top of page

Mida oleks vaja teada juunikuu energiate kohta


See suvi võib olla pajude jaoks täiesti elumuutev. Maagivõimed pannakse proovile. Mida endas haud, see ka siis kooruma hakkab. Terve kevade viimane periood suvise pööripäevani on valmistumine uueks.


Sellel kevadel on ülikasulik alustada uusi (töö)projekte. Unistamisel on selles oluline osa. Et tulla kõrgema potentsiaali reaalsusesse, on väga oluline unistada! Unistamisest algab visioon ja sealt edasi tulevad otsused.


Kui jääd vaid korrutama seda, mis on olnud, sa uuele tasandile tulla ei saa, oled nõiaringides kinni.

Läbi hirmu ei tule küllust, nii lood veel suuremat sasipusa juurde. Mida positiivsem oled, seda paremaks sinu lugu läheb! On vaja hakata rääkima uut lugu – võimaluste, lahenduste, oma elu kangelanna/kangelane olemise lugu ohvrilugude asemel.


Meid kutsutakse päriselt siia ja praegu kohalolekusse. Kirjutame hirmude ja varjude ajastu üle uue valgusega!


Juunikuu põhienergia on õnneratas! Õnn on garanteeritud, kui kuulad oma südant, selle järgi toimetad ning kuuldut kasutad. Õnn ei ole mingi suva kogemus, see on su tuumolemus – tõeline algessents. Kui teed asju, mis on sinuga tõeliselt kooskõlas, on su elus kindlasti ka õnne.


Suhtlustasand tuleb puhastada. Tee taotlus: Mina luban endal tulla puhtasse ühendusse Algallikaga.


Tuleb otsustada, et ei lase enam deemonlikel energiatel ennast lollitada!


Kui tunned, et sa ei tea, kuidas sellest pusast välja tulla, kus elus oled, tule õpi nt Maagilise Reiki ja Külluse koolitustel, saad abivahendid kvaliteetse elu elamiseks! inspiratsioonikool.ee


Universum ütleb: võta vastu Armastusega koostöö. Kui võtad vastu Armastuse, võtad vastu edu. Need on üks ja sama.

Sauade printsi energia näitab, et on vaja õppida vastutuse võtmist oma elu, tegude ja energiate eest. Missugust mängu mängid?


Kui keskendud hirmudele, mitte lahendustele, siis su elu ei saa muutuda paremuse suunas. Et paažist saaks kuningas, on vaja osata suunata oma sõna ja mõttejõudu teadlikult. Luua selge otsus, mida valid.


Sind saab aidata taotlus ja ellusuhtumine: Valin ja otsustan lähtuda Armastusest!


Toetab regulaarsus, stabiilsust, distsiplineeritus, korrastatus. Asjades on korrapära, mille ise oma mõtete, harjumuste ning igapäevaste korrapäraste praktikatega lood – see toob suure edu!



Soovitus: ärkad hommikul, lood taotluse, milliseks elu kujuneb – kirjuta, mida tahad kogeda, millele lahendust. Nt: Universum aita, toeta, õpeta!


TEADLIK OTSUS ON TUHANDEID KORDI TUGEVAM KUI ALATEADLIK VANA MUSTER

Kui oled lahendusele tänulik, hakkab neid järjest rohkem sinu ellu tulema. Nii rõõmustad, särad ja inspireerid ka teisi.

On hea aeg pühenduda oma maisetele ja vaimsetele praktikatele. Kõige tähtsam eesmärk on olla Armastusega –kõiksuse kõige kõrgema energiaga kooskõlas.


Jää Armastusele kindlaks!


Taotlus: usaldan Armastust ning kõik, mis tuleb, on Armastuse kingitus. Olen tänulik, austan, tänan, aktsepteerin. Annan pingutuse vabaks ning kutsun Armastuse läbi enda looma.


Nii avardub hing ning mõistad, miks miski oli nii nagu oli. Iga kogemus on vundament järgmisele.


Loomine ei ole ainult tegemine vaid ka vastuvõtmine ning kõige lahtilaskmine – tulgu mis tuleb, annan kõik vabaks, ei klammerdu. Võib-olla tahab Universum sulle midagi veel suuremat tuua, sest me oma piiritletuses vahel ei näe piirituid võimalusi.

Mis muutus on vaja teha? Alistu omaenda tõelise olemuse maagiale!


Pea meeles, et oled maagiline, erakordne ja väärtuslik olend. Väärid kõike, kui julged ja valid olla sina ise. Tuled loomulikkusesse, ei peida enam oma tundeid mõtteid, kogemusi.


Mida teha, kui ei ole usku?


Elu ütleb, et väga hea on muuta geograafilist asukohta, kasvõi teise tuppa või metsa jalutama minna vms. Võimalik, et oled sellises aegruumi mustris olnud, kus on kollektiivne blokk peal. Mine mujale!


Lõdvestu, puhka, ära pinguta vaid anna kõik vabaks. Nt ole pikali, jalad pisut kõrgemal, kuula juhendatud meditatsioone. Kuula rahulikult ning liigu oma maises ja vaimses arengus samm-sammult edasi, ära kiirusta.


Kutsu unistus, nägemus, visioon ning hakka tunnetama ja küsima oma tuleviku Mina käest. Kui oleksin juba kohal selles kohas, kuhu tahan jõuda, milliseid samme pean selleks tegema? Vt ka youtubest tuleviku minaga suhtlemise meditatsiooni:


30. mai kell 14.30 toimub kuuloomine, see on sisenemine juunikuusse uues võtmes. Leia võluvõti enda sees ja võta kaasa. Korista, tee tseremooniaid, valmistu uueks eluetapiks. Saad soovi korral abiks kuulata ka värskelt salvestatud uut meditatsiooni Kohanemine uuega.

Sellel kuutsüklil küsi endalt: mis mulle sobib? Küsi: kas see elu sobib mulle? Põhiteema ongi sobivuse vaatlemine ja tunnetamine. Imeliseks saatjaks on karikate kuninganna energia. Kui oled südamlik, õrn, pehme, mõnus enda sees, mugav ja lihtne, siis energia kannab meid superhästi läbi selle tsükli.


30. mai kuni 14. juuni toimub justkui uute seemnete külvamine.


Väeloomaks on auster – tunne ära see koht, kui palju ja millal väljendada enda tõde. On aegu, mil olla enda sees, aga on vaja ka jagada nendega, kes on sinu kogemusega seotud ning küsida, mis on nende vajadused. Suhtlemine!


On valikute tegemise koht. Sõnasta ja loo taotlused: mina valin..., soovin .... kogeda. Ma eelistan.... Minu sisetunne ütleb seda, et ....


Voog kutsub meid endaga koos looma, kiire soovide täitumine on sulle võimalik. Küsimus lihtsalt, kui palju sa sellele vastu punnid. Lõpuks pääseb tõde ja õiglus kindlasti jalule. See, millele keskendud seda saad, see on Universumi õigluse printsiip. Keskendu oma unistustele! Kui usud, et väärid oma unistuste täitumist ning astud selles suunas, siis võit on vältimatu!


Kohanemine uuega on meditatsioon neile, kes soovivad leida endas hingerahu ja endaga kooskõlas elamise uued harjumused, oskused ja tugevuse jääda enda armastamisele truuks. Saad MP3 juurde klikkides siia.



Õnnistusküllast juunikuud! Stella


bottom of page