top of page

Jäneseaasta esimese nädala põhiteema – kes sa päriselt olla tahad?

Head uut aastat!

Algas Jäneseaasta (Kassiaasta kaa :), mis märkide kohaselt tuleb igati parem, kui möödunud Tiigriaasta. Kui tiiger andis meile õppetunni, siis Jäneseaastal saab see meie ellu integreeruda. Oluline on hakata eluliselt kasutama neid tarkusi, mida oleme teoorias omandanud.

Selle nädala esimesteks märksõnaks on puhastus ja korrastus. On aeg oma tolmused tiivad puhtaks teha, et saaksime vabamalt lennata. See on iseenda sisemise taas-joondamise aeg, et me ei läheks enam enda vastu ja teeksime asju, mis on meiega päriselt kooskõlas. Võid sellel teemal kogeda palju taipamisi.


On ka noorkuuaeg, mis on hea unistamiseks ja soovide täitumiseks. See saabki parimalt toimuda, kui vabastad enne vanad mustrid ja uskumused.


Võta olukordi ja inimesi täpselt nii nagu nad end Sulle esitlevad, ära ilusta ja moonuta neid. See aitab säästa energiat, hoida sisemist rahu ja jääda sisemise tõe juurde. Sellel nädalal on väga hea enda energiavälja läbi rahu külvata valguseseemneid ja luua uutlaadi sisemine kord.

Märksõnad ongi uuendus, värskenemine, prioriteetide muutus ja naudingu toomine.

Partnerlussuhetes on sellel nädalal soovitus lubada endal nautida. Tunneta terviklikkust ja meisterlikkust läbi rahu lubamise endasse. Anna olukorra muuta soovimise raske koorem vabaks ja lepi sellega sellisena nagu see on. Ole tänulik saadud kogemuse eest!


Ära sellel nädalal liigselt detailidesse lasku ja vaata pigem suuremat pilti. Lõdvestu, rahune ja lase asjadel ise paika loksuda. Hinga sügavalt ja loo kehaga kontakt, et tegeleda enda maandamisega. See on pigem tunnetamise, kui analüüsimise nädal.

Tunneta, mida Sa soovid ja võid koostada ka visiooni-tahvli.


SOOVITUSED OMA VISIOONITAHVLI LOOMISEL

Võid seda teha ka kirjalikult oma päevikusse lahti kirjutades või otsi internetist pilte, prindi ja kleebi – loo, kuidas meeldib!


1) MILLINE SÕBER SA ENDALE OLLA SOOVID?

Kas tahad olla endaga leebem, pehmem, või just utsitada suuremale distiplineeritusele? Mõniskle ja tunneta, milline kasvataja võiksid olla oma sisemisele lapsele sel aastal?

Võid mõelda, et kui sa oled ise enda teadvuse emaks ja isaks, siis missugused su sisemised vanemad on? Kuidas ennast kohtled, endaga räägid, – kas tunnustad ja kiidad ennast?


Võid lahti kirjutada enda jaoks ka selged taotlused iga teema kohta.

Näiteks: ma valin ennast iga päev tunnustada iga kogemuse eest, mida olen loonud või vähemalt püüdnud luua.

Kiidan ennast, et ma viitsisin hommikul üles tõusta.


2) MILLINE MEES/NAINE SA OLLA SOOVID?

Palju räägitakse oma elu kujundamisel, et mida tahad saada ja kui palju ja mida vastu võtta. Mina aga palun sul tasakaalustamiseks ka mõtiskleda, milline kaaslane sa ise valid olla, kas kehastad ka endas neid omadusi ja oskusi, mida maailmalt tahad peegeldusena saada? Tore on unistada täiuslikust kaaslasest, aga kas oled ka ise see, kes sa päriselt olla tahad? Kuidas tahad olla seesmiselt, välimuselt, käitumiselt? Kui oled tajunud pidevaid arusaamatusi ja konflikte, kas oled valmis ennast harima, et õppida suhtlema vägivallatult? Saad oma sisemise ilu esiletoomiseks kasutada väga häid näpunäiteid näiteks selle raamatu abiga VÄGIVALLATU SUHTLEMINE.


Mõtiskle – kui oled selle elu ära elanud, missuguse kingituse sa oma eluga siia planeedile jätsid?


3) KES JA KUIDAS SA PÄRISELT OLLA JA ELADA TAHAD?

Kui kujutaksid ette, et kui saaksid võimaluse kehastuda uuesti, uutmoodi peresse, kasvada üles uuel moel, sul oleks uus lapsepõlv ja kõik jutud sinna juurde, siis kelleks sa selles uues kehastuses saada tahaksid? Äkki ei olegi vaja vahepeal ära surra ja siis uuesti elu loomist valida, vaid saaksid juba tegelikult selles kehastuses siin selle muutuse ära teha?


4) MIDA SELLINE INIMENE PEAKS OMA ELUS VALIMA, KUIDAS ENDASSE JA MAAILMASSE SUHTUMA, ET TA SAAKS JUST SEDA OLLA, MIDA SA OLED IGATSENUD ENDA KÕRGEMA POTENTSIAALI VÄLJENDUSENA?

Teisisõnu – kui sa mõtled sellele versioonile endast, keda sa tahad peeglist vaadata Jäneseaasta lõppedes, siis mida see Tuleviku Sina pidi otsustama, tegema või mõtlema, kuidas olema, et sellesse kohta välja jõuda?


Näide: et saada lauljaks, tuleb harjutada, selleks on vaja

  1. järjepidevust 2. praktikat 3. õppimist 4. enesekindlust 5. julgust jne


SINA SAAD MUUTA OMA REAALSUST NÜÜD JA TÄNA!


See, millele oled nüüd nende nelja küsimusega vastanud, on stardipakk. See kõrgema kogemuse järele sirutamine on vajalik käivitus, alla mille leppimine ei anna sulle vajalikku hoogu sisse. Kui oled leplik ja ohkad, et nojah, nagunii ja nigunaa kõik on nagu varem, oled juba ette oma elumängu ohjad ära kinkinud tulle käes laperdades nagu tuulelohe. Elu võib muutuda hetkega, ühe telefonikõnega, ühe otsusega, ühe silmapilguga täienisti. Mis on sind kutsunud, mis hobi, mis inimesega kokkupuude, mis elamus?


On aeg elada ja mitte planeerida, et kuangi hakkan elama. Elamine tähendab katsetamist, proovimist, alustamist ja lõpetamist, kui miski ei tundu enam maailma kõige lahedam. Meil ei ole vaja tohutlt pingutada, et elu oleks mõnusam. Just lõdvemaks on vaja lasta oma meeled, treenida tugevamaks oma lihased. Tugevas kehas on palju parem olla! Miks mitte seada endale ka oma keha eest hoolitsemise uued standartid, alla mille sa enam ei lepi? Kui kehas on tugev olla, kaovad meie elust inimesed, kes on oma vaimult nõrgad, me enam ei vibreeri nõrkuse sagedusel. Oleme tugevad ja loome oma maailma rõõmsalt!


Kes tahab oma murekoormaid transformeerida endale toetavaks ja väestavaks eluvooks, siis JÄNESEAASTA MAAGILISE PÜHITSUSE MP3 on sind ootamas siin – kui soovid, siis ka spetsiaalsete individuaalsete kaardisõnumitega Jäneseaasta eduvoo toetuseks. Leiad info ja regamise siitkaudu: https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


Uue nädala kaardilugemine koos päevade kaupa energiate analüüsiga on videona valminud ja seda saad nähat siitkaudu https://youtu.be/MoC5NWDAhsc


Õnnistusküllaseid uusi alguseid! Stella

bottom of page