top of page

1-7. mai nädala ülevaade

Kes on otsinud kergendust oma elule, siis selle nädala energiad peaks tooma vägagi rahuldustpakkuva kulminatsiooni. Tänutunne aitab sellel avaneda. Võid olla juba ette selle eest, et kõik sai korda. Ja vastavalt kõrgeimale plaanile!

Lõpeb tormi korrastuse tsükkel ja algab hoopis uuem, helgem, kergem ajajärk! Nädala põhiteema on ülevoolav rõõm, mänguline avardumine enda sisemise vaikuse kaudu. Oluline on lasta lahti ootustest, kuidas keegi või miski olema peab. Hoia visiooni ja tunnetust oma unistuste kohta, aga jäta ruumi sellele, et on veel palju paremad kogemused sulle võimalikud.

Hinge olemus on rõõm. Kui sa ei tunne maast laeni õnne, siis on vaja muuta oma suhtumisi, tegevusi ja suunda. Tulles tagasi rõõmu tundesse, tuled tagasi südame teele ja kandvasse voogu.


5. mai on täiskuu ja minu kalli abilise Meriliisi sünnipäev. Palju õnne kõigile sünnipäevalastele!

On vaja julgeda olla siiras, põletada ära uskumused, kuidas asjad olema PEAVAD. Ei pea, lase lahti. Saab veel palju paremini. Võib toimuda ego tervendus – teadvelolek iseendast kui Algallika kanalist hakkab looma uutmoodi asjade kulgemist. Oluline on leida enda individuaalsus – kes oled tõeliselt, kelleks ennast pead, kelleks tahad saada.


Soovitus on lahti lasta oma mentaalsetest kinnistunud ideedest. Elu palub leida kontakt oma südamega ja vabastada hirmul põhinevad reeglid. Südame tee valimine tähendab, et me peame suutma öelda ei kõigele muule, mis pole meiega harmoonias. Väga hea aeg, et külluslikku elu planeerida, korraldada. See nädal on paljude jaoks tõeline kingituste laviin. Vaigista oma meel, et häälestuda paradiisi-sagedusele.


Taotlus: ma lõdvestun ja kõik voolab ise. Energia juhatab mind tegutsema õigel ajal õiges kohas. Taotleme muutust armastuse energias.


Suured sisemised avastused on meid ees ootamas. Võimalik, et ilmutavad ennast mingid uued variandid, mille peale me pole varem tulnud. Regulaarne mediteerimine aitab inspiratsioonivooga hästi ühenduses olla.


Soovid oma õnnetunde voole hoogu juurde anda? On ahk aeg aktiveerida oma naiseregia vastuvõtlik pool.



Õnnistusega

Stella

bottom of page