top of page

Erakorraline õnnelik saatusepööre

Sinu elu on alati vastus sinu palvetele. Mida oled varasemalt tellinud, mida arvanud end väärivat, selliseks oled oma elu loonud. Mida oled loomata jätnud, on teised kaasloojad sinu jaoks loonud. Ole tähelepanelik, kellega ja kus mida oma mõtteis ja tegudes lood, sellest saab sinu homne ja iga tuleviku tänane päev. Kes soovib õnnelikku saatusepööret, siis seda saab elult tellida!

Täna sul veab! Ja homme! Ja iga järgmine täna! Täna veab nendel, kes tänavad. Tänane ongi tänamise jaoks. Mille eest valid olla tänulik, et see hästi õnnestub?


Sinu õnn ja sinu saatus on üha enam sinu kujundada. Kui aastasadu varem on inimesed elanud siin ettejoonistatud saatust, mis on enne kehastumist kokku lepitud, siis nüüd on võimalik muuta kõiki hingelepinguid, kõiki mustreid, mis varem on tundunud paratamatud. Elu on paindlikum, kiirem ja palju armastavam, kui ehk oled arvanud varem.


Sellest maagilisest loomeväest on meile räägitud aastasadu. Targad õpetajad on edasi andnud oma teadmisi ja enam pole see ka masside meelest mingi suvaline umbluu, vaid võime juba ka teadusajakirjade kaante vahel leida hulganisti selgitusi, miks mediteerimine, teadlike otsuste loomine või positiivselt rääkimine meile kasulik on.


Kas lubad endal olla paindlik koos eluga või üritad jõuga läbi seinte tungida? Elu kutsub meid läbi aususe ja siiruse tulema tagasi kergusesse, lihtsusesse ja loomulikkusesse. Mõeldes kergusele ja kergendusele ja kutsudes mõttes elu endale appi, saab elu meid aidata! Kui millegi suhtes on vastuseis, siis see on õppetunni koht. Ja seda ei maksaks kunagi ignoreerida, vaid õppida teadlikult elu poolt antavaid märke tähele panema.


Just selliseid mõtteid tasuks praegusel ajal enda sees veeretada, kes tahavad, et saaks käima lükatud uus õnnelik saatusepööre!


Merkuuri retrograadi aeg, mis meil praegu on, aitab kõiksugu jusud eest ära puhastada, mis meie edu kogemusel ees on olnud. Mida vähem võidelda ja kakelda ja usaldada eluvoogu, seda kergem õnnelainesse häälestuda on.


Vahel võib tunduda, et maailm on ebaõiglane ja justkui saamatu sinu ärakuulamises, aga kas oled ise korralikult oma südamest järele vaadanud, miks mingi kogemus su elus tarvilik on? Vaata, mis märke, korduvaid sümboleid või sõnumeid elu sulle saadab, see on keel, mille läbi Universum sinuga kõneleb!


Oled sa loonud konkreetsed juhised, kuidas sa tahad, et järgmine 9-kuuline sünnitsükkel läheks? Ja mitte nii, et klammerdud kogemustesse, vaid tellid tundeid?!


Jah, just tunnete tellimine on oluline, sest mis kasu on sulle kogemustest, mis pealtnäha ja võibolla instagrami postituses näevad kenad välja, aga su südames haigutab suur tühjust täis kurbus ja kahetsus?


Ikka on vaja emotsionaalkeha kuulata ja sellega koos toimida, sest ilma õnnetundeta loodu on kuiv ja kõle nagu mahapõlenud mets.


Hea küll. Tühistame! Tühistame! Tühistame! selle kurva jutu ja lähme edasi sellesse...


kuidas paradiisiaia ojavulinat enda ellu manifesteerida:

1) Küsi endalt: kui ma julgeksin täie avatud südamega tunnistada, mida ma päriselt tahan, siis see on...


2) Kui ma teeksin ainult neid asju, mida ma päriselt armastan, siis ma jätaksin tegemata...


3) Kui ma tunnen, et ma midagi tahan, siis ma kirjutan selle üles ja kui sellega kaasneb hea tunne ja avarus ja rõõm ja jõudu tuleb juurde, asun ka tegutsema teades, et see soov saabki täituma! Teisisõnu: kui tahad hakata minema Hawaiile, võta kohver ja hakka pakkima! Elu ise hakkab sind õpetama, kuidas sa oma unistusse kohale saad jõuda!



Kui on aga puudusetunne, hirm ja ärevus, siis lähen punkti nr 1 juurde tagasi. Võibolla oled midagi unustanud?


Kes soovib, siis selle nädala meditatsioon ÕNNELIK SAATUSEPÖÖRE, mis on just värskelt salvestatud mõned päevad tagasi, ootab kõiki huvilisi koos kingituseks spetsiaalse kaardilugemisvideoga siitkaudu.


Õnnistusküllast uue vooga kaasa liikumist!

Stella

bottom of page