top of page

Aasta viimase nädala energiate ülevaade



Nädala põhienergia - VÄÄRTUSTAMINE 


  • Südamlikud energiad. On igaühe enda valik – kas vaatad seda aega kui lihtsalt ühte tavalist aasta lõppu või oskad väärtustada igat väikest detaili, kogemust, tunnet ja mõtet. Meie mõtetel ja otsustel on elumuutev mõju. Me saame kõike siin maailmas väärtustada. Tavaliste väikeste armsate hetkede mõistmine ja taipamine.

  • Soovitus taotluseks: „Ma ülistan rõõmu ja tänulikkusega oma ainulaadsust.“ Just see on imeline, kes sina oled, oma kogemuste, mälestuste, uskumuste ja taipamistega. Sa ei pea kõigile meeldima. Ole selline nagu sulle endale meeldib ja naudi seda.

  • Soovitus: ole maandatud, toeta ennast, rahusta ennast, luba endal lõdvestuda. Lõdvestusest tulevad meile palju kõrgesageduslikumad ideed ja mõtted kui siis, kui me ringi rabistame. Seepärast selline regulaarne enda maandamine, mediteerimine, jooga tegemine, oma keha eest hoolitsemine toovad hea tunde ja ka häälestavad meid sagedusse, kus see hea ja kõrge voog kannab meid läbi terve elu. Võta igapäevaselt näiteks 20 minutit või kord nädalas kuulata mõni juhendatud meditatsioon. See tõstab sagedust. Meie sisemus ärkab ja meist saavad teadlikult loojad. Meisse tuleb õndsus. Püsid selles, kui lubad endal lõdvestuda, rahuneda.

  • Energiad muutuvad üsna tugevaks, kuna kolmapäeval on meil täiskuu, on ka kolmas jõulupüha ja johannesepäev. Sel päeval avanevad meie kõrgema potentsiaali kingitusi. Nii mõnigi tunneb siin sel ajal ära oma eluülesande või taipab midagi väga olulist praeguse käimasoleva elutsükli kohta ja näeb, miks ta on siia planeedile tulnud. Eelnevad päevad (esmaspäev ja teisipäev) aitavad üles ehitada seda kohta, et me kolmapäeva energias saaksime juba selle vajaliku taipamise. Ja edasine nädal aitab siis kõik ära puhastada meie elust. Esiplaanile tulevad taipamised ja mõistmised, see saab tulla särama. 

  • Pööripäeva energiatsükkel algaski siis 20-st detsembrist – uue lehekülje pööramine. Ja kulmineerub siis 28. detsembril – taipamiste portaali avatus. Edasine juba selline suurem sisemine töö. Jääda truuks endale, mitte lasta ennast ära kallutada enda tõest. Ole kohal. Ela kontaktis enda tõe ja sisetundega, vastavalt enda parimale äranägemisele. 

  • Enda annete ja võimete ärkamine.


Õnnistusega ja kauneid pühi soovides

Stella

bottom of page