top of page

20-26 november nädala energiate ülevaade

On kasvava Kuu nädal – ideaalne aeg, et enda unistustele ja soovide täitumisele jõudu anda!

Kuuke, Kuuke, kasvata – millel aeg on sündida!

Saagu valgust ilmamaa

Minu süda särama!

Võid sel ajal väga selgelt teha tööd taotluste ja soovide sõnastamisega – inimeste sõnad manifesteeruvad üha kiiremini. Nii õpime oma väge kasutama ikka selle toetuseks ja tugevdamiseks, millel on aeg ellu jõuda. Kui näed, et oled hakanud looma ohakapõldu, siis tühistan-tühistan-tühistan! käsklusega saad platsi puhtaks lükata, et lemmiklilled peale ära mahuksid!


Põhienergia - oma tunnete tunnistamine ja usaldus, et elu aitab sul lahendada kõik, mis lahendamist vajab. Selleks võid siis kasutada taotlust:

„Sündigu kõrgeim kõiges. Kõikides eluvaldkondades olgu minu jaoks õnnelik lahendus ja edasi liikumine on sujuv, kerge ja mõnus. Ma valin elada rõõmu sagedusel. Luban enda tšakratel, oma energiakeskustel, olla täiesti avatud, et vastu võtta õnnistused, imed, lahendused. Ja aitäh, et ma suudan väga kergesti elada tõelise iseendana, mis on vaba egomängudest, duaalsusesse kinni jäämisest. Selle asemel ma valin elada õnne juhatusel ja õnnelikuna. Aitäh, et ma mõistan, mida mu süda tegelikult kogeda tahab ja aitäh, et selle kogemuse kaasloomine koos universumiga on minu jaoks lihtne.“

  • TERVENDA. Kui tunned kurnatust või väsimust, tervenda end kuulates juhendatud meditatsiooni või tehes reikit. Taotle terviklikkuse mõistmist ja täielikku valguse integreerimist. „Võtan kõik, mis ma olen, oma südames vastu.“ Kui me võtame kõik oma varjud vastu, saab sellest kõigest valgus.

„Aitäh, et mul on lihtne manifesteerida, hoida tähelepanu enda kõrgeimal visioonil.“

  • UNISTA. Väga hea aeg unistamiseks, sest unistused lähevad täide. Oluline sümbol, märk - vikerkaar. Kui sel nädalal näed vikerkaart või vikerkaarevärve, siis see on sulle selgeks märgiks, et just see kogemus on õige. Sa tunned ära, et see on sulle meeldetuletus, et usalda ja liigu oma unistuste täitumise teel julgelt edasi. On vaja valida, unistada, luua. Kasutage selleks selle nädala kasvava kuu energiat. See aitab väga kiirelt manifesteerida.


  • VABASTA. Anna vabaks kõik kahtlused, mille sa oled võib-olla kogemata ühisväljast endale peale korjanud ja usalda, et kõik hea on sinu jaoks võimalik. Ära lase ennast teiste inimeste tugevatest arvamustest kõigutada. Tee just nii nagu sina kõige õigemaks pead. Ole enesekindel ja tea, et kui sa midagi armastad, siis see ongi sinu tee. See ongi õige tee. Ära kahtle, vaid jää tugevusse.


Täispikka nädalapäevade kaupa energiate analüüsiga videot saad vaadata siit

(gruppidele Südameteeline ja kõrgemad grupid)


Sinu kõrgema olemuse sõnumid (praegu nähtav kõigile mu kanali VIP-liikmetele)


Kaksikleegi sõnumid sulle (kõik kaksikleegi-teemalised kaardilugemised ja spetsiaalsed meditatsioonid on nüüdsest nähtavad VIP-gruppidele Meisterloojad ja kõrgemad grupid)


Meditatsioon musta maagia, needuste jms eemaldamiseks leiad spetsiaalse meditatsiooni kuni T südaööni http://inspiratsioonikool.ee


Minu raamatute soodusmüük -50% kestab kuni 26. novembrini

https://www.inspiratsioonikool.ee/tellimine



Õnnistused ja imelist nädalat!

Stella

bottom of page