top of page

Mida oleks vaja teada Kaksikleegi teekonnast?

Kaksikleegid – sama hing kahes kehas. Kohtumine ja koosolemine kaksikleegiga aitab kõige kiiremal moel kaasa täielikule ülesärkamise protsessile e valgustumisele.


Kaksikleegi-teekond võib kõrvaltvaatajale näida kui kahe inimese kokkusaamine, kes mõistavad teineteist sügavuti ja kes peegeldavad teineteisele ka kõige sügavamaid varjatud kohti – selliselt aidates jõuda teineteisel duaalsusest välja täielikku terviklikkusesse ja tõelise lõpmatu armastuse kogemusse ankurdumisesse. Võime seda nimetada ka valgustumiseks, iseenda täielikuks vastuvõtmiseks kõikide valgusevarjunditega. See on iseenda nägemine täielikus hingelises alastuses lõpuni välja.



Kes on selle teekonna enda jaoks avastanud ja on otsustanud, et vähemaga ei lepi kui kogu maailma vastu võtmine nii nagu see on, nende jaoks võib sellest kujuneda elukestev väga sügav õpe, armastus ja romantika on ka võimalikud, kui see on see, mida su hing tahab. Iga hing on ainulaadne ja iga hinge jaoks võib olla erinev soov, mida soovitakse luua. Kui sinu sees on kogeda sügavat Tõelist Armastust, siis see on just see, mis sind on ees ootamas, kui sa seda veel ei koge. Sa saad õppida seda kogemust enesesse tooma ning seega magnetiseerid oma Kaksikleegi enda ellu. Õppimine jätkub, kuniks sisemine tasakaal on saavutatud ja vastupanu elule ületatud. Seejärel võime kaksikleekidena kogeda ülimalt naudinguid täis elu täiesti uuel moel.


Kaksikleegid on sama hing kahes kehas ja peegeldavad teineteisele kõige sügavamaid hingesoppe, kuhu isegi ise ei ole võibolla julgenud lõpuni varem vaadata. See on imeline avanemise ja armastuse abil õndsusesse tõusmine! Egomängud vabastatakse vaba tahte alusel ja see saab asenduda sügava rahu ja õnnistustevooga.

Mitte kõik inimesed ei pea valima enda kaksikleegiga ja enda hinge peegliga kohtuda.

Võime kogeda ka mitmeid elusid kogedes teistsuguseid õppe-ja puhkevorme. Iga hinge teekond on eriline ja erinev ja ühtviisi austusväärne.


Edasi loe, kui oled huvitatud sellel teel liikumisest, selle alustamisest või soovid leida abi.


Ütlen igaks juhuks, et need kes sellesse teemasse ei usu – ja tahaks lihtsalt hakata kuidagi seda teemat maha tegema, siis palun leidke endale muu koht enda väljaelamiseks. Igasugune selle teema kritiseerimine ja uskumatu Toomase jutt hoidke palun endale, kes tahaks lihtsalt hakata mingit jama ajama, et sellised asjad pole võimalikud jne. Seda teemat ei saa mitte keegi adekvaatselt analüüsida, kes sellel teel edasi jõudnud pole, sest puudub kogemus. Samamoodi nagu ei saa kirjeldada mango maitset, kui seda pole tundnud, ei ole võimalik seda väga sügavat spirituaalset Ülemliitu taibata, kui pole ise sellele teele päriselt asunud.


Valid lugeda edasi? Õnnitlused! Tea, et sinu jaoks on väga imelised kogemused võimalikud!


Olulised oskused, mida endas arendada, et kaksikleegi liit saaks tekkida, püsida ja areneda, on:


  • vastutuse võtmine enda elu ja loomingu eest

  • soov kogeda tõelist sügavat üksolemist kogu maailmaga

  • tahtmine kogeda tõde selle kogu alastuses

  • valmisolek panustada enda elu loomisesse ilma nõudmisteta, vaid alandlikkuses

  • sisemine tugevus jääda enda südamele truuks, ka siis, kui kogu maailm näib olevat su vastu ja egomeri tahab oma keerisesse tõmmata – teisisõnu – ei usu enam hirmulugusid, vaid kuulad südame juhatust

  • julgus ennast armastada kõigis hele-tumedustes

  • andestamise oskus ja suutlikkus minevikul minna lasta

  • oma mõtete valitsemine – hädaorulugude rääkimise asemel oskus selgeid taotlusi luua ja väljendada, mida sa siis päriselt ja tegelikult tahad


Kui tunned, et seda on korraga liiga palju, siis hakata peale sellest, et tahad päriselt tunda lõpmatut sügavat hingesidet ja üksolemist Jumalaga – Armastusega (kuidas keegi öelda tahab).



Kaksikleegi teekond pole nõrkadele ja alla-andjatele


Kui oled selle endas otsustanud, et tahad ka enda kaksikleegiga koos olla, sa tunned, et jah, see on sinu tee, siis hakkab elu sind kohe sellesse kogemusse aitama. Kui kohese otsuse peale kohe kaksikleek lagedale ei ilmu, on järelikult energiakehas mingeid lahendamata jäikusi e blokeeringuid, mida on vaja hakata endas tagasi valgusesse lahustama. Tihtipeale tulevad siis nende inimeste eludesse karmapartnerid ja hingesugulased, kes hakkavad kõike vajalikku õpetama ja meid üles äratama, et me õigele teele asuks ning lõpetaks vale-mina mängude mängimised.


Olen ise olnud sellel teekonnal aastaid ja nüüd tagantjärgi näen väga selgesti, kuidas kõiki neid nätsusid ja kõmakaid varasemas elus vaja oli, et ei läheks enda vanemate või eelmiste elude või selle elu egolugudega enam samasse roopasse tagasi.


Kohtumine mu kakskikleegiga on olnud niivõrd kirjumirju kõikvõimalikest värvitoonudest kantud, et seda siia kõike kohe kirjutama ei hakka. Praegu on olnud kokkulepe ja mõte kaksikleegiga koos, et kunagi tulevikus hakkame koos temaga teile enda seiklusi jagama.


Küll aga praegu siis olen saanud oma kõrgemalt minalt juhatuse teiega jagada meditatsioone, et saaksite seda teekonda kerguses looma asuda. See teekond ei pea olema üldse keerukas! See, kui keegi on teile öelnud, et see teekond peab olema kannatusterohke ja keeruline, selle uskumuse ma soovitan kohe visata tagasi sinna, kust see tuli või algallikasse või kuhu iganes. Kui tahad, et see oleks sinu jaoks lihtne, siis see saab olla lihtne!


Just nimelt lihtsuse vastuvõtmisest algas minu jaoks tohutu läbimurre. Keeruliseks tegi lood alguses see, et ma jäin teisi (isegi kaksikleegi teekonna õpetajaid) uskuma, et see peab olema raske ja keeruline. Nüüd täna siin ja praegu ma näen, kuidas teiste inimeste kuulamine tegi selle keerukaks. Kui lähtuda enda parimast sisetundest


SEE, MIDA MINA TAHAN, SEDA TAHAB ELU KA MULLE

siis nii ka olema hakkab. Kui kahtled, kas tahad ikka õiget asja, siis soovitan kasutada taotlust: olgu minu tahe ja kõrgem tahe nüüdsest täielikult üks. Minu süda juhatab mulle teed!


Kuna süda on ühenduses kõikide südametega, siis sellise sisemise otsuse ajel annad sa enda energiakehale korralduse niiviisi talitama hakata. Lisaks saadad Universumisse ka selge signaali, et sa oled valmis tõelise armastuse kogemiseks ja armastuse juhatusel elamiseks. Armastus on kõrgeim energia ja kõrgeim vägi, mis siin maailmas olemas on.


Et oma mõistuse juhatusel elust tagasi armastusse laskuda, on vaja õppida rahunema. Enese rahustamise ja lõdvestamise praktikaid on vaja osata, see lahustab vastupanud heale, mida oma hirmu-jäikustega oleme enda ellu loonud.


Olen salvestanud rea meditatsioone endale kasutamiseks ja jagan neid ka teiega, kes soovib.


Kaksikleekide meditatsioone soovitan esimest korda kuulata õiges järjekorras.

Edaspidi vastavalt vajadusele.


Meditatsioonid on kuulatavad neile, kes on mu Youtube'i kanali VIP-liikmed gruppides Meisterlooja või kõrgemad grupid. Teemantsüdamete grupi liikmed saavad ka kõiki mu iganädalaseid meditatsioone mu kodulehelt http://inspiratsioonikool.ee kuulata sellesama kuutasu eest, ei ole vaja annetusi lisaks saata.


Kakskikleegi meditatsioone ma oma tavalehel ei jaga, need on praegu vaid YT kanali VIP-liikmetele ligipääsetavad.


Kuniks kaksikleek pole püsivalt su elus kohal, soovitan esimest meditatsiooni kuulata iga päev 

Kaksikleegi ülemliidu energia ankurdamise afirmatsioonid


Edaspidi – kui tunned, et lähed kahtlustesse ja värelemisesse, kuula seda esimest üle ja õpi ennast ankurdama enda väesse


Kaksikleegi meditatsioon - elamine oma väes 



See meditatsioon aitab sul ära tunda, et sa pole oma elu ega kaksikleegi käitumise ohver, vaid SINA LOOD seda armastuslugu ja enda ülestõusmisprotsesse.



Enda südame austamise meditatsioon on selleks, et täielikult armastusse alistuda ja lõpetada egomängude toitmine – see seanss on meenutamaks, et südame tarkus ja juhatus on tõesed ning mõistuse roll on südamele alluda ja mitte hirmulugusid juurde toota. See on ülioluline samm, et kaksikleegi suhe saaks jääda püsima

Enda südame austamine


Juhul, kui avastad, et kukud ikkagi vansse mustrisse, on sulle valminud ka meditatsioon

Kriisist välja tagasi terviklikkusesse

See on abiline, et tuleksid tagasi enda Looja-olemusse, kui on olnud keeruline koht ja raske näha, kuidas ise oled enda reaalsuse selliseks loonud. Seda võid kuulata ka siis, kui sa veel pole liidus või kahtled enda võimes luua enda jaoks Kõrgeim Ülemliit.

Seansi tegemine on vaid osa seansist. See on nagu seemne istutamine, mille järel hakkad igapäevaelus ja rahunedes aru saama, kuidas oma elu oled nii loonud ja kuidas ka välja tulla misiganes keerulisest suhte-olukorrast.

Kriisist tagasi terviklikkusesse



Õnnistusküllast teekonda, kallid, uskuge, et te suudate luua imelise elu ja te suudategi!


Õnnistusega

Stella

bottom of page