top of page

15-21. aprilli nädala energiate ülevaade


On kasvava kuu nädal, mis tähendab seda, et on imeline aeg, et alustada uusi projekte, teha tulevikuplaane, külvata, istutada ja uuendada kõike, millel tahad lasta oma elus vohada.


Oma hingeaia korrastuseks on väga kasulik ka oma mõtetes tähele panna, millele tähelepanu pöörad, sest see võimendub ja kasvab ning tõmbab magneina ligi samasuguseid kogemusi, millele keskendud.


Tänulikkus on parim viis olla magnetiks sellele, mida soovid. Kui oleme juba ette tänulikud selle eest, millest unistame – me täname, et see kogemus on meie jaoks võimalik, oleme automaatselt unistuse täitumisega kooskõlas ja magnetiseerume oma teadvusega sellesse paralleeluniversumisse, kus see kogemus saabki meile meie reaalsusena peegelduda. Väga hea aeg, et teha taotlusi, palvetada ja algallika juhatusel unistada veelgi suuremalt.


Nädala põhisõnumiks tulebki UNISTA! UNISTA! UNISTA!


Edasi saad lähemalt lugeda maiade horoskoobi kokkuvõtet uue nädala kohtamu Youtube'i kanali liikmena minu Youtube'i seinapostitusest.


Sel nädalal on sul võimalik kogeda meditatsiooni LÕPMATU ANDESTUSE VOOG, mille kohta leiad lähemalt mu eelmisest blogipostitusest.

Selle lingi kaudu saad seda meditatsiooni ka MP3-na alla laadida.


Uued e-koolitused on samuti alustamas:


MAAGILISE REIKI INTERNETIKOOLITUS


1. aste  25. aprill Registreeri siit

2. aste 10. mai Registreeri siit


PÜHA SEKSUAALSUSE INTERNETIKOOLITUS

10. mai




Õnnistusega

Stella

bottom of page