top of page

Nädala energiate ülevaade 22-28. august – toimub suur kiirendus

Põhivõti on julgus ja kiired arengud. Asjad, mis on takerdunud, ent mida on tarvis siiski ellu viia, saavad sel nädalal arengule hoogu juurde. Ole avatud uudistele, sündmustele, mis muudavad su elu kiirelt; suhtle, ole avatud infole. Elu on tegelikult veel palju maagilisem, kui oled harjunud arvama! On hea olla avatud, et sa hakkad seda nägema, tajuma, tundma igapäevaselt, kuidas elu sind väga selgelt aitab ja suunab.


Olulised on suhtlusteemad omavahel


Usalda – kui jagad südamest, on see ka südamete poolt kuuldud. Kui tunned, et mingi info vajab vahetamist, siis lihtsalt võta ja tõmba käsipidur peale oma ringitormamisele ja tee seda suhtlust tõesti suures rahu tundes. Tea, et rahu ja tasakaal avavad sageli laekad, mis ärevusega rapsides sugugi mitte lahti ei ole tahtnud minna.


Kasulik on olla ka kannatlik, hoida endas usku. Terviklikkuses oled sa kuuldud – universum teab, mida sa tahad.


Võimalik, et sel nädalal tuleb su ellu väga oluline kogemus, mis võib olla üks su elu tähtsündmusi. See tuleb, aitab avardada su hinge olemust. Tee selge taotlus, et tunneksid selle ära. Näiteks nii:


Aitäh, et ma mõistan, mida elu mulle öelda tahab...


või


Aitäh, et ma saan aru, mida mul on vaja taibata, mõista, kuhu suunas pilk pöörata.


Meid valmistatakse praegu energeetiliselt ette septembrikuuks, kus meil tuleb kõigil enda elukorraldus ja prioriyteedid uue värske pilguga üle vaadata. hetkel on selline mõnus häälestus ja joondumine, et me seda teemat lähemalt vaatama asuksime.



Kuidas teha sisemist ülevaatust?


Iseenda äratamine e täielik ausus näitab sulle kätte su blokid, mis sind on su hinge teelt tagasi hoidnud. Jäädes enda sisemise armastava juhatusega kooskõlla, juhatab su enda sisemine tarkus sind edasi kogemusse, kuidas neid blokke lahustada.


Uue nädalad kingitus: uued algused, avatus, keskendumine. Usalda! Mine selles suunas,

mis PRAEGU tundub õige. Kui tuleb uus tunne – tuleb uus juhatus. Ära karda

ümberkorraldusi. Austa enda sisetunnet, ole paindlik! Keerdkäigud meie elus on vajalikud millegi selgeks õppimiseks.


Kui tavameel tahaks minna otseteed, siis kõrgem olemus teab, et enne sihtpunkti jõudmist on vaja õiged kurvid selgeks saada.

Selle nädala soovitus – ära sõlmi kauapüsivaid lepinguid, ära anna lubadusi, oma sõna, kui pole (veel) 100% super õige tunne.


Õnnistusküllast nädalat!

Stella


P.S. Algamas on ka mitmed uued e-koolitused, registreerimine on juba alanud.



Meditatsioon 7 TEEMANTIT ootab kuni P südaööni koos kingitusega siitkaudu:


Täispikk video uue nädala energiate kohta on nähtav siitkaudu:


bottom of page