top of page

Andestuse tervendus – tasuta meditatsioon kõigile soovijaile

Sünnipäevanädala puhul jagan teiega ühte meditatsiooni MP3, mida saate täiesti tasuta kuni 2. oktoobrini mu kodulehe külje kaudu endale alla laadida ja kuulata nii palju, kui vähegi tunne on. Veel viimaseid päevi saate kasutada ka sooduskoodi kvaliteetsete viirukite tellimiseks Kadi lehelt. Lisain info siia alla.


ANDESTUSE TERVENDUS on tugevatele, sest nõrgad jäävadki süüdistaja- ja ohvrimängudesse, kuniks isu täis saab. Et andestada, on vaja võtta vastutus ja otsustada astuda senisest mustrist välja.


Ükskõik, kes kellele mida tegi, ütles või kuidas käitus – igast kohast saab välja tulla ja seega tõusta oma karmamustritest tagasi valgustatusesse!


Me ei pea kohe kõike oskama – eriti kui me pole kunagi näinud, kuidas see kõik käib. Oleme mõnes mõttes kõik nagu leiutajad, kes rajavad teed läbi padriku.


Leiate seansi https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


Õnnistusega

Stella



Veel on viimased päevad võimalus kasutada ka sooduskoodi naturaalsete väga väekate India viirukite soetamiseks.


PUHASTA KODU ENERGIAID KVALITEETSELT


Kes soovib ülikvaliteetseid India maagilisi viirukeid soetada, siis Kadi kodulehel saate kasutada seda sooduskoodi "Stella" -10% kuu lõpuni, et endale uusi naturaalseid lemmikuid koju leida. Kadi teeb superhäid täiesti puhtaid kosmeetikatooteid samuti, soovitan kõik keemiavärgid enda elus looduslike asjade vastu vahetada!


Kadi lehel on viirukite kohta kirjas nõnda:


Naturaalsed käsitöö viirukid (pirrud või aroomipulgad), mis on valminud Indias, kohalike naiste poolt rullitud ja lõhnastatud käsitsi ning kõrge teadlikkusega.


Need viirukid on rohkem kui lihtsalt viirukid. Indiast imelise väiketootja 40 aastane kogemus ja universumiga ühendus loob seda miskit muud; kanaldatud käsitöö aroomipulgad milles on vägi ja maagia. Midagi nii ülevalt ja teistsugust, et ka mitmed maailmakuulsad staarid neid kasutavad.


Viirukid võimendavad teatud energiaid, puhastavad õhku ebasoovitavast energiast, aitavad rahuneda, tervendada, reaalsust nihutada, endaga ühendust luua, tõsta loovust.


Leiad nii viirukeid kui imeilusaid salle praegu soodukaga siitkaudu:


bottom of page