top of page

Mida oleks vaja teada kevadise pööripäeva nädala kohta?

NÄDALA PÕHITEEMAD - PÖÖRIPÄEV, SÜGAVAD MUUTUSED, VISIOONIDE LOOMINE


Ees pööripäeva nädal, kiire positiivne muutus on võimalik! Oleme keset portaalide avatuse aega. See nädal võib tuua väga suuri läbimurdeid mis iganes eluvaldkonnas. Tulevad lahendused keerulistele olukordadele.


Külva selged taotluse seemned, kuidas sa tegelikult elada tahad ja elu kuuleb sind. Su palvetele vastatakse palju kiiremini kui tavaliselt. Ole eriliselt tähelepanelik, kuidas sa end väljendad. Nii nagu sa ütled, nii ka olema saab. Ei ole vaja leppida vähemaga, teha kompromisse end vähendades. Keskendu kohe sellele, mida sa tahad, mis püsivalt sinu elus toimiks. Ütle universumile


AITÄH, ET TEEKOND PÜSIVA TERVIKLIKKUSENI ON HÄSTI KANTUD, LIHTNE. MA TEAN, MILLAL AJUTISTEST LAHENDUSTEST LAHTI LASTA JA SEE ON MINU JAOKS KERGE JA LIHTNE. JA AITÄH, ET PÜSIVAD LAHENDUSED ON MINU ELUS NÜÜD JA PRAEGU. MINA VALIN NEED VASTU VÕTTA. MA OLEN AVATUD SELLELE, ET MA LOON PRAEGU SELLISE ELU, NAGU MULLE TEGELIKULT MEELDIB. AITÄH KALLIS UNIVERSUM, ET SA JUHATAD, AITAD JA NÄITAD MULLE, KUIDAS SEE KÄIB.

 

Tulemas on väga võimas energia. Toimuvad sügavad muutused. Enam pole aeg lihtsalt mõtteid mõlgutada, vaid tuleb käised üles käärida, päriselt tegutseda.


Eesti aja järgi on pööripäev 20. märtsil kell 05:06. Soovitus juba 19. märtsi õhtul teha kevadise pööripäeva taotlused, otsused, palved, seadistused. Üles ärgates korda neid. Soovitav kuulata ka kevadise pööripäeva meditatsiooni nii enne kui peale pööripäeva.

 

Meid tuleb toetama Ganesha, kes aitab eemaldada kõik blokeeringud, piirangud, raskused, keerulisused. Tormilised hetked meie elus saavad läbi. Täiesti uskumatult lahendamatuna näivad kohad lahustuvad, vabanevad, liiguvad uude kergusesse ja kes seda kergust oma ellu tahab vastu võtta, siis olete teretulnud ennast aitama. Tee reikit, teemanttervendust, mediteeri. Kui oled olnud väga rasketes kohtades, siis õpi, kuidas nendest välja tulla.


Ganesha on tegelikult meie enda kundalini sümbol, kõikide meie sees olev valguskanal. Kui meie valguskanalisse on salvestunud meie blokeeringud, siis need aitavad meil õppida teatavaid õppetunde, saada mingisuguseid kogemusi ja õppetundide tarkust. Me saame paluda Ganeshat, et ta vabastaks meid rasketest õppetundidest, kuid et selle tarkuse me ikkagi saaksime.

 

Sõnum: kõik inimesed, kes tunnevad soovi julgelt maailmaga jagada enda sisekaemust, sisemist nägemist, sisemist tunnetust, seda suurema positiivse vastuvõtu osaliseks saad.


Väga hea aeg koostada visioonikaarti, missugust elu sa elada tahad. Võta erinevad eluvaldkonnad - sõbrad, töösuhe, raha, sisemine areng, enesetunne, tervis jne. Võid koguda internetist pilte ja panna need ühte kausta. Võid kääridega lõigata välja ajalehtedest, ajakirjadest õige tundega mõtted, pilte. Võid ka ise joonistada.


Enne selle loomist võid paluda

KALLID INGLID, VAIMSED TEEJUHID, ÜLESTÕUSNUD MEISTRID, PALUN JUHATAGE MULLE TÄPSELT NEED ÕIGED VISIOONID, TUNNETUSED, OTSUSED, ET MA SAAKSIN SEDA UUT AASTATSÜKLIT TÄHISTADA JA LUUA KÕIGE KÕRGEMAS ENERGIAS, KÕIGE SUUREMAS ARMASTUSES, MIS VÄHEGI VÕIMALIK.


Hetkel ülimalt võimsalt toetatud maagiline loomise aeg

Iga kord, kui sa otsustad elada armastuse juhatusel, armastusega kooskõlas, meeldimise tundes, siis sa tervendad sellega mitte ainult iseennast, aga tegelikult ka põlvkondi enne sind ja ka järeltulevaid põlvkondi. Sinu teadlik otsus aitab terveneda kogu sinu karma grupil - perekonna, hõimu, hingegrupil.


Tehes ühe sammu iseenda poolt enda elu edendamiseks astub universum sinu toetuseks tegelikult 1000 sammu sinu eest.

Usu ja tea, et kui sa midagi soovid, siis see on universumi soov läbi sinu kogeda. Ja sul on sellel teekonnal alati suur valgusmeeskonna kaitse ja toetus. Võid kasutada ka järgmist taotlust

 

MA KUTSUN APPI ENDA KAITSEINGLID, VAIMSED TEEJUHID, ÜLESTÕUSNUD MEISTRID, VALGUSMAAILMA ABILISED, ET SEE UUS AASTA LOODUSE KALENDRI JÄRGI OLEKS MINU ELU PARIM AASTA JA NII KA IGA JÄRGMINE.

 

Nädala energiate ülevaadet saad vaadata siitkaudu:



Nädalapäevade kaupa ülevaade alates pööripäevast


Meditatsioon LOOMINGULISUSE JA SEKSUAALSUSE AVAMINE on üleval kuni K-ni.


Õnnistusega

Stella

bottom of page