top of page

25. – 31.03 nädala energiate ülevaade ja uhiuus värske meditatsioon

Nädal algab kuuvarjutuse energiates. Kuigi varjutust Eestis näha pole, mõjutab see Ameerika kohal toimuv varjutus tegelikult kogu maailma. Varjutuse energiates võime kogeda suuremaid sisemisi raputusi just nimelt suhete ja suhtlemiste valdkonnas. Kui mingi kogemus on olnud looduse ja loomulikkusega vastuolus, saab see pinnale tõstetud, et laheneda.

Nädala energiad aitavadki neid ülestõusnud teemasid lahustuda ja lahendada.



NÄDALA PÕHITEEMAD - KÜLGETÕMBESEADUS, TULI, ÜRGNE TARKUS, KOHALOLU

Nädal algab suurte taipamiste ja arusaamiste tähe all. Ilmselt oleme juba aru saanud, kuivõrd vajalik on kasutada oma sõna jõudu, et luua seda, mida me tegelikult tahame.


Kui me midagi tellime, siis olulisem kui see, mida me välise kogemusena küsime, on küsida kogemiseks tundeid.

Kui me tellime tundeid, siis elu oskab meile tuua kogemused, kus me neid tundeid tunneme. Mitte kutsuda enda ellu siis lihtsalt kogemust välises maailmas aga sisemist sagedust. Muidu saad küll selle unsituste auto või superuhke villa või ümbermaailmareisi. Aga kui sa seda kogedes pole õnnelik, siis mis mõte sellel unistuse täitumisel on? Ikka tuleks tähele panna, mida sa TUNDA tahad – elu oskab sulle tuua siis selle kogemuse, kus oledki õnnelik, kui õnnelik olemist küsid. Nii et kes soovib tunda tõelist armastust, siirast sügavat üksolemist elu ja universumiga, siis praegu on selle tellimiseks ideaalne aeg. 


Sel nädalal algab uus energiatsükkel. Nädala põhisõnumiks külgetõmbeseaduse meeldetuletus meile. „Hoia oma mõtted positiivsed ja ümbritse ennast positiivsete inimeste ja olukordadega. Selliselt hakkad ligi tõmbama uusi positiivseid kogemusi.“


Mis iganes sind sisemuses tõmbab, tegele sellega, pööra sellele tähelepanu, unista sellest. Luba endale neid kogemusi, mida sa oled edasi lükanud ja mõelnud, et küll kunagi hakkan tegema. 


Soovitus on endale esitada küsimusi!

Mida ma teeksin siis, kui ma ei kardaks?

Missugustel hirmudel mul on vaja minna lasta, et ma lubaksin ennast sellesse eluvoogu, mida ma päriselt armastan?


Vahetevahel inimesed kardavad edu, õnnestumist, suuri rahasummasid. Sisemuses võib olla vastuolusid. Sa tahad midagi, aga sa tunned, et sa ei julge seda tegelikult küsida, sest sa ei tea, mida siis peale hakata, kui see kogemus käes on.


Soovitus: kasuta oma intelligentsust ja kutsu kosmiline vägi ennast aitama. Oled juhatatud universaalse tule elemendi poolt. TULI meis on kirg, entusiasm, rõõm, selgus. Mida rohkem sa julged olla oma kire hoovuses, seda selgemalt sa maailma mõistad ja näed.


Selle nädala põhisõnumiks on ürgse tarkuse ammutamine. Uus kuutsükkel kutsub meid ennast maandama, usaldama. Kõik, mis toimub, toimub meie kasuks. Usaldage seda voogu. Luba ilma vastuhakuta vool toimetada, midagi ära viia. 


Taotluspalve uueks nädalaks:


OLGU IGA MINU SÕNA, MÕTE, TEGU, IGA MINU KOGEMUS NÜÜD JA ALATI NII MINU KUI KÕIKIDE KÕRGEIMAKS HÜVANGUKS. VÕTAN VASTU ÜRGSE TARKUSE ENDA SÜDAMEST. VÕTAN VASTU ENDA ALGOLEMUSE JA LOODUSEGA HARMOONIA. OLEN TÄNULIK, ET SAAN ELADA LOODUSE JA LOOMULIKKUSEGA KOOSKÕLAS.


See algav energiatsükkel kutsub meid läbi tegema sisemist arengut, nägema sünkroonsusi ja taipama seda, et kõik, mis meie elus on, oleme ise selle mingil tasandil tellinud, et me saaksime edasi liikumiseks neid vajalikke ressursse, tõukeid või taipamisi.


Tervita igat kogemust kui enda abilist ja vajalikku sündmust oma elus. Endaga rahulolematud inimesed võivad tunda sellel perioodil sellist suuremat sisemist tormi, et me valiksime selle tormi keskel olla hästi rahulikud. Aga kui sa armastad ennast ja oled juba enda keskmesse kohale jõudnud, siis hakkad lihtsalt nägema, kui asjatult inimesed sinu ümber sellistes tormistes energiates iga asjaga kaasa jooksevad, draamavarjuga mängivad. Sa saad lihtsalt saata siis kaastundlikkust ja õnnistust nendele inimestele ja olukordadele. 


Soovitav eeterlike õlidega või mingit laadi lõhnadega töötada, et seda maandust endasse tuua. Lõhnataju, tundes lõhnasid, aitab see sul sinu kehasse paremini kohale tulla. Samuti ka maitsed, tunnetus ja üldse tajumeelte taipamine, et sa näed, sa vaatad, mida sa näed, siis märkad, mida sa vaatad. Sa oled kohal selles kogemuses, kus sa parasjagu oled. Selline kohalolu treeningunädal on meid ees ootamas.


Nädala energiate ülevaadet saad vaadata siitkaudu:


Meditatsioon MA OLEN PIISAV! Imposter-sündroomi tervenduseks:


Õnnistusega

Stella

bottom of page