top of page

Uue nädala energiate ülevaade

NÄDALA PÕHITEEMAD – UUES VÕTMES VALIKUD, ARMASTUS, INSPIRATSIOON, UNISTA!


Nädal algab 22. aprilliga. 22 on maagiliste valikute number.  Täiskuu on K 24.04.2024 02:49, samal päeval lõpeb ka Merkuuri retrograad ja suhtlemised peaks muutuma lihtsamaks.


Nädala põhiteemaks on valikud uues võtmes. Kui sa oled senini arvanud, et pead valima mingite kogemuste vahel, et kas see on nii või nii, siis sellel nädalal hakkad sa nägema täiesti uusi võimalusi, uusi variante. Elul on sulle palju toredam plaan varuks, kui sa seda senini oled arvanud. Nii mõnegi inimese süda võib siin tohutult avaneda, sest et armastuse noodid löövad kõikidest teistest üle. Pea meeles anda kõigele ruumi, siis saab kõik hästi vabalt voolata. Ei ole vaja millessegi klammerduda. Valikuid tee selle järgi, millega sul tekib kõige parem, vabam ja voolavam tunne. Kui on avar tunne, siis see on sinu hingega kooskõlas. Kui avarust ei ole, siis küsi universumilt

„Kuidas ma saan praegusel hetkel valida nii, et minus oleks avaruse tunne? Mida mul on vaja otsustada, mida mul on tarvis valida?“

 

Ära lase perfektsionismil oma elu mürgitada. Pole vaja asju jätta sellepärast tegemata, et äkki see ei ole täiuslik! Me kõik saame üksteist toetada sellega, et me JULGEME, isegi kui ei tundu veel täiuslik – nii julgustame energeetiliselt kõiki sellest tropist üle saama! Astudes ise sammu, astud tegelikult sammu veel tuhande inimese jaoks, kes alles värisevad! Me saame alati asju parandada. On aegu, kus ma saan parandada, aga on ka aegu, kus ma saan öelda, et praegu on nii piisavalt hea. Selliselt harjutades tuleme me jällegi sellisesse mõnusasse avaruse tundesse.


 

Väga hea nädal suhtlemiseks kas läbi meediakanalite või suhtlusvõrgustike ning jagada enda ideid mis iganes teemal. Tunneta, mida tahaksid rohkem inimeste ette tuua. Nüüd on selleks väga õige hetk.

Meile saadetakse kõrgemalt poolt väga kõrgeid energiaid, inspiratsiooni, nii et hoidke kroonkeskus lahti. Mediteerige, küsige. Küsimustele ja palvetele vastatakse kindlasti.

 

Nüüd saabub natuke kergem aeg. Peale 24. aprilli läheb igasugune suhtlus palju lihtsamaks.


„KÕIK LÄHEB VEEL PALJU PAREMINI KUI OLED ARVANUD VÕI UNISTANUD.“


Valmimas on Kaksikleegi kaardid, et tuua teieni sõnumid siis nii mees- kui ka naisenergia aspektist. Neid sõnumeid ja energiamustreid on hea endasse ankurdada juba ennegi, kui sa enda Kaksikleegiga kokku saad. Ettetellimine algab kolmapäevast siinsamal mu kodulehel. Selliste sõnumite endasse programmeerimine võib tunduvalt kiirendada sinu unistuste täitumist.


Just selle sõnumi tulemise momendil ilmus ekraanilenumber 444, mis näitab seda, et me oleme väga hästi praegusel hetkel sünkroonsuses selle planeedi kõrgema tahtega.

IMED ON SÜNDIMAS JA VÕTAME NÜÜD KÕIK TÄNUGA VASTU. HOIAME POSITIIVSET MEELT.

 

21. aprilliga algas uus energiatsükkel, mis kutsub meid üles rohkem unistama ja oma intuitsiooniga kooskõlas olema. Igas eluvaldkonnas, kus sa tahad kogeda rohkem küllust, oma elu eesmärgiga ühtsust ja oma väes elamist, siis järgmised kaks nädalat on imeline aeg, et seda unistamise protsessi ja enda kõrgema tahtega koosolemise protsessi täiuslikult siia planeedile kanaldada. Tunneta, mediteeri, küsi ja sa saad vastuseid. Võta vastu see info ja kasuta.

 

Nädala energiate ülevaadet saad vaadata siitkaudu:



 

Nädalapäevade kohta energiate ülevaadet saad vaadata siitkaudu:

E) 06:07 – T) 08:23 – K) 10:33 – N) 12:33 – R) 15:09 – L) 17:38 –  P) 20:14


Meditatsioon ÕPPETUNNI TARKUS JA LAHENDUS ootab soovijaid


Järgmine ERASEANSSIDE VÕIMALUS MINUGA ON 28. APRILLIL INTERNETI VAHENDUSEL

Mõned seansid on veel vabad

Saad mugavalt registreerida siitkaudu: https://www.stellashakti.com/eraseansid


Õnnistusega

Stella

bottom of page