top of page

19-25. veebruari nädala energiate ülevaade

INTENSIIVSED ENERGIAD -> RAHU, VOOG, SISEMINE TASAKAAL, VESI


 

On kasvava kuu nädal, kuni laupäevani, 24.02. kell 14:30-ni, mil täiskuu. Neljapäevast võid arvestada, et energiad võivad muutuda palju tugevamaks, intensiivsemaks. Ole teadlik, et täiskuu ajal teha asju rahulikumalt, mitte korraldada segadust. Ärevuse või pinge korral oska ennast rahustada, maandada, tuua ennast emotsionaalsesse tasakaalu. Teadvusta, et sa saad alati kõigega hakkama, ükskõik mida elu toob, on need head kogemused või mitte. Kõrgemates sagedustes olles võib igasugune intensiivsus inimese närvisüsteemiga toimetada selliselt, et inimene võib tunda ennast ebakindlana. Võib tunduda, et ma ei tea, kas ma saan selle olukorraga hakkama. Aga selge on see, et elu annab meile alati täpselt nii palju, kui me oleme selleks valmis. Ei ole vaja karta ei head ega halba, vaid püsida keskmes. Kõik, mida me kogeme, on energia. Lase lihtsalt kõigel voolata. Voola eluga kaasa. Julge olla iseendaga hästi aus.

 

Kui sa tunned, et mingi koht on sinu jaoks ebamugav, siis selle asemel, et rääkida sellest, kui raske kõik on, asu hoopis palvetama ja küsima, mida sa tegelikult tahad.

 

Meil aidatakse paremini leida sisemist tasakaalu. Intensiivsed võivad olla ka väga head kogemused, mis kutsuvad meid veelgi enam olema täielikult iseendaga ühenduses, enda teadvuses hästi kohal, hästi tasakaalukad. Ära lase igasugustel voogudel ennast kaasa kiskuda.

 

Sel nädalal on soositud suhtlemine nooremate inimestega. Õppige nendelt. Lapsed tulevad algallikast hiljem ja neis on sügavam mäletamine, arusaamine elu tõelisest tähendusest. Meie saame õpetada, kuidas maises reaalsuses hakkama saada, aga meil on tegelikult tarvis meelde tuletada seda, kuidas ka vaimsel tasandil hästi toimida ilma tasakaalust välja minemata. Tehke midagi koos oma kallimaga, perega, lastega, sõpradega, mida sa väga armastad. Läbi sellise enda loovuse arendamise avame me tegelikult endas valgusekanali. Avame ennast iseenda tõelisele olemusele. Tehes midagi, mida me väga naudime, ankurdame me järjest rohkem iseenda hinge valgust oma kehasse. Mida rohkem meis on hinge valgust, seda õnnelikumad me oleme, seda kõrgemaid sagedusi jällegi ligi tõmbame. Elu voolab meie jaoks ladusamalt ja kõik läheb palju sujuvamalt.

 

Selle nädala abiliseks on VESI. Iga veepiisk siin maailmas on püha. Sa võid paluda appi vee elementi ja pühitseda seda vett oma otsusega „Ma õnnistan ja tänan, veeke, veeke puhasta mind, õnnistan sind, tänan sind, armastan sind.“

 

Tundes pinget, siis kiirustamise ja survestamise asemel võta hoopis aeg maha. Istu, hinga sügavalt. Tee taotlus „Elu kannab mind õiges suunas.“ Läbi sinu otsuse hakkab sind voog õiges suunas kandma. Hädaldades, virisedes ja raskustest rääkides raiskame tohutult energiat ja tunneme suurt kurnatust. Selle vältimiseks on tarvis õppida enda eest parimal moel hoolitsema. Teha trenni, juua piisavalt vett, teha sporti, süüa tervislikult ja keskenduda sellele, mida sa tõeliselt tahad. Iga sekund hirmulugusid rääkides on tegelikult raisatud aeg. Kuid selle pärast ei maksa endaga pahandada, vaid selle asemel õpi rääkima, mida sa tahad. Keskendu kasvava kuu ajal oma soovidele, unistustele. Elu voog võimendab kõike, mida me väljendame.

 

Sellel nädalal on väga kasulik töötada taotlustega, otsustega, valikutega, mis kannavad sind läbi elu edasi.

 

Oleks tarvis rohkem ka teistele vajalikku infot jagada. Seega kui sa tunned, et kellelegi on tarvis midagi öelda, siis küsi kuulajalt, kas ta soovib seda infot vastu võtta? Kui „jah“, siis jaga, kui vastuseks on vastuseis, siis sa võid kirjutada kirja ning anda sellele inimesele lugeda. Kui ta tahab, teeb seda, kui ta ei taha, ei saa kedagi kohustada. Me ei saa teisi inimesi muuta.


Meil on tarvis iseennast hoida võimalikult kõrgel sageduses, mitte lasta ennast keskmest välja viia. Kui oleme, siis jällegi vee elemendiga töötades saame ennast puhastada, korrastada, tasakaalustada. Võid sedasama vee taotlust teha ka dušši all käies või ujumas. Igasugune veega kontakt aitab tuua suuremat rahu ja voolamist. Voolamist tagasi meie eludesse.


Meditatsioon TŠAKRATE KORRASTUS ootab huvilisi https://www.stellashakti.com/meditatsioon


Õnnistusega

Stella

 

bottom of page