top of page

26.02. – 03.03. nädala energiate ülevaade

NÄDALA PÕHIENERGIA – HELGUS, TAIPAMISED, SÜGAV ISEENDAGA TAASJOONDUMINE, TUNDED, AUSUS



Viimase kahe nädala teemaks on olnud südamesse kohale tulemise õpetused. Nüüd toimub saatusepööre, kus me saame palju selgemaks, kergemaks ja usaldavamaks elu suhtes. Hakkame nägema, kuidas me ise saame vastavalt oma otsustele, mõtetele, oma elusaatust pöörata palju helgemasse suunda eeldades võitu, imesid, edukogemusi. Sellised kogemused saavad meie ellu tulla.


Nädala alguses taipamised. Lõppeb sisekaemuslik retk iseendasse, mis on olnud väljakutsete rohke, sest lagedale on tulnud kõige pimedamad, valusamad kohad. Õppides end häälestama me muudame enda elusaatust.


Tulevad taipamised, kuidas edasi toimida, et elu peegeldused oleks sellised nagu me tegelikult kogeda tahame. Suurt transformatsiooni saad taibata läbi sisemise usu kasvatamise. IGA ASI ON MILLEKSKI HEA. Selle nägemiseks vaatle eelnevaid kohti, mis on juba ära lahenenud. Keskendu toiminud protsessile.

 

VÄLJAKUTSE -> TAIPAMINE -> ARUSAAMINE, KUIDAS EDASI -> JÄRELDUSED, miks seda kogemust oli vaja (Sellepärast, et …)

 

Nädala teises pooles algab meil uus energiatsükkel, mis kutsub meid olema mängulisem, loovam, keskenduma enam huumorile, sellele, et asjad ei ole nii tõsised kui pealtnäha paistab. Meid kutsutakse üles tegelema mingi spetsiifilise teemaga, mis on aktuaalne. See teema kerkib ise loomuldasa üles, milles sa tahaksid kogeda suuremat edu. Millesse sa tahaksid maagilist mõnusat uut voogu tellida. Usalda, et elu teab, millest sul kohe palju kergem saab hakata.

 

Appi tuleb Saraswati energia – õppimise jumalanna. Aitab meil harjutada ja praktiseerida seda, milles me tahame head olla. Ka Bhadrakali energia – tugevad tunded, emotsioonid. Kui tunned millegagi seoses väga tugevaid tundeid, siis järelikult on selle teemaga vaja tegeleda. Uus vaatenurk, et sa saaksid öelda asjadele JAH. Need kaks abilist õpetavad ka kogema, aru saama ja lubama oma tundeid lõpuni läbi tunda, ära tundma, mida me tegelikult kogeme. Kui inimene hakkab tunnistama, et tegelikult mul ei ole hea tunne, siis sellest kohast hakkab tervenemine. Ole lõpuni aus, kui sa midagi väljendad.

 

OLEN KUTSUTUD ENNAST JULGELT VÄLJENDAMA JA ELAMA NII NAGU MULLE MEELDIB.

 

Kui sa lähed selle tunde vastu, siis elu hakkab rohkem pinda käima selleks, et me üles ärkaks ja tunnistaksime, mida me tegelikult tunneme. Kui teed seejärel muutuse, siis toimub edasiliikumine. Õpi ausalt nimetama seda, mida sa tegelikult tunned, koged.


ELUÃœLESANDE MEDITATSIOON

Soovid saada selgust oma järgmise hinge ülesande kohta, saada juhatust oma vaimsetelt teejuhtidelt ning kogeda suuremat selgust selle suuna suhtes, kuhu teel oled? Soovid saada juhatust ja inspiratsiooni selle teadlikkuse loomiseks enda ellu?


Kui jah, siis see meditatsioon on sulle! https://www.stellashakti.com/meditatsioon


Õnnistusega

Stella

bottom of page