top of page

Aasta esimese nädala energiate ülevaade

Ongi aeg tänada seda väga korrastavat ja äratavat 2023 aastat ning võtta vastu uus ja helgem, kergem ja rõõmsam uus. Kas oled imedeks valmis? Kui jah, siis ...


2024 aasta põhiteemaks on IMED JA LAHENDUSED



IMEDE VÄRAV

Kui me avame ennast, avaneb meie ees täiesti uus reaalsus. Pea meeles, et avatuse otsus tuleb igaühel endal teha!

2024 avab meie jaoks kõik need uksed, mida me oleme oodanud, lootnud. Tulevad avardumised, avanemised ja lahendused. Usaldame ja oleme juba ette tänulikud kõikide nende imede eest, mis meie ellu on tulemas.


Väga palju superlahedaid kogemusi on ees ootamas!


TERVIKLIKKUS


Meil ei ole vaja karta, sest ükskõik mida me ette võtame või teeme, siis meid ümbritseb terviklikkuse valgus, mis on meid kaitsev ja hoidev. Kui palvetad ja küsid abi, siis palvetele vastatakse, abi saabub ja lahendused ilmutavad ennast. See on nii täiuslik täpselt nii, nagu see peab olema. Täpselt nii need asjad meie elus lahti rulluvad. Terviklikkus – kui me saame aru, et me oleme kõigega ühenduses läbi tingimusteta armastuse, siis meie sisse saabub sügav rahu, sest tunnetades üksolemist ei ole meis vastuseisu, vaid on õnnistuse tunne. Kas sul oleks võimalik äkki iseendale seesugune kogemus kutsuda? Kas sa tahaksid seda? See tingimusteta armastuse kogemus on tegelikult meis kõikides juba olemas. Küsimus on selles, kas me lubame endal sellesse lõdvestuda? Kas me lubame endal tunda, et armastus hoiab meid, kaitseb meid?



VÕTAN ISE ENNAST VASTU


Sellel nädalal on väga vajalik, et me lubaksime iseenda väge vastu võtta. Terviklikkus ehk Kristuse energia ei ole mingisugune religioosne värk. See on läbi meie kõikide voolav puhas kaastunde, puhas õnnistuse valgus. Ära hoia neid hirmujususid endas kinni, lase need lahti. Lase see kahaneva kuu energia lihtsalt pühib kõik selle minema. Ikka ja jälle lõdvestu tagasi sellesse „Kõik on hästi. Selles reaalsuses siin läheb kõik veel palju paremini, kui ma olen lootnud või arvanud.“



OLEN ENERGIAVAHETUSES


Nädala põhiteemaks tuleb inglikaartidelt– „Ma pakun oma parimaid andeid ja heatahtlikkust, et muuta oma koht universumis paremaks paigaks.“ Meid kutsutakse üles olema need versioonid iseendast, kes hoolivad kõikide parimast käekäigust. Aga hoolime ka iseendast. Et oleks selline kuninglik tasakaal selle vahel, mida me pakume teistele ja mida me pakume endale – sedasama hoolitsust, armastust, lõdvestust, paradiisisagedust.



SOOVITUS SUUREMAKS VOOKS


Kui tunned, et oled tasakaalust väljast, siis küsi endalt „Missugust energiat ma tahan universumile ja inimkonnale kinkida?“ Siis lähed sellesse energiasse ja tunnetad seda – kui oled südamega heas kontaktis, siis see on selline hästi puhas, püha õnnistuse, lõpmatu kerguse ja pehmuse voog läbi südame. Ja kui sa selles energias oled, siis see kiirgubki läbi sinu kogu universumisse. Ehk kui sa pakud endale parimat, pakud seda kõigile, sest sa kiirgad seda energiasagedust kõikjale nagu Päikene.


Aastavahetuse meditatsioon juba praegu mu kodulehe kaudu soovijaid ootamas.

Enne 31. dets lõunat soovijaile saan saata ka individuaalsed kaardisõnumid meditatsioonile kaasa. Lisaks saad kaasa kirjalikult ka seansil lausutud afirmatsioonid, mida saad enda jaoks välja printida või kopeerida ja kasutada kasvõi terve aasta!


Soovin südamest, et see uus aasta tuleks su jaoks elu parim ja nii ka iga järgmine!



Õnnistusküllast aastavahetust ja imelisi uusi alguseid!

Armastusega

Stella



bottom of page