top of page

Mida oleks vaja teada juulikuu energiate kohta

Põhisõnum tuleb terveks kuuks – ära otsi õnne endast väljapoolt. See ei too sulle rahulolu ja paku kõrgeimat kogemust. Ükski teine inimene, projekt, pangakonto number ei ole su edasise õnne allikas. Allikas asub sinu sees – sinu südames.

Paljud inimesed ei ole aru saanud, mida see tähendab – see tähendab, et sa ei lähe enda hea sisetunde vastu ja elad võimalikult suures tasakaalus – sa annad ja võtad armastust vastu heal meelel. Võtad vastu oma südame, oma sisemise tõe juhatuse ja jagad seda maailmaga. Maailm on su enda pere ja su enda mõistus ka. Kuulates jumalikku juhatust igal hetkel läbi armastava sisehääle ärakuulamise, sünnivad aga imed ja lahendused justkui võluväel.

Ciro Marchetti Tarot Karikate kümme – õnnelik pereelu
Ciro Marchetti Tarot Karikate kümme – õnnelik pereelu

Endast väe äraandmine on enda mitte austamine. Ja kes ennast ei austa, sellist inimest ei austa sageli ka teised – niimoodi võib olla aga kogejal tunne, et mina olen ohver ja elu ei aita, vaid hoopis pillutab mind. Aga nii kaua pilltuab, kuni hakkad oma tõe ja tugevuse häält endas ära kuulama ja ka maailmale jagama. Mitte seda hädakisa pole vaja võimendada, mis niisama joriseb. Vaid seda rahulikku südamega suhtlemisel saadud kullavaramut. On vaja ära tunda see jumaliku juhatuse kuulamine eneses, see toob sügava rahu, eduks vajalikud teadmised, oskused, mäletamised.


Kristlikes ringkondades räägitakse tihti sellest, et üks abielupaar ei saa õnnelik olla, kui mõlemad partnerid pole Jumalat esikohale seadnud enda elus. Kui me nüüd selle religioosse osa siit eemaldame, võime öelda, et õnnelikus suhtes, õnnelikus abielus ja õnnelikus mistahes koosloomises on hädavajalik, et kõik osapooled lähtuks põhiosas oma sisemisest tõest e armastusest (mitte hirmust, vihast, süütundest, kohusetundest, tülpimusest, kadedusest vms).


Tõde on see, et me kõik oleme omade õppetundidega. Keegi ei pea olema täiuslik ja kõik oma elus ära õppinud. Ent mis on oluline – see on siirus oma elu ülevaatamisel. Kui oled aus ja teadvustad, mis sinuga toimub, pole sa enam see toimumine, vaid vaatleja ja seega puutumatu nendest teadvuse pinnavärelustest.


Light Seer’s Tarot Meanings The Empress
Light Seer’s Tarot Meanings The Empress

Palun ärge saage valesti aru – kui oled hädas – siis küsi abi ja tegutse, et august välja saada. On suur vahe, kas istud augus ja karjud, et oled augus ja maailm on nõme. Või istud augus ja ütled, et aidake välja ja siis reaalselt astud ise samme, et see redel vastu võtta ja välja ronida. Mitte ka nii, et sulle visatakse kümme redelit ja sina torssitad nurgas. Nii ei saa august välja! On vaja usaldada, et elu tahab sind aidata ja inimesed on oma algloomuses abivalmid ja lahked. ja kes seda pole – neid inimesi ootavad ees suured äratuskellad ja õppetunnid. Kes on ennast upitanud ei-tea-kuhu, need tõmmatakse korralikult alandlikkusesse tagasi. See on universumi seadus – armastus ei lase ühelgi hingel igavesti jääda pimedusse. Varem või hiljem toimub ärkamine. Me sünnime uue maailma uude energiasse ja see enese sünnitamine võibki paljudele vägagi ebamugav tunduda, see on okei!




Jumal e Algallikas ei karista kedagi, vaid õpetab elama täies väes!


See, miks ennast praegu sellisest kohast avastad, kus oled, on seepärast, et su enda sisetunne on sind sinna juhatanud. Vaatle, mis tundega sa asju oled alustanud, ehitanud ja missugused on tulemused. Kui see kogemus meeldib sulle, jätka julgelt samas vaimus!

Valguse võti – Key Of Light, from the Lightworkers Oracle, by Alana Fairchild, artwork by Mario Duguay

Et saada teistsuguseid tulemusi, on vaja alustada tegevusi teise taotlusega, teise tundega. Võimalik, et olemasolev asi/projekt/suhe, mis on päevakorral, kutsub sind veel enam olema autentne, tõesti ehe ja siiras, ennast armastav. Mitte ennast ohverdav ja kriitiline. Vaid südamlik, soe, avatud ja austav nii enda kui teiste suhtes.


Iseendaga suhtlus on ennast austava inimese igapäevane praktika. Samuti kui suhtled oma koera või kassiga, annad süüa ja käid jalutamas – samuti on su sisemine Kõrgema Mina hääl, kes vajab tähelepanu ja juhatusega kooskõlas elamist. See on selle suve energiakavliteedi tõstmiseks esimene oluline ennast tervendav samm!


Kui tundub, et asjad ei lähe nagu tahaks, on selle pärast, et on ette nähtud, et need lähevad veel paremini. Ära karda, et oled midagi valesti teinud. Tegid mingi tundega. nüüd saad uue tundega rahulikult uuest võimalusest kinni haarata. Märksõnad on rahu – armastusega suhtlemisest saadud info kasutamine.


Teistele sa võid kägu ajada, aga endale me valetada ei saa. Vähemalt mitte väga pikalt ja põhjalikult. Selliselt paneb elu inimesed tavaliselt elu üle järele mõtlema ja tõde enda seest välja kaevama.


Elu toob alati uue võimaluse


Suurtes etevõtmistes on tihtipeale nii, et enne kui kõik täitumise ja küpsuseni jõuab, on tee peal õppekohad. On loomulik, et suusataja on vähemalt mõned korrad lumme käntsa käinud. Samamoodi on loomulik, et me õpime mingid käigud, suhtumised ja käitumised selgeks enne kui meie unistused täituvad. Selliselt oskame olla unistuste täitumisega samal lainepikkusel ja hoida seda saavutatut.

Maag - Before Tarot (Simona Rosi Eon with P. Alligo, C. Kenner & F. Nativo)

Et südamega suhelda, soovitan alati alustada hästi lihtsast jah-ei küsimusest:

Kallis süda, kas sa kuuled mind?


Kui on avar tunne või vastus on jaatav, siis jätka küsimist – mida iganes teada tahad. Samamoodi nagu google'isse kirjutad otsingureale, mille kohta teada soovid, samamoodi saad oma sisemise innerneti kaudu esitada algallikale küsimusi.


Ega mis see internet muud on, kui lihtsalt energeetiliselt eelsoojendus sellele, et me hakkame kõik läbi kolmanda silma selgeid vastuseid saama. Tõe ajastu on siin. Kui keegi on lugenud, et satya e tõe ajastu algab tuhandete aastate pärast, siis see ei ole kohane. Tõe ajastu on alanud ning me võime kõik igapäevaselt näha, kuidas ebatõed järjest ja järjest pinnale ujuvad. Selleks, et me taipaksime – me ei pea enam nii elama. Me võime ümber häälestuda. Ebatõde tuleneb hirmust. Et hirmu ületada on vaja otsust. Kui ei tea, mida on vaja otsustada, on hea küsida TAIPAMIST.


Näiteks nii: MA TAOTLEN TAIPAMIST ...


... mida mul on vaja täna teada?

... kas olen mingis asjas läinud enda tõe vastu?

... (kui jah) kus olen läinud enda tõe vastu?

... kellega ma võiks mingid asjad selgeks rääkida, et saaks rahulikumalt elada?

... mida armastus läbi minu täna/sel kuul/sel aastal/ selles elus kogeda soovib?

... kuidas kohtuda oma elu armastusega?

... mida mul on vaja otsustada/teha/tegemata jätta, et olla õnnelik?

... kuidas leida endas oma südamehäälega ühendus ja eneseusk üles?

jne


Selliselt selge taotluse luues teed sa ukse lahti enda sees, et õige info sulle tulla saaks. Elu on nagu superarvuti – sina avad võimalikkuse ja elu (kuna ta nii väga metsikult armastab sind) toob vastused.


Süda ei valeta ja see pole täis reklaame ja võltskujutisi. Kui see, mida mõtled, on ebakindel, värelev ja pidevalt kahtlev, siis see pole südame hääl, vaid mõistus, mis otsib südame juhatust.


Kes soovib, siis Maagilise reiki e-koolitusele saate tulla ja need teemad enda jaoks selgeks mõelda ja kasutusele võtta. Armastus suudab, näeb, oskab, saab ja tahab meid armastada ja täita meie soove. Kes teisiti usub, on illusioonide küüsis. Meie enda uskumused meie kohta on programmeeringud armastusele. Et hakata uutmoodi uskuma, on vaja hakata palvetama ja nägema just neid väikseid märke, mis juhatavad sind uues suunas – olla tänulik juhatuse eest!


Kui soovid siia maailmasse rohkem tõega kooskõlas olevaid inimesi – ole ise eeskuju! Võid jagada seda artiklit ka teistega, nii saame valguse voolamisele kõik kaasa aidata!


Kes soovib enda ellu Tõelist Armastust, siis selleks on vaja eleda nii tões kui armastuses. Et seda protsessi kiirendada, saad kuulata ka selle nädala meditatsiooni siitkaudu.


Õnnistusega

Stella





bottom of page