top of page

Mida võiks teada algava nädala energiate kohta

Imelisi uusi alguseid, armsad!

Enne kui lähme nädala energiate ülevaate juurde, siis tuletan meelde, et veel kuni 20. jaanuari südaööni on TERVENDAVA KUNSTI E-KOOLITUS soovijaile saadaval soodushinnaga. Lisainfo ja registreerimine:


NÄDALA PÕHIENERGIAD - VÕIMAS ÜLESTÕUS, RAHU, ARMASTUS


On alanud uus energiatsükkel, mis aitab meil teadlikult tõusta uinunud olekust teadliku looja olemisse. Uinunud olek – kui inimesed ootavad, et asjad läheks paremaks. Teadlikkuses inimene – hakkab oma otsustega looma. Loob selged taotlused, kuidas ta tahab, et elu oleks.


Sõnum: „Lase endast lahti igasugused hirmulood, mida sa enda või ükskõik mille kohta räägid. Katsu olla rohkem kohal. Keskendu lahendustele ja tähista igat sammu.“ Sa võid täielikult usaldada, et lahti rulluvad sündmused on jumalikult juhatatud. Võid olla kindel, et sind on ees ootamas suur edu. Mida maandatum sa oled ja mida rahulikumaks oskad olukordades jääda, seda kõrgemaid energiaid ja imesid sinu elu saab sulle tuua.


Võta rohkem aega maha, et olla rahulikult iseendaga või oma perega. Imeline oskus = julgus jääda rahulikuks, mitte kaasa minna egoga. Kui me suudame jääda oma keskmesse, siis ei saa mitte miski meie õnnetunnet varjutada. Meid aitab siirus - ma tunnistan, mida ma tunnen, ma teadvustan, mida ma tunnen, ma julgen seda väljendada. Ja samas ma julgen keskenduda koheselt sellele, mida ma tunda tahan, ma väljendan oma soove ja vajadusi selgelt, rahulikult ja südamest. Siis elu toob meile võimaluse, et me saame kõik üle ujutada tingimusteta armastusega. Õpime igast emotsionaalsest olukorrast välja tulema.


Laupäeval alanud 13-päevane energiatsükkel aitab meil läbi teha tõeliselt võimsat ülestõusu ja see võib üles tuua hästi tugevaid emotsioone. Mida rohkem sa lubad endal tunda enda tundeid, siis igast tundest saab sulle rahuvägi. Iga tunne tuleb meile nii kaua tagasi, kuni me võtame selle rahus vastu. Sellest saab meile kohaloleku jõud.


See nädal toob meile väga hea maanduse, rahutunde. Seal, kus sa oled varasemalt närvi läinud, siis nüüd ei lähe sa sellega enam kaasa. Kaljukindel enesekindluse kasv. Selle kogemuse võtmeks on see, et me ei ürita teisi inimesi ümber teha. Selle asemel annan kõikidele kõikjale sellist ruumi, et las kõik olla nii nagu nad parasjagu on.


Ära lükka midagi edasi, praegu on elus õige aeg edasi liikuda. Mida vähemate ootustega sa lähed, seda positiivsemalt elu saab sind üllatada. Positiivsed üllatused sel nädalal ongi siis enda tugevuse ja väe äratundmine, enda ürgse olemuse taipamine.


ARMASTUS - jäädes armastusse kohale, sa näed, kuidas armastus muudab iseenesest kõike ja kõiki. Kui me ei ürita teisi muuta, siis just siis tavaliselt hakkavad inimesed ise muutuma. Lase lahti igasugusest tahtmisest kedagi teist ümber teha ja keskendu ainult enda sees olevale Valgusele. Ujuta kõik tingimusteta armastusega üle. Sul ei ole ootusi. Sa oled täielikult armastusega ühte sulandunud. On loomulik, et see võib alguses tunduda hirmuäratav, kui sa pole harjunud nii elama.


Õnnistusega

Stella


Meditatsioon JUMALIKU ABI KUTSUMINE JA SEKKUMINE ootab soovijaid:





Nädala üldised energiad:


Päevade kaupa sõnumid:


Draakoniaasta energiate sõnumid


Inglite ja esivanemate sõnumid sulle


Mis on selle olukorra tervendus?


bottom of page