top of page

Kevade esimese nädala energiatest

Kaunist kevadet, armsad Teekaaslased!

Jagan teiega siin olulisimate energiate ülevaadet 20.-27. märtsi perioodi kohta ja spetsiaalset Kevadise Pööripäeva taotlus-palve teksti. Suur aitäh teile, et olete olemas ja teadke, et helgemad ajad on ees!


Kevad algab täna kell 17:33. Kevadine pööripäev on mitmete iidsete traditsioonide kohaselt aasta kõige olulisem päev. Sellel päeval, pööripäeva hetkel tehtud toatlustel ja energeetilistel seadistustel on kõige tugevam vägi.



Mida kogeda tahad, mis see on, mida sa soovid? Kui julged väljendada ennast ausalt ja sõnastada oma mõtted selgelt, toimub sinu soovide ja unistuste täitumise kiirendus.


Kes tahab, saab siitkaudu teha ka spetsiaalset pööripäeva-meditatsiooni.


Kogu järgnev nädal hakkab toimuma puhastumine, et teha ruumi sellele, mis tahab tulla. Kõik kogemused on meile toetuseks. Ettevalmistus selleks, et unistused saaksid täituda.


Soovitus on pidada päevikut, kirjutada üles, mida soovid oma elus vabaks anda, mida vastu võtta.




UUE NÄDALA PÕHIENERGIA

Südametarkuste avamine. Püha ühenduse avamine oma südame kaudu.

Selleks saame kasutada ka näiteks spetsiaalset kevadise pööripäeva taotlus-palvet raamatust SOOVIN ÕNNE:


Looduse aastaring algab just nüüd. See on kogu meie planeedi selle poolkera sünnipäev ning läbi usalduse ja Armastuse tervitan võimalust keerata enda elus uus võimas valge lehekülg. Võin sellel uue ajastu algul külvata mõtteis oma hingeaeda just neid seemneid, mida tahan, et hästi võimsalt kasvama läheks. Mõtlen ja tunnetan läbi oma erinevad eluvaldkonnad: töö, kodu, pere, sõbrad, suhtlemised, ajaveetmise viisid, tervise eest hoolitsuse, hobid ja enesearengu teemad. Kas olen kõigis neis eluvaldkondades õnnelik ja rahul või vajaks midagi minu elus poleerimist, väljavahetamist tervislikumate ja südamlikumate kogemuste vastu?

Just nüüd, selle ajastu hakul on ideaalne aeg, et vastavatele muudatustele tugev vundament luua. Pööripäeva hetkeks on väga kasulik oma teadvus tuua kõrgesse sagedusse. Sel maagilisel momendil on juba aastatuhandeid teadjanaised ja -mehed teinud pühasid rituaale, teades, et sellel päeval ja hetkel on palvel ja südametahtel palju tugevam vägi kui ülejäänud aastal.

Võin võtta endale rahulikult mõned minutid aega – on see 5 min, 15 min või lausa paar tundi – pühendan selle aja ja selle võimaluse iseenda ja seeläbi kogu kollektiivi kõrgeimaks hüvanguks.

Usaldan ja tean, et see maailm, millest me koosneme ja mille väljendused me oleme, on intelligentne ja armastav organism ning selle eesmärk on meid kõrgeimal moel teenida ja aidata jõuda oma kõrgema potentsiaali väljenduse ja tee kogemusse ka siis, kui oleme varasemalt läinud oma südame vastu.

Meie algne essents ja tuumolemus on halastus, armulikkus ja õnnistus – Lõpmatu Armastus. See on kog aeg minu sees olemas. Luban seda iseenda suhtes tunda ja ilmneda sel uuel looduse- ringil – kõrgeimal, helgeimal moel, mis vähegi võimalik. Maailm on mind loonud, sest ta vajab mind. Olen tänulik, et saan osaleda ja valin enda poolt panustada parimat, mida oskan.

Minu õnnistus on kingitus. Õnnistan ennast ja Maailma!


❤️


Elu Kutse meile on tulla elama oma kõrgemasse potentsiaali, oma sisemise valgusega kooskõlla. Süda õpetab – tule tagasi lihtsusesse, tagasi loovusesse.


Mõistusele konkreetne sõnum – ole tasa! Harjutada ümber, et oleksime rohkem kerguses. Kummarda Algallika ees, südame ees. Luba endal kogeda austust – austades ennast valin aususe. Luba tunda tunnet, et kõike ei ole vaja ise teha. Usalda, et kõike ei ole vaja ise teada. Kogu avar universumi väli on sinu ümber. Luba ennast aidata. See, mida soovid kogeda, tuleb otse Algallikast.

Südamesoovid on Algallika tahe läbi meie neid kogemusi kogeda.



Luba valgustatuse vool ennast kanda. Kõik oleme Algallika saadikud. Aitame üksteist taipamaks tõde, kes me tegelikult oleme – puhas Armastus!


See on valikute aasta. Igaühel on vaja otsustada: kas ma kuulan hirmu või lähen armastuse teed mööda? Mis rolli tahan mängida? Millest on isu täis, oleme tasakaalust väljas?


See kevadine pööripäev kutsub meid üles südame käest küsima:


Kallis Armastus, mida sa tahad läbi minu kogeda?




Mõistus on selleks, et kontrollida - kas see, mida me teeme, tuleb südamest?


Südametarkus on meeldiva tundega. Kui usk Armastusse, Algallikasse on olemas, siis on kõik sammud juhendatud. Laseme ennast Armastusel juhtida, et keha ja hinge vahelist koostööd veelgi tugevdada.


On aeg valgusega üheks sulada. Võtame vastu taipamise, mida meil on tarvis valida. Oleme kogu aeg universumiga koosloomises. Tunded näitavad ära, kas me läheme õiges suunas. Kui on hea tunne midagi mõeldes või tehes, siis see on terviklikkusega kooskõlas.


Soovin imelist kevade algust kõigile!

Stella



bottom of page