top of page

Kaksikleek – su hinge peegel

Kel Sõnajalaõis leidmata, siis selle nädala seadistus on teile mõeldud!

Kaksikleegi teemat saavad mõista need, kelle vibratsioonitase on piisavalt kõrge, kes on end juba piisavalt karmamustritest ja vale-häbi-süümängudest vabastanud. Mitte kõik inimesed ei pea selles kehastuses oma Kaksikleegiga kohtuma. See hinge-kokkulepe on tehtud mõnedel meie seast, seega, kui tunned, et see ei kõneta sind, saad seda selle nädala meditatsiooni kasutada ka lihtsalt toreda hingekaaslase manifesteerimiseks.

KAKSIKLEEGI KUTSUMINE ENDA ELLU - VÕTAN VASTU TÕELISE ARMASTUSE

Kaksikleek, sinu tõeline hinge peegel, on tegelikult energeetiliselt kogu aeg sinuga. Ta on kohal ja vaatleb igat su sammu.


Kui teed asju oma hinge kutsumusest ja rõõmust lähtuvalt, tõmbad teda enda ellu ligi ka füüsilisel tasandil.


Kui lähed aga enda õnnetunde vastu, sunnid ennast või hoiad tagasi, siis lükkad teda eemale.


Kuna ta peegeldab sulle su sisimaid ka kõige varjatumaid hingesoppe, on tarvis osata kõigepealt iseennast armastada, enne oma kakskikhingega kohtumist. Mida puhtam oled, seda suuremas õndsuses saate koos olla.


See on igatsuse ja unistuste täitumise teekond, milles hakkavad avanema tohutud mõistmised, maailma taipamine ja terviklikkuse nägemine.


Jõudes täielikku aktsepteerimisse ja armastamisesse enda suhtes, saab ka selles suhtes olla taevalik paradiis maa peal.


Kui tunned, et soovid samuti oma kaksikhingega koos luua ja elada, on tarvis teda oma ellu ka kutsuda. Selleks see jaanipäeva-eri meditatsioon salvestatud ongi.


Palun pea aga meeles, et seadistuste tegemine on vaid üks osa teekonnast, teine osa on ka vastavalt oma südame kutsele käitumine ja elamine. Mõlemad on olulised ja teekonna nautimine on tähtis!


Kui sa oma teekonda ja elu ei naudi, siis ilmselt ei liigu sa tõelise armastuse suunas, vaid hoopis sellest eemale. Kui tahad osata elada südame juhatusel ning saada ühendust hingetasandil oma jumaliku partneriga, soovitan tulla õppima ka Maagilise Reiki I astme internetikoolitusele.


Mitte kõik inimesed ei pea oma kakskikleegiga kohtuma, mõned hinged on valinud elada koos ka hingekaaslasega või õppida oma õppetunde üheskoos karmaliste partneritega või omasoodu. Igaüks võib ise valida, missgust elu ta soovib. Ei ole üks parem, kui teine. Ent kes südames tunneb kutset, et nüüd on see hetk, kus valin armastada kogu maailma, siis on Kaksikleegi suhe ilmselt sind ootamas ja teil on hingetasandi kokkulepe selles kehastuses ka kokku saada.


Kes Kaksikeekide teemasse ei usu, ega tunne seda äratundmist enda sees, võib kasutada seanssi ka lihtsalt õnneliku elupartneri manifestreerimiseks.


Võid seanssi üle kuulata mitmeid kordi, kui soovid.


Sinu otsustest sõltub sinu saatus!


Õnnistustega

Stella Shakti


Seeansi leiad



Kõigile enne P registreerunuile saadame laiali spetsiaalse individuaalse mini-kaardilugemise teemal: Sinu Kaksikleegi sõnumid sulle.


Imelist Jaanipäeva ja Sõnajalaõie leidmist!

Õnnistusega

Stella

bottom of page