top of page

Oluline info enne Tiigriaastat (artikkel nr 1 sel teemal)

Updated: Jan 29, 2022

Jätame hüvasti Pühvli-energiaga. Pühvel õpetas meile silmitsi seisma iseendaga, Tiiger õpetab kõigest oma väge tagasi võtma ning astuma omaenda tugevuse teele. Et tugevaim vägi on aga õrnus ja armastus, mitte viha ja sundus, saavad näha need, kellele tõe nägemiseks silmad on kaasa antud.
Nädala energiate ülevaade 24.-30. jaanuar

❤️ Merkuuri ja Veenuse retrograad aitavad korrastada suhteid, raha-asju, omavahelisi kommunikatsioone ja rolle uutmoodi paika panna.


❤️ Viimased Pühvli hingetõmbed. Tiigriaasta algab 1.02, siis on ka kuuloomine. On aeg tänada torme, mis on elus olnud, astuda julgelt oma väe kasutamise valitsejaks ja jätkata teekonda suuremas enesekindluses kui kunagi varem.


❤️ Tähelepanu! Võimalik, et kes on enda hingeeluga tegelemist muudkui edasi lükanud, siis nende inimeste eludes toimub suurpuhastus enne uusi alguseid! Elu on otsustanud meid korralikult selgusesse välja tuua. Ei saa enam jääda väärarusaamadesse.


❤️ Paljude teadvust võib tabada väga oluline nihkemoment – taipamine, et oleme tulevikust tagurpidi olevikku tulnud. Unistused on juba valmis. Lõdvestu ja tunne sisemuses ära, kuhu loomulikkus paneb tõmbuma. Kuna kõik on JUBA VALMIS, mida enda ellu tahad, on sul vaja lihtsalt oma sisemine vastupanu vabaks anda selle eest, mis sinu jaoks tõesti magnetiks on. Nii su unistused täituvadki. Vähima vastupanu teed liikudes. Kui oled arvanud, et liigud minevikust tulevikku, siis võid saada üllatuse osaliseks. Hakkad taipama aja lineaarsuse kummalisust – tegelikult on kõik kogu aeg samal ajal, lihtsalt meie teadvus on tahtnud kogeda piiritletust. Mediteerides ja sügavates lõdvestustes võid aga taibata enda geniaalset meisterlikkust ning läbi näha väga sügavaid teadvusemängusid.


❤️ 24. jaanuaril algavad portaali avatuse päevad. Kui tahad oma kõrgeima eluliiniga kaasa liikuda ja tunned, et ei ole endaga harmoonias, siis lihtsalt peatu ja lase kõigel sündida. Sind aidatakse valgusmaailma poolt, kui ennast abile avad – läbi siira palve, südamest tuleva soovi oledki koheselt ühenduses lõpmatu abistava kõiksuse kõrgeima intellektiga, mis sind koheselt su kõrgeimale eluliinile tagasi aitab, kui peaksid olema läinud nihkesse.


❤️ Vanemate mustritest väljatulemine. Väga oluline on ennast iseendale tagasi võtta. Sa pole oma vanematele kuuluv omand. Võimalik on saada veel palju vabamaks ja õnnelikumaks iseendaks, eriti kui oled senini teisiti ennast tundnud! Teraapiad, rännakud, šamaanitöö on sel nädalal tuhandekordselt toetatud, kuna loorid on väga väga väga palju õhemad kui muidu.


Nädala edutaotlus: Ma näen enda sisse! Valin ennast ära tunda, kuulata, näha, enda jaoks olemas olla, mõista enda jumalikkust, kohasust, olen teretulnud.
Valin joonduda oma kõrgeima hingepotentsiaaliga!

Portaali avatuse periood, mis algab 24.01 ja kestab 10 päeva, annab suurema tõuke mõistmaks midagi, mida pole veel ehk taibanud. Lase lahti arvamus, et sa tead juba kõike ja elu näitab sulle veel väga palju imelist!


Kui muutume tugevamaks, siis on võimalik, et meid ka testitakse vaimse maailma poolt – kas jääme ikka endale truuks? Kas ikka valime uue endana elada ärganud, küpses iseolemises või läheme tagasi vanasse mustrisse?


Soovitus juhuks, kui ei tea, mida teha:

Tantsimine on tervendav – otse sisemusest tulev tants vabastab tunded sinu sees. Väärid eneseväljendusvabadust! Tee asju, mida naudid! Esialgu võib see tunduda alastiolekuna – sinu hing on nähtaval–, aga tegelikult annab see sulle vabaduse.


Taotlus: "Taotlen, et kõik, mis on põhjustanud kannatusi, saaks transformeeritud valguseks ja Armastuseks."


Saad päevade kaupa uue nädala ülevaadet vaadata/kuulata siit videost:


VEEL OLULISI TEADMISI, ET PRAEGUSTE ENERGIATEGA

EDUKALT ÜHESKOOS SURFATA:


Tiigriaasta on tugeva Saturni mõjuga aasta – inimesi suunataks õigele teele tagasi, Universumiga saab veel palju paremini koostööd teha!


❤️


Kui keeldud oma vaimse kasvuga seotud oluliste teemadega tegelemast, siis sügisel, kui Marss läheb retrograadi, hakkab sisemine kõrvetamine peale. Pöördu oma tõelise olemuse kogemusse juba varem! Enam ei saa viivitada. Siruta käsi kerguse ja tõe järele! Ära tee head nägu halva mängu juures.


❤️


Kollektiivselt võib olla selgelt nähtav tahtmatus pühenduda, vastuseis muutusele.

Aitab, kui sa individuaalselt pühendud valgustatuse teele. See on sinu sisemine otsus. Kui pühendud, leiad oma hingepere üles – sa ei ole üksi.


❤️


Soovitus: murra läbi hirmu teenimisest, süütundest. Igaüks valib ise oma õnnetee. Teiste kontrollimine ja teiste aitamise lugu tuleb ära lõpetada (kui see tegelikult pole su kõrgeima potentsiaali rada). Igaühes elab Jumal. Astu oma rajale!


❤️


Universum ja esivanemad ütlevad: usalda oma instinkte, ära vali enam kannatust. Kui julged endale aega võtta – tõsta vibratsiooni ja tõeliselt nautida – hakkavad ka lähedased selle vastu huvi tundma. Oleme kutsutud pöörduma iseendasse.


❤️


Võimalik, et sel nädalal tuleb info, mis muudab meie elu täielikult. On vaja julgeda TEGELEDA ISEENDAGA! Valgus ja üksolemine on tõelisus. Pöördu tagasi oma vaimse õpetaja poole – enda südamesse tagasi! Sinu süda on su suurim õpetaja, kõige olulisem!

Tõde on julge ja julgus on tõde!

❤️


Suur vägi on tulla lapse staatusest küpsusesse – kui miski enam ei sobi, oska öelda: Ei, see ei sobi mulle enam! Kasuta selget otsustavust, energeetilist lahtiühendamist sellest, kus sind koheldakse vähemana, kui maailma kõige lahedamat inimest :)!


❤️


Keskendu sellele tulevikupotentsiaalile, mis tõmbab. Vali pühenduda täielikult Armastusele, siis Armastus tõmbab sind kõige kõrgemasse kogemusse. Võta enda energia teiste kontrollimiselt ära.


❤️


Kui oled südamega kooskõlas, näed ka teisi jumalike olenditena.

Usalda, et kõik on täiuslik – hing tahab kogeda seda, mida koged. Ole enda suhtes kaastundlik, kasvata seda nii kaua, kuni mõistad, et sa ise oledki kaastunde kehastus – see toob tugevuse! Kaastundel pole vastandit, sel pole vaenlasi ega hirmu varju, see on kõikehõlmav sümpaatne elutunnetus kogu elava suhtes ja selle praktiseerimine tõstab sind naksti Tiigri selga. Enam sa ei võitle tuuleveskitega.


❤️


Abistada võib ka mingi ehe, et tasakaalustada oma õhuelementi – nt pitsahhaat.


❤️


Õnneliku suhte otsija – tea, et kõik su praegused kogemused on vajalikud uue ettevalmistuseks! Lase kõigil oma rada käia. Küsi südamelt, mis on sinu missioon. Enda arengut ei tohi teiste pärast peatada.


❤️


Kokkuvõte: Keskendu endale – nurisemise ja süüdlase otsimise asemel – anna kõik vabaks ja tunneta tõmmet oma tuleviku kõrgeima potentsiaali suunas!


Õnnistusega ja imelist nädalat soovides

Stella



Aitäh, armas Annika Roosimägi, et aitasid teksti videost kirjasõnasse tuua!

bottom of page