top of page

Oluline info järgneva kahe nädala kohta

Selle ajatsükli jooksul, seega ka algaval nädalal on lahti rullumas uus visioon või toimub vana visiooni täiustamine. On energeetiline vaimse kasvu tsükkel, mis mõjutab sügavalt kogu inimkonna arengut. See järgnv aeg on väga hea, et kutsuda ellu uusi ideid, lahendusi, nägemusi ja ressursse oma unistuste täitumiseks.

Südame unistused ilmutavad end ise, pingutusevabalt. Aga selleks, et neid taibata, on vaja rahuneda, ennast tõesti korralikult maandada. Muidu oled nagu tuule käes lendav sasipusa, mis ei saa juuri alla ajada. Väga oluline komponent on ka avatus uuele. Ilma selleta võid teha kasvõi sadatuhat manifesteerimise trikki, aga uus elu ennast ilmutada ei saa. On aeg lõpetada papagoina selle korrutamine, mis on olnud ja keskenduda uuele kõrgeimale visioonile.


Laupäeval 30. aprillil kell 23:28 toimub kuuloomine, mis toob meie ühisvälja uued energeetilised kutsungid. Võime neid nimetada magnetilisteks niidiotsteks, mis hakkavad meid tõmbama. Vastavalt sellele vibratsioonitasemele, kus oled, selle niidikese abil juhatatakse sind läbi hingearengu labürindi uude reaalsusesse. Seega on enne kuuloomist ülivajalik ennast häälestada südamega kooskõlla!


Võid endale selleks puhuks appi kutsuda näiteks peaingel Gabrieli energiavoo – Gabriel juhatab neid, kes on valmis oma valgustatuse teekonnale asuma ja neid, kes soovivad sel teekonnal leida lahendusi, juhatust ja selgeid taipamisi.


Kõik muutused on jumalikult juhatatud, kõiges on kord, seos, ühendus. Saab selgeks, et on vaja ise vastutada selle eest, mis meie elus on. Kui soovid unistuste täitumist, võta vastutus oma rolli eest, et oled oma elu senini selliseks loonud nagu see olnud on. Kui oled selle endas aktsepteerinud, saad oma väe tagasi, et luua uus olustik, unistuste elu – optsustades ja valides, missugune sinu uus olek on.


Kui soovid kogeda õnnelikku partnerlust, on vaja kõigepealt leida õnn enda seest. Tee, mida armastad ja jäta tegemata, mida ei armasta. Võimalik, et on vaja ütelda ei asjadele, millega ei ole kooskõla.


Hea aeg reiside planeerimiseks, asukoha ja olukordade muutmiseks. Kui lähed Loomulikkuse ja naudingu teed mööda õnne ja rõõmuga, siis nad ka saadavad sind sellel teekonnal.


Põhisõnum: müntide kuningas – rikas ja eluga rahulolev inimene. Ei ole rabistaja, liiga spontaanne. Tegutseb rahulikult, samm-sammult, läbimõeldult, arvestades kõikide kõrgemat hüvangut. Sammud toovad edu – külvatud seemned kannavad vilja.


Kui soovid rahulolu kogeda, on hea aeg teha uus algus – suhtle uute inimestega, leia kaaslane või/ja sõbrad, kellega on samane eluvaade. Edu saadab seda, mis on õnnelikkusega kooskõlas, kus tunned siirast kirge, rahulolu, edasiliikumist, arengut. Ilma arenguta tunned abitust.


Mõõkade äss – uued algused, mis algavad otsusest. Kui tunned ennast justkui seisakus – väsinud, kurnatud, – siis läbi puhkuse, aja mahavõtmise tulevad uued ideed. See on investeering õnnelikkusesse.



Väga hea aeg uue õnneliku suhte valimiseks, olla avatud uuele armastusele, uuele suhtele, uutele võimalustele.

Sa väärid parimat – õnne, austust, tähelepanu. Väärid, et sinu sõna ja tegu on väärtustatud. Ei ole vaja midagi selgitada ega õigustada. Kes ei oska ennast väärtustada, ei väärtusta ka teisi. Mine julgelt oma teed mööda, samm-sammult väikeseid naudinguid ja kogemusi leides. Ehitad uut reaalsust. Seda ei saavuta võitlusega, vaid südamega suheldes ning endaga aus olles.


Läbi suurema tõe tuled suuremasse küllusesse. Tugevdad oma meesenergiat.

Midagi võib sinu elust ära langeda, et sa liiguks edasi iseenda vang olemisest. Edasiliikumine kutsub olema tões.

On tõe avamise nädal. Häälestad ennast sellele, mida tegelikult tahad.


Visioonitsükkel on vajalik, et enam vanamoodi edasi ei teeks. See on inimkonna kollektiivne protsess.




Ole oma väes kohal, vastuta oma õnne eest, alles siis saad ka teisi teenida.


Edu käivituseks saad kasutada näiteks sellist taotlust:

võtan vastu selle visiooni, kuidas saan elada oma parima tõe järgi.


Laupäeval, 23. aprillil algas visiooni toomise tsükkel ja tervenemine. Pühapäeval, 24. aprillil võib toimuda suurem murrang – saad aru, mis sind tagasi on hoidnud ning uuel nädalal saab alata tervenemine. Soovitan pidada päevikut oma visioonide kohta. vahel võib see tulla väikeste killukeste kaupa.

Kui soovid vaadata terve nädala põhjalikumat kaardilugemist ja energiate prognoose päevade kaupa, leiad selle spetsiaalse video siit lingilt.


Et taibata ja mõista oma elu mõtet, enda elu kutset sulle, on väga kasulik ennast ka kindlasti maandada. Mida kõrgemaid energiaid ehk teisisõnu suuremat armastust, suuremat teavet ja taipamist enda ellu soovid, seda SUUREM JA TUGEVAM MAANDUS PEAB OLEMA! Tammepuu ei seisa heinakõrre-juurega püsti eksole, tal on vaja tammejuuri!


Kui sina tahad TEADA kõrget infot, suurt teavet, olulist infot enda elu kohta, on vaja esiteks RAHUNEDA!


Lõdvestu ja siis esita oma südamele küsimus – mida mul on tarvis teada?

Millele on tarvis keskenduda?

Mis on mu elu kõrgeim visioon järgnevaks aastaks?


Kes soovib abi, et sellist sügavat maandust enda jaoks teha, siis selle nädala meditatsioon MAANDUS koos kingitusega ootab http://inspiratsioonikool.ee


Õnnistusega

Stella

bottom of page