top of page

Mida oleks vaja teada algava Merkuuri retrograadi kohta?

Merkuuri retrograad algab 23. augustil ning kestab 14. septembrini. See võib tuua kaasa tehnika- ja kommunikatsioonihäireid. Kõik kokkulepped tasuks mitu korda üle rääkida, et ei oleks vääriti arusaamisi.

Retrograadi põhikaardiks tuleb meile VALGUSTATUS – soovitus on vaadelda olukordi kõrgemast perspektiivist ja näha kõigis ja kõiges jumalikkust.


Igasugused ebakõlad füüsilises reaalsuses on märguandeks selle kohta, et meie endi energeetikas on olnud mingid tasakaalutused.


Tasakaalustuda saame end läbi suurema USALDUSE toomise enda ellu. On see siis mõttetasandisse harjutamine, et iga asi on millekski kasulik, füüsilise trenni tegemine, piisav puhkus ja lõõgastus tegevuste vahel ja sobilik toitumine, et keha varustada vastavalt siis kas kergema või toitvama söögiga. Tasakaal on siis kui me ei kaldu liialdustesse.


Väga kasulik on kuulata ka mantraid, et hoida energiatase oma kodus, tööruumides kõrge ja ei laseks madalasageduslikel voogudel oma elus juhtpositsiooni võtta.

Näiteks midagi sellist: https://youtu.be/fdldxIC_Ark


Väga heaks abiliseks, et tuua ennast kõrgesse sagedusse, on


LOOMULIKKUS

1) aus, siiras, otsekohene ja vahetu olemine;

2) algaja meelega värske ja avatud suhtumine sellesse, mis on, ka kõikidesse oma emotsioonidesse, mistahes tunnetesse või kogemustesse (näiteks kui tunnen viha, tunnistan, et tunnen viha, ilma seda alla surumata – ei pea selle tundega kaasa jooksma ja tegema raevunult tegusid, mida hiljem kahetsen, vaid luban endal tunde lõpuni läbi tunda);

3) rõõm, entusiasm, kirglikkus, mängulisus, armastav olek on meie kõigi algne olek;

4) valgustatus;

5) kõik, mis on vähem, kui valgustatus, on õpitud maskid.


TAOTLUS

Taotlus e sõnaline kinnitus, mis aitab meid häälestuda (proovi selle lausumise ajal seda ka tõesti endas tunnetada):


Ma olen puhas valgus inimese kehastuses, puhas, puutumatu ja õndsuses.



TAROT-KAARTIDEST TULEB MEILE TOETUSEKS

MÕÕKADE ÄSS


Märksõnadeks on täielik vastutuse võtmine, vanade köidikute läbilõikamine ja piirangute vabastamine, mis enam ei toeta ega teeni, ehk valede lõpetamine, uued algused.


On oluline tähele panna, et sul ei ole vaja muuta iseennast, sest sinu pärisolemus on muutumatu, armastav jälgija. Aga mida sa saad muuta, on sinu uskumused, tõekspidamised ja käitumine, et sa looksid oma ellu just neid programme, oma mõtteid ja tegusid, mis on kooskõlas sinu parima versiooniga iseendast. Taotleme meisterlikkust, taotleme tõde, mäletamist, harmooniat. On väga oluline, et sa väljendaksid oma sõnade ja mõtetega just seda, mida sa pead enda kõrgeimaks tõeks. Ka kõige väiksemates pisiasjades oleksid suhtlemisel võimalikult tõene, selge ja väljendaksid enda tõde ka harmoonilisel moel. Selliselt saab sinu püha olemus, sinu jumalik kohalolek kõige paremini nähtavaks nii sinu kui ka kõikide teiste jaoks. Kui me hoiame tagasi enda tõde, takistame ka teiste arengut. Kui me lubame enda tõel voolata, aitame aga kõikide arengule parimal moel kaasa.


Ent on oluline seda teha pehmel, tasakaalukal moel. Võttes aega kõigepealt iseendale, et läbi mõelda, mis on kõrgeim tõde sinu jaoks sinu elus. Kas me käitume nii, nagu me seda tõeliselt soovime? Kas meie mõtted ja tegutsemine on kooskõlas? Kui jah, siis võime samal moel julgelt jätkata. Oluline on kasutada seda mõõka, oma energiat mitte teiste hävitamiseks, vaid enda vabastamiseks köidikutest, mis on kurnavad ja väsitavad. Omamoodi huvitav paradoks, aga see on just nimelt võitluse lõpetamise kaart, selle asemel, et astuda kellegi vastu – lõpetades võitlemise kellegi või millegi suhtes, saab saabuda rahu.


Mõõkade äss toob meeldetuletuse, et sinul endal on vägi su elu muuta. Inspiratsioon, uued algused. Ego pea maha võtmine ehk valgustatuse lubamine. Ohvritunde lõpp. Julgus. Südame järgi käitumine. Võidutunne kõiges, mida teed. Sul on õigus tunda tundeid, mida tunned. "Hea ja halb" kategooriates mõtlemise lõpp ja jumalikkuse nägemine kõiges – miski poile õige ega vale, sest kõik on ühe ja sellesama reaalsuse osa, ehk jumala looming.


KUI SOOVID TUUA ENDALE POSITIIVSEMA JA ELUTERVEMA TULEVIKUVERSIOONI

siis selle toetuseks on valminud spetsiaalne juhendatud meditatsioon, mille leiad kuni P südaööni koos kingitusega http://inspiratsioonikool.ee


Mu YT kanali VIP-liikmed saavad vaadata ka spetsiaalset videot – kaardilugemine 3 valikuga Merkuuri retrograadi muutused sinu elus



Õnnistusega

Stella



bottom of page