top of page

KEVADISE PÖÖRIPÄEVA TAOTLUSPALVE JA MEDITATSIOON

Kevadise pööripäeva taotluspalve


Looduse aastaring algab just nüüd. See on kogu meie planeedi selle poolkera sünnipäev ning läbi usalduse ja Armastuse tervitan võimalust keerata enda elus uus võimas valge lehekülg. Võin sellel uue ajastu algul külvata mõtteis oma hingeaeda just neid seemneid, mida tahan, et hästi võimsalt kasvama läheks.


Mõtlen ja tunnetan läbi oma erinevad eluvaldkonnad: töö, kodu, pere, sõbrad, suhtlemised, ajaveetmise viisid, tervise eest hoolitsuse, hobid ja enesearengu teemad. Kas olen kõigis neis eluvaldkondades õnnelik ja rahul või vajaks midagi minu elus poleerimist, väljavahetamist tervislikumate ja südamlikumate kogemuste vastu?


Just nüüd, selle ajastu hakul on ideaalne aeg, et vastavatele muudatustele tugev vundament luua. Pööripäeva hetkeks on väga kasulik oma teadvus tuua kõrgesse sagedusse. Sel maagilisel momendil on juba aastatuhandeid teadjanaised ja -mehed teinud pühasid rituaale, teades, et sellel päeval ja hetkel on palvel ja südametahtel palju tugevam vägi kui ülejäänud aastal.


Võin võtta endale rahulikult mõned minutid aega – on see 5 min, 15 min või lausa paar tundi – pühendan selle aja ja selle võimaluse iseenda ja seeläbi kogu kollektiivi kõrgeimaks hüvanguks.


Usaldan ja tean, et see maailm, millest me koosneme ja mille väljendused me oleme, on intelligentne ja armastav organism ning selle eesmärk on meid kõrgeimal moel teenida ja aidata jõuda oma kõrgema potentsiaali väljenduse ja tee kogemusse ka siis, kui oleme varasemalt läinud oma südame vastu.


Meie algne essents ja tuumolemus on halastus, armulikkus ja õnnistus – Lõpmatu Armastus. See on kog aeg minu sees olemas.


Luban seda iseenda suhtes tunda ja ilmneda sel uuel looduseringil – kõrgeimal, helgeimal moel, mis vähegi võimalik.


Maailm on mind loonud, sest ta vajab mind. Olen tänulik, et saan osaleda ja valin enda poolt panustada parimat, mida oskan.


Minu õnnistus on kingitus.

Õnnistan ennast ja Maailma.


Kui soovid, siis on sinu jaoks valminud ka spetsiaalne juhendatud pööripäeva-meditatsioon KEVAD ÕITSENGU ENERGIAS



Imelist kevade algust, kallid Teekaaslased!


Täna kell 11:11 sai üles laetud uus KEVADISE PÖÖRIPÄEVA meditatsioon, mille siin Sri Lanka džunglihommikus meie jaoks kanaldasin.


Saad seda kuulata ja MP3 alla laadida siitkaudu:





KEVADINE PÖÖRIPÄEV ON 20. MÄRTSIL


Kevadine pööripäev on tegelikult kogu loodusaasta algus. Soovitan seanssi kuulata juba 19. märtsi õhtul, et ärgates kevades saaksid olla parimal moel häälestunud uutesse õitsengu energiatesse.



Pööripäeva-aega on läbi aastatuhandete kasutatud maagiliste rituaalide tegemiseks, kuna sel ajal tehtud otsustel ja valikutel on palju tugevam jõud kui tavaliselt.




Seansi käigus puhastame ja vabastame tšakraid



🌸 häälestume uuele õitsengu sagedusele



🌸 kanaldame vajaliku valguspaketid terveks uueks loodusaastaks



🌸 loome valguse kaitse ja uue väe enda tõelise olemusega kooskõlas elamiseks



🌸 loome rahu, maanduse ja küllusteadvusega kooskõlas elamise energiamustrid



🌸 läbi enda tervenduse tervendame ka suhteid ja suhtlemistasandit, et kõik kogemused saaksid lahti rulluda armastuse lainepikkusel



🌸 kõrgdimensiooniliste ühenduste loomine, et ka maisel tasandil kogeda rikkust, küllust ja kordaminekuid



🌸 loome uue magnetismi eduvooks igas eluvaldkonnas



Saad seda kuulata ja MP3 alla laadida siitkaudu:





Soovi korral saad kaasa ka personaalsed kaardisõnumid selle kevade energiate soovituste ja inglisõnumiga.



Õnnistusega


Stella Shakti



🌸🌸🌸



​

bottom of page