top of page

KODU ENERGEETILINE PUHASTUS JA KAITSE ​

Kodu energia on elus ja see energia toetab ja teenib sind kui valid sellesse austavalt ja teadlikult suhestuda.


Koduvaimuga on suhtlemist tehtud läbi aegade ning seda võime nimetada ka armastuse samba korrashoiuks enda kodus. Hoides enda ja oma energeetika ja ka ümbruse puhas, on energiate voog, külluse ja eduvoog palju hõlpsam elus liikuma.

Lisaks tolmu ja prügi koristusele tuleks tegelikult regulaarselt puhastada ka energeetikat, sest isegi kui sina mõtled häid ja armastavaid mõtteid, siis see, mida teevad su naabrid või missuguseid õudusfilme vaatavad su ümbruskonna inimesed, võib risustada ka meie ruumi. Seda saab aga korrastada, tasakaalustada ja häälestada.

Muutes oma kodu enda Pühaks Armastuse Templiks, võid tajuda, et kodus on palju parem olla ning väga tihti tajuvad seda ka teised, kes näiteks külla tulevad.



Saad soovi korral selle teema toetuseks kuulata ja enda jaoks terveks eluks alla laadida spetsiaalse juhendatud meditatsiooni MP3, mis on sinu jaoks selle lingi kaudu üleval kuni T südaööni : https://www.stellashakti.com/meditatsioon

Enne ruumi korrastust loome korrastuse ka iseendas ning seejärel füüsilise ruumi energiates.

​

Kodu puhastuseks võid lisaks kasutada nii viirukeid, eeterlikke õlisid, muusikat, mantraid, füüsilist puhastamist, aga ka näiteks seda korrastusharjutust, mida siit MP3-st kuulata saad. Mõned korrad kui oled seda MP3 järgi teinud, võid seda harjutust kasutada ka ilma MP3 kuulamata, lihtsalt mälu ja tunnetuse kohaselt.

​

Lisasoovitusi lugeda ja meditatsiooni alla laadida saad siit lingilt:




ALGAMAS ON KA KAKSIKLEEGITEE TOETUSE E-KOOLITUS

12. mail algab ka uus e-kursus, mille info leiad siitkaudu:


Lisaks saad peagi mu kodulehe kaudu ette tellida Kaksikleegi kaarte ja sügisel ilmuvat raamatut ARMASTUSE KUTSE.



Õnnistusega

Stella


bottom of page