top of page

7 planeeti retrograadis - hea aeg saada infot oma eelmiste elude kohta!

Asume kosmoses (sõna kosmos tähendab "kord") ja kui meie praegune Päiksesüsteemi olukord ütleb neoontähtedega kirjutatult, et on KORISTUSAEG, siis on kindlasti kasulik teadvustada, mis teemades ja kuidas praegu korrastus käib. Retrograad tähendab korrastust meie jaoks.

On täiesti ebatavaline situatsioon, kus alates lähiaegadel on meie Päiksesüsteemis on lausa 7 planeeti retrograadis. Lisan siia alla info siit lehelt, siit lehelt ja oma kaartide ja intuitsiooni järgi.


Retrograadide aeg on ideaalne, et mingid eluvaldkonnad läbi vaadata, vajadusel teha korrektuurid, et mitte edasi minna hapukoorese lõuaga, vaid nägu puhtaks pesta kui tarvis.

See on kujund, saate aru, eksole :)


Pluuto retrograad 1. mai - 10. oktoober

Võimalikud on võimuvõitlused, et me saaks vaadelda, mida ja kuidas oleme olukordadest õppinud. Põhiline energia on SISSEPOOLE PÖÖRDUMINE ja kingitus retrograadi energiaga kaasatöötamisel on ühenduste nägemine kõige vahel.


Saturni retrograad 17. juuni - 4. november

Hea aeg, et vaadelda, kuidas oma unistusi ja tulevikusoove oleme täitma asunud. Suhted pannakse proovile – on aeg otsustada, kuhu oma energiat tegelikult investeerida soovime. Põhiline energia on TAIPAMINE JA MUUTUSED, mis nende mõttevälgatuste ajel korda saadetakse. Võivad toimuda suhete lahkuminekud, kuna saadakse aru, et vundament on olnud nigel, kuhu suhe on üles ehitatud olnud. Kingituseks õpetab elu PAINDLIKKUST ja HUUMORIT. Vajalikud abilised, et uued suhted või uuenenud suhe tugevamatele alustele ehitada.


Neptuuni retrograad 30. juuni - 6. detsember

Intuitsioon võib visata vimkasid – on kergem uskuda lugusid, mis ei pruugi täielikult tõele vastata. Kui mingi asi ei tundu õige tundega, mis pea räägib, parem hoia selge meel ja lase elul sulle aasta lõpul või uuel aastal näidata, mis tegelikult tõde on.

Võimalik, et on hea ka rohkem mediteerida, et õige teadmine (millega kaasneb õige tunne), kerkiks üles su sügavast olemusest, mitte faktilistele teadmistele põhinedes.

Põhiline energia on TÜHJUS (võimalik, et sa ei saa aru, miks sisetunde info ei tule, aga praegu lihtsalt ei voola nagu tavaliselt), MÖÖDUNUD ELUDEGA hea aeg kontakti võtta (saada infot oma DNA-st näiteks regressiooniteraapia kaudu) ja endast ERISTADA, mis pole sulle tegelikult omane. Selle retrograadi suutrim kingitus on AUSUS-TÕDE.


Veenuse retrograad 22. juuli - 3. september

Võib olla suur isu just neid kogemusi saada, mida meil elus parasjagu pole. On see suhetes või raha-asjades, suurejoonelisuse isu võib tunduda täiesti väljakannatamatu.

Põhiline õppetund on näha ja mõista LÕHESTATUST enda elus ja kingituseks tuleb TRANSFORMATSIOON, kus saame mõista, et kurb olemine on ka osa mängust.


Merkuuri retrograad 23. august - 15. september

Võimalik, et tekivad taasühendused vanades armuasjades, suhetes, sõprustes. Elu toob meid silmitsi minevikuteemadega, ükskõik kas heade või halbade asjadega. Põhiline energia on MEISTRIKS SAAMINE ENDA ELUS. Kingituseks selle taipamise eest on TEADVELOLEK.


Uraani retrograad 28. august - 27. jaanuar 2024

Ela elu päev korraga, praegu pole väga lootust suuri edusamme milleski ette võtta, asjad kulgevad aeglaselt. Põhiline energia siin võib olla EDASILÜKKAMISE KUNST ja kingitus sellel retrograadil sulle on LAHKUS.


Jupiteri retrograad 4. september - 30. detsember

Ole oma tegemistes läbimõtlev, lepingutes loe läbi väike kiri, võib olla hea aeg neile, kes õpetavad ja abistavad teisi – tuleb olulist infot elu edendamiseks. Põhienergia siin on PIDUTSEMINE ja TÄHISTAMINE ning kingitus selle kogemuse juurutamise eest on AVATUS.


KÕIKIDE RETROGRAADIDE KOOSMÕJU

Meid kutsutakse peast südamesse. Kes valib tulla, saab kogeda uutmoodi elu, mis on täidetud maagiliste ja müstiliste pühitsustega, mis aitavad meil taas enda väega suuremas kontaktis elada, õppida oma koormad maha panema ja Algallikat usaldama.


Kes soovib leida lahendusi ja seoseid vaadeldes oma eelmise elu õpitud ja õppimata karmamustreid, et mõista selles elus toimuvat paremini, siis selle nädala meditatsioon on meile:

Regressiooniteraapiat saab kasutada, et mõista praeguse elu seni lahenduseta tundunud teemade ülevaatust, korrastust ja tervendust.

​

Paljud inimesed armastavad neid seansse kogeda ka lihtsalt lõbu ja uudishimu pärast. See pole sugugi keelatud! Oma eludest teadlikuks saamine võib väga edukalt tervendada meid ka surmahirmust ja hirmust haiguste ja murede ees, kuna nähes ja tajudes omaenda elus kogemust, kus me teadvustame, et oleme ennegi igasugu kogemusi kogenud ja taas sündinud ja neist vanadest asjadest üle saanud. Hakkame mõistma, et elu annab meile ikka ja jälle võimalusi tulla, elada, kasvada, õppida ja saada kogemuste võrra rikkamaks.

​

Holistiline regressiooniteraapia on meetod, mille abil inimene, kes seanssi vastu võtab, saab ise sügavama kontakti omaenda alateadvusega, oma rakumälu ja DNA-sse salvestunud informatsiooniga.

​

Selliselt endaga tegeledes on meil palju lihtsam mõista, miks meie elus mingi asi mingitmoodi on ja leida lahendused kohtadele, mida me varasemalt pole näinud, taibanud või seost mõitsnud.

​

Seansi käigus saad vastuseid omaenda sisemiselt tarkuselt.

​

Seanss sobib neile, kes tunnevad, et

* tahavad proovida eelmiste elude kogemusist info saamist

* lahendada mingeid teemasid, mis selles elus on lahenduseta jäänud

* tajuda eludavahelise elu ja hingekodu energiaid

* laadida end tervendava Algallika valgusega

* saada üle pikaaajalistest (ka karmalistest) mustritest

* leida lahendust mõne inimesega seoses, kellega selles kehastuses on keeruline olnud

​

See regressiooniseanss on teostatud HSOH School of Hypnotherapy instruktsiooni kohaselt.


Õnnistusküllast voogu! Stella


bottom of page