top of page

Hirmude ja murede vabastamine ning eraseansi võimalus Stellaga

Kas oled tüdinenud hallist ja tormisest sisekliimast?


MEDITATSIOON HIRMUDE JA MUREDE VABASTAMINE OOTAB SIND!


ANDES KÕIK RASKUSED TAGASI ALGALLIKALE JA TEHES TAOTLUSE LAHENDUSEKS VASTATAKSE MEILE ALATI!


Hirmude ja murede vabastamise seanss sobib hästi neile, kes tunnevad, et maadlevad juba pikemat aega mingisuguse raskuse või raskete kogemuse tsükliga. Pidev muretsemine ja ebamugavus on haaranud suure osa ajast ja ei tea, kuidas sellest kogemusest välja astuda.


Seanss sobib väga hästi, et luua uutmoodi partnerlussuhe Universumiga. Usaldades, et need kogemused pole isiklikud, vaid kollektiivsete energiate järelkajad ja peegeldused, hakkame mõistma enda mängulisemat olemuse tahku, kes ei pea asju saavutama rassimisega või tohutu mõttetööga, vaid hakates kasutama intelligentse armastuse välja abi.


Soovi korral saad kaasa kingituseks ka individuaalse mini-kaardilugemise meili teel teemal – sinu eduvõtmed hirmude kiireks lahustamiseks.



Sel laupäeval on võimalik kogeda ka eraseanssi minuga.

Seekord võimalik kogeda 50-minutilist seanssi (täispikk seanss)


Eraseanss Stellaga

 

Eraseanss on kanaldusprotsess vastavalt iga inimese vajadustele edasises arengutees, energeetiline harmoniseerimine ja tasakaalustamine.  

Teemasid, millest tavaliselt juttu on olnud:

Kuidas muuta oma elu endale meelepärasemaks?

Kuidas luua oma tegelikkus nii, et see oleks harmooniline, külluslik ja helge?Karmavabastus ja uinunud annete ja võimete äratamine.

Valgustunud inimese töövahendite “alla laadimine” ja aktiveerimine.

Mida on vaja teada uue aja energiates, et igapäevaselt hästi toime tulla?

Suhete ja kaksikleegi-teemalised kanaldused.


Eraseanss koosneb individuaalsest nõustamisest, kardiladumsiest ja/või energeetilisest tasakaalustamisest vastavalt inimese soovile.


Olen hingetasandil nooremõpetaja, ehk siis veel maa peal kehastuv õpetaja. Minu ülesandeks on aidata ärgata meistritel ning toppamajäänud küsimustes edasi juhatada ning julgustada inimesi elama selliselt, et see oleks nii nende kui kõikide kõrgeima tee hüvanguks.

Senini on olnud minu tööks väga paljude selgeltnägijate, vaimsete võimetega inimeste aitamine, et nad enda arengus edasi liiguks, avaneks oma tõelisele hinge kutsumusele ja jätkaks maapealset aega täies aktiivsuses enda südame juhatusel. Ka on abi saanud mitmed inimesed, kes on olnud kimpus pereküsimustes, suhetes või mistahes valdkonnas. Inimeste olemuseks on särada ja sätendada ning minu roll on olnud neil aidata seda enda seest üles leida.


Olen viimased viisteist aastat tegelenud inimeste nõustamise, aitamise ja aktiivse energeetilise korrastusega kõikidel tasanditel – nii enese kui ka ümbritsevate elus, universaalses üksolemise teadvuseväljas. Suhtlen igapäevaselt ülestõusnud meistrite, ning teiste valgusmaailma tegelastega – puhta armastuse olenditega ja omaenda kõrgema tarkusega. Olen õppinud üle maailma väga võimsate õpetajate juures ja saanud pühitsusi, et neid ka teile edastada.


Osaledes täispikal seansil, saad kingituseks kaasa ka meditatsiooni MP3 sinu teemaga kokkusobivaks tervenduseks!

 

Seansile saad registreeruda mugavalt läbi kodulehe:

 

Lisaküsimuste korral või kui kodulehe kaudu regada keeruline,võta palun ühendust inspiratsioonikool.ee


Õnnistusega


Stella

bottom of page