top of page

Täna algas uus energiatsükkel – on aeg enda sära julgemalt välja tuua!

Tere armas Teekaaslane!


Imelised algused on ees ootamas, kas oled imedeks valmis? 13-päevased energiatsüklid on maia-asteegi ühiskalendri Dreamspell kohaselt hingearengutsüklitena meile toomas olulist infot. Kui eelmised kaks tsüklit olid suure puhastuse ja tormienergiate tähe all, siis täna algav uus lühitsükkel toob meile võimaluse tuua välja enda sära ja ankurduda veelgi julgemalt iseenda tõelisesse olemusesse. Selle tsükli toetuseks jagan sinuga ka meditatsiooni, mis minu arust seda enda tõelist sisemist sära väga hästi aitab välja tuua.

Algas uus energiatsükkel: „Ma toon sulle Päikese. Peale tormi tuleb alati päike“. Aga sina ise pead valima ja otsustama „Mina valin elada enda sisemises päiksesäras ja valguses“. Sõnum ongi sulle näidata, et sinus on see päike olemas. Võivad toimuda lausa mingid ülemeelelised kogemused, tulla nägemused, taipamised.


Märka, kus sul on hästi hea olla. Siis see kogemus ongi sinu kõrgeimaks hüvanguks. Tee taotlus „Aitäh, kallis universum, et sa juhatad mind õigel ajal õigesse kohta tegema õigeid kogemusi, looma õigeid olemisi, õigeid kohtumisi, mis on nii minu kui kõikide kõrgeimaks hüvanguks“.


Taotlused, mida võiks sel tsüklil kasutada:



kõik laabub minu jaoks alati hästi!

olen ise enda elus enda parim sõber ja armastaja!

ma loon ja valin enda õnnetunde ise!


Pane tähele, kuidas sa neil päevil ennast tunned. Kogemustega, kus sul ei ole hea tunne, siis need lase enda elust lahti ja tule sellesse kohta, kus sa tajud - selle kogemusega on mul hea tunne. Siis sa liigud selle vooga kaasa.


Järgnevad kaks nädalat hakkavadki meile õpetama, kuidas me saame elada nii, et me ei lähegi pimedusse, vaid jäämegi valgusesse kohale. „Usalda universumit ja hoolitse ise parima käekäigu eest.“ Kui sa ise hoolitsed enda eest, siis ka universum aitab meid. See esimene samm tuleb meil ise teha ja astuda. Selleks, et elada valguses, kerguses, voos, tuleb valida positiivsed, ennast toetavad mõtted. Lõpeta igasugune enda ja teiste kritiseerimine. Teadvusta seda, et sinuni jõuab sügav sisemine taipamine, vaimne ärkamine, mis muudab sinu seniseid teadmisi.


Ole imedeks valmis ja kinnita enda sees „Ma võtan vastu kogu hea“.


Võid kasutada sellel päeval sidruniõli ja eukalüpti, et endale tugevamat kaitset ja energiaruumi luua. Võid appi paluda ka peaingel Azraeli „Kallis Azrael, palun kaitse minu energiat, kodu ja vaimu negatiivse energia eest.“


Mu kodulehel on tänasest üleval ka TEEMANT-TERVENDUSE 3. FAASI SEANSS (sobib kuulamiseks ka esimest korda kogejaile, ei pea eelnevad faasid läbitud olema).

Sellel seansil me vabastame väiksemaid energiakeskuseid e tšakraid. Nende puhtusest ja korrastatusest sõltub ka suuremate energiakeskuste töö meie kehas.

Need väiksemad energiakeskused on paljuski seotud sellega, kuidas on meie elus andmise-saamise suhe. Et saaksime kogeda tasakaalustatud partnerlust enda ja universumiga – et tunneksime end toetatuna ja kiirgavana.


Ka aitab see seanss luua tugevama ühenduse Maa-energia e külluse ja rahu ja usalduse vooga ning väestame ka ühendust Kõrgema Minaga e lõpmatu inspiratsioonivooga.

Kui see teema kõnetab ja kutsub sind, siis oled teretulnud seda alla laadima http://inspiratsioonikool.ee kaudu



Õnnistusküllast päeva!

Stella Shakti

bottom of page