top of page

Uue nädala energiate ülevaade


27.03-02.04 Nädala põhiteemaks on aktsepteerimine – asjad on nagu need on.


Vatsuseis sellele, mis on olnud, pikendab lahenduste jõudmist meie ellu. Seepärast on vaja lihtsalt tunda ja tunnistada – ahah, praegu on nii.


Vastuseis e eitus on blokk, mis takistab info juurdevoolu.


Selles vastuseisu lõpetamises vabaneb tohutu hulk energiat, mis varasemalt on kulunud elule vastu võitlemisele ja inimene võib kogeda ka kohest väga tugevat õndsusesagedust.


Selle energia, mis enne läks minevikus sobramisele, saab nüüd suunata armastusena enda sisse ja oma südamest saada vastused.


Tänu sellisele kõiksuse vastuvõtmisele endas toimub tohutu vabanemine. Kui lõpetada minevikule vastu puiklemine, võivad tulla täiesti geniaalsed imelised ideed, kuidas selle kõigega toime tulla ja õitseda, mis praegu on.


Lahendused tulevad kui me oleme ette tänulikud selle eest, et need saabuvad.

Kuna igaühel meis on mingisugused eluülesanded siin lahendada, siis see, kui me paneme pea liiva alla ja ütleme, et ei, sinna ma ei taha vaadata, siis need ära ei kao.

Tulevad lahendused, kui me rahuneme, hingae sügavalt ja ei kamanda, õigusta, süüdista ega nääguta oma peas isenda ja teistega, vaid tõstame ennast Buddha-teadvusesse.

Buddha valgustus Boddhi-puu all. Siin Sri Lankal räägitakse, et see puu eraldab rohkem hapnikku kui teised puud. Hapnikurikkus on väga vajalik, et meie aju saaks energetiseeritud ja uus info tulla.


Buddha-teadvuses elamine ei tähenda, et me peaks minema ja kõik puu all istuma, vaid seda, et me oleme suutelised kanaldama ja vastu võtma Universumi Kõrgemat tarkust igal hetkel ja igal pool. Inspiratsiooni-e valguse e armastusevoog, mis meid läbistab, on lõpmatu!


Valgus on elujõud, see on praana, see on informatsioon. Mida enam praanat e elujõudu e energetiseeitust meis ja meie ajus on, seda selgemalt me maailma tajume. Ja seda saab väga lihtsalt tegelikult ka hingamisharjutustega endasse tuua.


Jagan sinuga täna ka üht väga lihtsat, aga maagilist hingamisharjutust, mida õpetan ka Maagilise Reiki ja Püha Seksuaalsuse koolitusel.


HINGAMISHARJUTUS MEES-JA NAISENERGIATE TASAKAALUSTAMISEKS


Soovid mõista ennast, maailma, oma kaaslasi, oma hingeülesannet paremini?Praktiseeri seda harjutust 40 päeva järjest ja vaata, mis toimuma hakkab!Mina len seda kasutanud nüüdseks enam kui 10 aastat ja iga kord, kui seda teen, aina suuremad imed avanevad!

Soovitan enne harjutust tuba korralikult õhutada või teha seda harjutust õues looduses.



MEDITATSIOON ÕITSENGU KOGEMUSE SUURENDAMISEKS IGAS ELUVALDKONNAS


Kes soovib, siis sel nädalal on üleval ka meditatsioon Buddha-teadvuseseisundi taasloomiseks – see kannab nimetust Õitseng Armastuses. Leiad selle siitkaudu:




Imelist õitsemist!


Õnnistusega

Stella

bottom of page