top of page

Jumaliku abi ja sekkumise kutsumine mingi elusituatsiooni lahendamiseks

Kas soovid mingile elusituatsioonile kiiret lahendust kõrgemalt poolt?

On situatsioone, mis polegi mõeldud inimestele omapäi lahendamiseks. See on selleks, et me taasühineks oma kõrgemate olemuse aspektide e jumalikkusega. Selle asemel, et murest murduda, on tarvis, et me õpiksime enda kõrgemalt olemuselt e Algallikalt abi paluma.

See energiatervendus-seanss on spetsiaalselt selleks kanaldatud, et kui endal on mõistus otsas ja ei tea, mida mingi kogemusega peale hakata, siis leida lahendus ja edasiliikumiseks vajalik impulss, energia ja teadmine. Ma nimetaksin seda tõusmiseks 90-kraadise nurga alt otse üles, seega ülestõusmisprotsessi kiirendus.


Selliselt saame hakata nägema, kuidas sellised väljapääsmatuna näivad olukorrad on meile tegelikult tulnud toetuseks, et teeksime enda vaimses arengus kiire arengu tagasi enda tõelisesse olemusesse. Koostöö Universumiga võib olla väga meeldiv. Mida väiksem on vastuseis sellele, et abi võib ikkagi saabuda, seda rohkem seda meie ellu tulla saab.


Kui isu on suur, saab toimuda suur läbimurre arengus ja lahenduste voos. Seepärast sageli inimestel toimubki väga suur ärkamine peale keerulist perioodi – lihtsalt siis inimene sageli annab sisemuses järele ja otsustab hakata Algallikaga suhtlema. See on normaalne, et elu meid aitab ja meile vastab. See on sellepärast, et see Eksistents koosneb magnetilisest energiast e armastusest ja Elu soov on see, et me oleksime õnnelikud.


Seda meditatsiooni on hea kasutada juhul, kui


* on näiteks keerulisemad emotsionaalsed, hingelised või ka füüsilised vaevused – iga probleem hakkab peale blokeeringust ja tõustes kõrgemale, on võimalik, et blokid lahustuvad täiesti iseeneslikult – või tuleb selgem info, mida lahenduse loomiseks edasi peale hakata


* tahaks kiiret lahendust, aga ei tea, mis see lahendus olla võiks


* on raske periood elus ja on soov liikuda kergemasse hoovusesse


* asjad näivad olevat takerdunud või näib, et ujud justkui vastuvoolu ja on keeruline


* soov leida uusi perspektiive praegustele igapäevaelu küsimustele


* tahtmine kogeda suuremat rahu, maandust, õndsust ja häälestuda õnnistustesagedusse



Leiad MP3 siitkaudu: http://inspiratsioonikool.ee



Õnnistusega


Stella Shakti



Usalda ja sa näed lahendusi!

bottom of page