top of page

Uued videod – sh midagi, mida ma kunagi varem teinud poleTeate, et ma olen selline jänes, aga teises mõttes nagu lõvi ka.

Olen ühte asja (mida ma teiega täna jagan) üle kahe aasta hoidnud peidus, aga nüüd tundsin, et on õige aeg tulla välja oma loomingukapi sahtlist ja jagada... Minus täiuseihaleja tahaks muidugi kõik edasi lükata. Teate ehk küll, mul on siin mitu head õpetajat, kes seda tegema suunavad. (Mäletate seda videot?) ;)


Miks ma hoian oma loomingut tagasi? Sellel on mitu põhjust. Esiteks – see idee sai mu ühe tuttava käest kõvasti laita ja ma tundsin, et ... ah mida iganes ma tundsin, aga kui ma vaatasin, et see teema üldse kohe mitte kuhugi edasi ei lähe niiviisi, kui ma seda edasi ei lase voolata, siis mõtlesin, et esimene vasikas võibki ju selline olla, et ei pea kohe olema nagu teine ja kolmas jne :D


Ma jagan seda uut (paar aastat saladuses seisnud) videot mõnes mõttes tõesti väriseva südamega, sest see teema on mulle niinii kallis. Ja kui muud pole, siis muusika on selles videos ju lausa maailmaklass. Oleg Pissarenko andis mulle loa seda Youtube'i linki teiega jagada, milles ta loodud imeilus ja oma lihtsuses lausa võluv meloodia mind seda videot looma inspireeris.


Praegu, kus on veel talv ja ehk kevadeigatsus vaikselt põue on pugenud, olgu see videoke meile meeldetuletuseks, et peagi on taas soe ja talvehall ununenud.


Aaaaahhh, siin see siis on ❤️


Kes veel videosid tahab vaadata, siis täna kell 18:30 teen ka uue nädala laivi ja võtan kõigile individuaalsete eduvõtmete soovijaile uueks nädalaks edukaardi.

Leiad selle video siitkaudu:


Ja kui sa tunned, et on suhteteemades midagi segast ja tahad teada, mida 1. veebruaril algab TIIGRIAASTA neis teemades sulle õpetada tahab, siis leiad selle video siit:Et armastus meid kannaks!

Stella

Comentários


bottom of page