, kummardasid üle tuhande aasta. Ta võib võtta inimese kuju, kuid võtab ka sulelise mao kuju, kes suudab lennata. Asteekide kultuuris oli ta inimeste vastu sõbralik ning oli tuule ja õhu, aga ka kunstide ja teadmiste patroon.



Ninki Nanka (Lääne-Aafrika)


Lääne-Aafrika soodes asustav Ninki Nanka on suur ja ohtlik roomaja olend, kellel on väidetavalt kolm sarve ja peeglitaolised soomused. See metsaline on lastele heidutav – väidetavalt viib ta seiklejad sohu.



Long (Hiina)


Hiina kultuuris on draakonid lahked ja targad ning toovad õnne. Nad kontrollivad vett ja ilma, valitsevad jõgesid ja meresid ning toovad torme ja üleujutusi. Hiina draakonid on tavaliselt maod, neil on neli jalga, küünised ja vurrud. Draakonikuningas on kõigist võimsaim ja sellel võib olla mitmesuguseid vorme. Arvatakse, et ta valitseb merede kohal.



Fafnir (Skandinaavia)


Skandinaavia mütoloogias oli Fafnir tohutu soomustatud soomustega draakon, millest tavalised relvad läbi ei tunginud. Tal olid teravad kõverad küünised ja tiivad ning ta suutis tuld pursata. Jutu järgi alustas ta elu päkapikuna, kes oskas kuju muuta. Üleannetu jumal Loki pettis teda oma isa tapma neetud sõrmuse eest. Ta võttis oma draakoni kuju, et sellest ajast alates oma varandust valvata, ja lõpuks tappis Siegfried murtud mõõgaga.


Griffin (Vahemere ja Lähis-Ida)


Kuigi grifoon pole draakon, on see lendav olend, kellel on linnu pea ja lõvi keha. Kreeka mütoloogias vedasid need metsalised Apollo ja Nemesise vankreid ning neid seostati päikese, kaitse ja eestkostmisega. Neid näidati kunstis sageli valvava varandusena.



MINU TUNNETUS DRAAKONITE KOHTA


Draakonienergia on mõnes mõttes veidi sarnane Ükssarvikute energiaga – mõlemad seitsmenda dimensiooni olemid ja tunnetatavad läbi südame ja Maagilise Maailmaga suhtlemise, kui neid kutsuda. Pisut peenema sagedusega kui inglid ja samas mitte nii käredad nagu näitejks 12. dimensiooni Fööniksi-energia.


Draakonid toovad väga suure väe ja muutuse. Nendega peab oskama ringi käia, julgedes selgelt jagada korraldusi ja otsuseid, mida soovid, et nad su elus teha aitaks. Põhimõtteliselt töötavad väga korrektselt, kui luua selged otsused.

Kes on näinud Avatari-filmi, siis minu arust see kujund, kuidas igal Avataril tuli ise osata oma lohe taltsutada, on väga täpne. Oma sõna ning taotluse suunamine tuleb meil tõepoolest ise ära õppida.


Kindlasti ei ole nad kuidagi kahjulikud või hirmuäratavad. Kui julgeda selgelt nendega suhelda, võid avastada, kuivõrd võimas on su valguse meeskond, kes sind igapäevaselt ka kõige väiksemate asjade juures aidata saab ja tahab.


Kutsuge julgelt oma draakoneid endale appi ja katsetage – praegu on portaalide avatuse aeg ning Maagilise Maailmaga suhtlus peaks olema väga palju lihtsam lähema nädala jooksul.


Olen ise kanaldanud ka spetsiaalse meditatsiooni selle energiaga tutvumiseks ja kasutama õppimiseks. Kes soovib, saate seda kuulata mu kodulehelt https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon




Õnnistusega

Stella

bottom of page