top of page

Mida oleks hea teada selle täiskuu energiate kohta?


Selle täiskuu energia kulminatsioon on kuumärgises nimega Pushya, see on õnnetäht, mis annab kõigele uue hingamise ja uue värskuse. Sel ajal võivad toimuda iseeneslikud väga kõrgsageduslikud valgustumiskogemused, mis ilmutavad ennast näiteks tehe täiesti igapäeva-tavatoimetusi. Näiteks pühid põrandat ja saad aru, et koos tolmurulliga lahkub su elust ka mafdal enesehinnag või enese mahategemise harjumus.


Tasub olla tähelepanelik, missuguste energiatega praegu valid koostööd teha. Millele pühendus sina, pühendub ka sulle. Kui asud tegutsema südamest lähtuvalt, lood juurde lõpmatu armastuse voogu enda ja kõigi end ümbritsevate eludesse.


On ideaalne aeg, et avada enam oma südant, sest ilma südamega ühenduseta oleme nagu autojuht ilma silmadeta. Sõita saab, aga ilmselt on sellel väga keerukad tagajärjed.


Eluliselt oluline ja vajalik seadistus


Ilma südamega ühenduseta on inimene pidevalt hajevil, mõte eksleb, segadus ja sisemine vastupanu elule hoiavad selle oleku aga veelgi suurenevas voos, kuniks inimene jõuab nii suurde kriisi, et hakkab ennast aitama. Kui hakkab. Loodetavasti hakkab!



Energeetiliselt on valguskanaline puhtus südamekeskuse ja kehas teiste energiakeskuste vahel määrava tähtsusega, et kogu meie emotsionaalne olek saaks olla vaba – lihtsalt ja inimese keeli öeldes – et inimene tunneks siirast õnnetunnet.


Sain selle teema korrastuse jaoks kõrgema tarkuse juhatuse peale massaažikoolituse läbimist kanaldada üks meditatsioon, mida täna rõõmuga ka teiega jagan.


Õppides inimese ehituse ja stresside tekkimise algpõhjuseid kehas sain aru, kuivõrd paljud inimesed on oma keha ja oma kehatunnesega kontakti kaotanud. See aga omakorda võib mõjuda väga laastavalt meie emotsionaalsele ja hingelisele tervisele.


On väga oluline mõista, et meie olemus ei alga mitte füüsilisest tasandist, vaid kõigepealt on meie peen-energiakeha ja see omakorda alles moodustab füüsilise keha. Probleemsed kohad on energiakehas varem tunnetatavad / selgeltnägijaile nähtavad, enne kui need füüsiliste traumadena väljenduvad.


Võime öelda, et päris kindlasti on traumasid on seega võimalik ennetada, kui oma energiakeha probleemsetest kohadest juba varem ära puhastada.


Leiad spetsiaalse energiaseansi selle teema toetuseks http://inspiratsioonikool.ee


See Ühendus südamega on meditatsioon, et taasjoondada iga kuulaja energiaväli vastavalt tema enda kõrgeima potentsiaali kohaselt Jumaliku toetava ja abistava vooga ning iga kord seda seanssi kuulates see taasühendus aina tugevnab ja tugevneb. See on valguskanalite puhastuse harjutus, valgustatuse pühitsus, mida võid kuulata nii palju kui soovid.




Õnnistusega


Stella Shakti

bottom of page