top of page

24-30 aprilli nädala energiate ülevaade

Oled tundnud, et tahaksid elada suuremas lihtsuses, kerguses ja Universumiga koostöös? Kui jah, siis selle nädala energiad aitavad meil väga erilisi seadistusi teha.

Meesenergia terveneb väga võimsalt.

Varjutusjärgne nädal, kasvava kuu faas, on aeg külvata uusi seemneid. On aeg tunnistada enda tundeid, nii nagu need on, varjamata, ilustamata, üritamata olla parem. See, kes me oleme, ongi piisav. 13 päeva kestev tormitsükkel, mis algab 22. aprillil, suunab meid olema väga ehe. Kogu „oh, mis nüüd mina!“-tüüpi suhtumine saab mängulisel, lihtsal ja lõbusal moel eest lükatud, kui julgeme kõigele üles kerkivale ausalt otsa vaadata. Oled võimas ja tugev!


Selle tsükli eesmärk on tuua meid puhtasse valgustatusesse, päikese energiasse, ühendusse algallikaga, kõrgema kogemuse ja olemusega.


Võimalik, et nii mõnigi naine saab sellel ajal tohutu romantilise voo osaliseks.


Meesenergia ärkab oma südame tarkusele. See võib tähistada ka seda, et me leiame iseenda sees kergemini üles kaastundlikkuse iseenda suhtes. Kui me veel ei ole õppinud seda leidma, siis elu aitab meid olukordadesse, kus me pideva üle mõtlemise asemel õpime tulema rohkem tunnetesse, oma tunnetest läbi lõdvestuma. Seeläbi saab pea puhtaks ja vabaks ning me avastame, et kõik, mis on olnud, on väga maagilline, müstiline, edasi aitav, edasiviiv. See on kui lõpmatu mäng Universumiga, kus kohati tunneme, et oleme vägevad, siis kahtleme et äkki me ikka ei ole nii vägevad ja seejärel jõuame veelgi suuremasse taipamisse, et siiski oleme.


See tsükkel justkui loksutab ja toob nähtavale meie heledused, tumedused ja aitab näha, mis on see rada, mida me tahame tegelikult käia, aitab endast üles leida õrnuse, taipamise ja rahu. Seda teekonda mööda, kus me käime, ei pea me läbi käima tormates ja ummisjalu, vaid vaikselt, rahulikult, samm-sammu haaval – me astume, liigume, kogume jõudu, et taas jälle edasi astuda.


Selleks, et kogeda sügavat rahulolu, naudingut, rahu, ekstaasi, tuleb meil endalt maha võtta kest, mis on meid kaitsnud näiteks hirmude ja maailma eest. Läbi selle lubame endal tulla nähtavale. Maaenergia väga toetab meid praeguses protsessis. See, mis elus praegu lahti rullunud on, see on puhastus. Ei ole vaja karta, et nii jääbki.


Praegu aitame ennast ja teisi, kõiki südameid puurist välja. Võti seisneb selles, et julgeme olla nähtavad. Südame tarkused saavad tulla nähtavale, kui lubame vool tulla. Õrnuses maagilisuses, teadvelolekus.


Selleks on hea tervendada oma meesenergiat, kui ikka negatiivsusesse kipud kalduma.

Meesenergia korrektne kasutus toob õnnistustelaviini.



Õnnistusega

Stella

bottom of page