top of page

Mis on meid ees ootamas aprillikuus?

Igas ajastus, igas kuutsüklis, igas kaoses on tegelikult kord. Iga kaosemomendi eesmärgiks on aidata meie teadvusel avaneda ja avarduda uude olekusse, näha maailma uue ja värske pilguga. Klammerdumine vanasse on üks kõige raskemaid asju, kui elul on plaanis meie teadvus uude kohta tuua. Paindlikkus aga väga suureks abiks. Senised mustrid on meid toonud sellesse kohta, kus oleme täna. Kui tahame ennast avastada uuest kohast, on vaja lubada endal tõusta vanamoodiu mõtlemisest uude.


Aprillikuu põhiteemaks on endale ausalt otsa vaatamine, et näha, kus oleme läinud enda vastu. Võibolla selleks, et meeldida teistele või oleme lasknud end juhtida ideedel, mõtetel, energial ja inimestel, kellega meil ei ole südames suurt ära tundmist. Võimalik, et selle käigus saabuvad äratundmised lausa üllatavad meid. Enda sees võib tekkida vastuseis, mille läbi saab meie elu uueneda.

Koostöö oma mõistuse ja südame vahel aitab ankurdada Kõrgema Tahte ja eduvoo energia siia planeedile.


On oluline tähele panne, et minu mõistus on aed, mis on minu hoolitseda ja puhastada ning minu mõtted, tunded, emotsiooid on seemned, mida enda aeda istutan, teadlikult või alateadlikult.


Märkan alateadlikke seemneid ning asendan need seemnetega, mis on mind toetavad ning teadlikult loodud.


Tähtis on teadvustada, kuidas oleme end ise saboteerinud, vähendanud või alla surunud. Vanadest mustritest väljumiseks on vaja mõista, et oleme ise need loonud.


Selle kuu jooksul on eriti oluline mitte jätta kahe silma vahele oma mõtete puhtana hoidmist. Vaatle ennast – kui Sinus on rahutusetunne, siis see on märk, et oled oma hinge teekonnast kaugemale liikunud. Rõõm, entusiasm, siiras huvi ja nauding on märguandeks hingega kooskõlas olevatest kogemustest. Püüa üles leida see, mida Sa tegelikult tahad. Sõna “tegelikult” võib käivitada olulise valgusmustri, mis hakkab Sind argusest välja tooma ja laseb avaneda Sinu lõvi-olemusel. Julgusel, selgusel ja konkreetsusel, et mitte elada leiget, lahjat ja igavat elu. Oleme kutsutud elama vägevat, mõnusat ja endaga kooskõlas olevat voogu.


Kui oled pidevalt väsinud, ärritunud, tahaksid jonnida ja mossitada, siis on aeg teha enda sees inventuur, et näha, mida, kuidas ja kellega Sa tegelikult elada tahaksid. Sellisel juhul juhindud hetkel hirmust ja võiksid oma suunda muuta. Katseta uusi asju, suhtle sõpradega või suhtle mõne terapeudiga, kes aitaks Su hingekesele tuua õrnusega hoitud ruumi. Nii saad tunda, et on vanusest olenemata okei läbida transformatsiooni, muuta oma elu ja teha kannapöördeid.


Uuenduslik energia on tulemas. On vaja teadvustada, et kiirustamine ei too asju kiiremini. Kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. Ei ole vaja rapsida, sundida, vaid tunnetada loomulikke rütme ja aega. Samas teadvusta, kas leiad vabandusi, et takistada oma elu muutumist või otsid võimalusi, et muutused saaksid kõige mõnusamalt sündida. Ühel juhul põgeneme enda eest ja ei anna endale aru, et see elu on väärtuslik ning oleme seda raiskamas. Kui me aga otsustame vastu võtta info oma kõrgeimast teest, siis lõdvestudes jõuab see meieni. Sind toetavad valgusolendid ei saa Sulle anda rohkemat kui see, milleks oled avatud. Elu on nagunii pidevas muutumises. On aeg vastu võtta muutused, mis meile päriselt meeldivad, mitte vahetada ühte kannatust teise vastu. Rakendame oma energia unistuste loomise, mitte kannatuste loomise kaariku ette.


Mängu tuleb selge arusaamine, et kirglikkus elu suhtes aitab avaneda uutel ustel. Kui lähme edasi mööda teed, mis ei ole meiega kooskõlas, hakkavad saabuma raskused ja takistused. Et astuda kõrgemasse sagedusse on vaja endaga olla julmalt, põhjani aus. Nii hakkab lahti rulluma uus julge ja elukogenud Sina, kes ei pelga elada juba tehtud järelduste kohaselt. Me ei ela teiste jaoks, vaid selleks, et avada enda potentsiaali.


Kuulata ja tunneta, kuhu elu Sind kutsub. Võibolla on selleks kutseks teised inimesed, kes soovivad Sind millessegi kaasata, millest oled siiani enda vähendamisest tulenevalt loobunud. Kutset vastu võttes võib saabuda mõnus voog, kantuse tunne ja kergus. Võid avastada, et elu võibki tõesti olla lihtne.


Aprilli energiad ei luba meil enam endale valetada, sest nii hakkab väga ebamugav.


Tuleb üles leida enda kirg ja sisemine rõõm, millega kaasa liikuda.


Kui tunned, et vajaksid praegusel hetkel üht korralikku sisemist korrastust ja joondust oma Kõrgema Olemusega, siis leiad spetsiaalse Teemant-tervenduse pühitsuse MP3 siitkaudu:

Õnnistusega

Stella

bottom of page